Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Yarim saat nerde yattın transfer olduğun yerde mi odada mi
Oda
Odada canım. Bana yatmami söyledi emek bey. Benim rahmim ona daha musaitmis. Diğer 3 arkadaşımı oturttular yatakta. Genelde oturmayı öneriyo zaten. Gerçi 4 umuzunde tutmadı o başka. Insallah senin tutar

Kızlar ben bugün aradım daha sonra arayayım mi dedim gerek yok pazartesi gelin dediler...peki ilerlemelerine gelişme olmassa ne olacak...ve insallah pazartesi transferim olursa kaç tane konulacağını hic konuşmadık
35 yaş üstü 2 koyuluyor kanunen böyledir. 35den küçüksen 1 transfer ediliyor canım. Allah can versin tutunsun inşallah

35 yaş üstü 2 koyuluyor kanunen böyledir. 35den küçüksen 1 transfer ediliyor canım. Allah can versin tutunsun inşallah
Amin 38 olduk gibi az kaldı..ikiden de korkuyorum kaybettiğim ikizlerden dolayı ama iki koymak şansı daha arttiriyo.. kötü düşünme yok Rabbim hayırlısını verdin kucağımiza da almayı nasip etsin

Kızlar ben bugün aradım daha sonra arayayım mi dedim gerek yok pazartesi gelin dediler...peki ilerlemelerine gelişme olmassa ne olacak...ve insallah pazartesi transferim olursa kaç tane konulacağını hic konuşmadık
Merhaba canim nasılsın nasıl geçti transfer umarım olumlu sonuçlar alırsın

Insalalh olumlu sonuclanir.
Kizlar emek hoca sizin yumurta rezevlerinizle ilgili ultrasondan bakip bsiey soyledimi.kafam cok karisti benim bu konuda.kafayi yemek uzereyim.

Bana ultrasonda bakip hafif azalma var dedi.ozelikle sordum rezervim azmi diye.gecen snee yaptirdigim da 1.17 cikmisti amh.bu snee emek hoca istedi yaptirdim unv de de 0.49 cikti hizla dusmus yani.ama intermette sonuclar bolumune baktigimda tetkikler yaziyo orda vajinal ultrason raporu yazmis folikul sayisi orta diyo.ama amh sonucuna gore baya az.cok moralim bozuldu.1 senede nasil bu kadar dustu diye.

Rapor asamasindayim ben su anda insalah bi dahaki reglime yetisir.sizinde online sonucta tetkik kisminda yaziyomuydi ultraosn sonucu.

İşlem nasıl ilerledi hemen kaldirdilarmi bugün baya kişi vardı transfer icin bende kan verdim hala bekliyorum
Evet kalabalıktı once yumurta toplamalar oldu sonra bizi aldılar 10 kişi transfer oldu hemen kaldırdılar hatta dr once lavoboya gitsin sonra otursun dedi ben gitmedim öylece 15 dakka oturdum

Insalalh olumlu sonuclanir.
Kizlar emek hoca sizin yumurta rezevlerinizle ilgili ultrasondan bakip bsiey soyledimi.kafam cok karisti benim bu konuda.kafayi yemek uzereyim.
Benim amh cok iyiydi ama 5 yumurta oldu emek bey senden daha çok yumurta bekliyorum demişti a

X