Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim onceden pozitifi gorup devamimi gelmiyoduOlmadi kızlar kan sonucu da negatif ilk kez tedavide negatif aldim niye oldu anlamadim napcam simdi
Canim saat 1 buluyor çıkması dün bende vermiştimHanimlar e2 progesteron Lh icin kan verdim nekadar surede cikiyor ogleden sonra dediler ama bi sorayim dedim ignelere basliycam sonuca gore
Bana hiç birsey vermedi antibiyotik verdi birde jel yarin jel baslicamPeki doğal siklus da prednol veriyor mu Emek hoca?
Hayırlısı olsun canım vardır rabbimin bir bildiği beklicez insallah bizlerde annelik duygusunu bir gün tadacaz benim etrafımda herkes hamile suan duydukça kötü oluyorumOlmadi kızlar kan sonucu da negatif ilk kez tedavide negatif aldim niye oldu anlamadim napcam simdi
Sagol canim bekliyoruz mecburCanim saat 1 buluyor çıkması dün bende vermiştim
1 2 gibi çıkar cnmHanimlar e2 progesteron Lh icin kan verdim nekadar surede cikiyor ogleden sonra dediler ama bi sorayim dedim ignelere basliycam sonuca gore
Cikti sukur igneleri baslattilar.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun1 2 gibi çıkar cnm
Hadi hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsınCikti sukur igneleri baslattilar.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Amin canim cumlemiz insallah bu yil hepimizi guldursunHadi hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsın
Teşekkürler canım. Dondurulmuş var mı senin daha embriyo? Birdaha transfer yaptırırsın inşallah o zaman olur. Biraz araştırdımVerebilir bu ilaç vücut embriyoyu yabancı madde diye düşünüp atmasın diye şöyle dusun organ naklinde çok kullanılan ilaç ben ikl tedavim dede kullanmistim 3 gun bu kez daha cok kullandım ama olmadi nasip
Ben gonal ve ile luveris 75 kullandım. Ne gibi yan etkiler okudun?Arkdaslar tup bebek icin gonal a ilave olarak luveris 75 igne olan var mi?yan etkilerini okudum birsuru sey yaziyordu merak ettim goruluyormu o etkiler
Kusma bulanti ishal nefes darligi yumurtalar asiri uyarilirsa hastaneye basvurun yaziyo korktum ama dun bugun kullandim ole bir etki gormedimTeşekkürler canım. Dondurulmuş var mı senin daha embriyo? Birdaha transfer yaptırırsın inşallah o zaman olur. Biraz araştırdım
Ben gonal ve ile luveris 75 kullandım. Ne gibi yan etkiler okudun?
Canim dediğin olay ohss oluyor genelde polikistik över olanlarda görünüyor ben daha önce yaşamıştımKusma bulanti ishal nefes darligi yumurtalar asiri uyarilirsa hastaneye basvurun yaziyo korktum ama dun bugun kullandim ole bir etki gormedim
Anladim canim polikistik degilim su toplayan kistim var benim sadece onuda bosaltti emek bey.Canim dediğin olay ohss oluyor genelde polikistik över olanlarda görünüyor ben daha önce yaşamıştım
canım dogum ıcın gun aldın mı? hangı doktora gıdıyorsun? dogum nerde olcak karar verdın mı?1 2 gibi çıkar cnm
Evet cnm 20 mart da gebze merkezde dogumumolcak allah nasip ederse insallh benim şuan gittiğin dr emek hocanın tanıdığı drcanım dogum ıcın gun aldın mı? hangı doktora gıdıyorsun? dogum nerde olcak karar verdın mı?