Hayırlı olsun canım insallah olumlu sonuç alırsın hiç 5 gün embriyosu yok galiba orada herkes ya 2 gün ya 3 gün transfer yapıyorlarArkadaşlar dün yumurta toplamam oldu bugün aradım 5 yumurta toplanmış 3 döllenmiş pazartesi gelin dedi
Oh mis olumlu sonuc alirsin insArkadaşlar dün yumurta toplamam oldu bugün aradım 5 yumurta toplanmış 3 döllenmiş pazartesi gelin dedi
Amin canim insallah benim ki insallah 4. Gun olscakHayırlı olsun canım insallah olumlu sonuç alırsın hiç 5 gün embriyosu yok galiba orada herkes ya 2 gün ya 3 gün transfer yapıyorlar
Bende Pazartesi gideceğim biraz kanamam var olsam rahatlasam transfer gitsem yaAmin canim insallah benim ki insallah 4. Gun olscak
Beklemiyorlar 5. Güne evet. Çok nadirHayırlı olsun canım insallah olumlu sonuç alırsın hiç 5 gün embriyosu yok galiba orada herkes ya 2 gün ya 3 gün transfer yapıyorlar
Yürüyerek mi geldin sende yataga bari sedyeyle getirseler odaya kadar
Ya bu çok kötü birsey iste insan daha çok stres olacak birde kalabalık olursa daha kötü zaten yatak yok oda da transfer hemen sonramı kaldırıyorlar hiç 5 10 dk bekletmiyorlarmiYürüyerek geldim evet. zor attım kendimi yatağa. Tansiyonum düşmüştü
Valla simdiden stres oldum daha baslamadan bunlari duyunca.maddiyat onemli bukonuda ozelde bu sartlar iyi ama kese acilincaYürüyerek geldim evet. zor attım kendimi yatağa. Tansiyonum düşmüştü
Ben gittiğimde 2. günümdü ve kanamam bitmişti hep leke leke geldiği için gittim ..gidebilirsin çok kanamalı olmuyorsanBende Pazartesi gideceğim biraz kanamam var olsam rahatlasam transfer gitsem ya
Evet çok sordum hep 3. Gun benim perşembe toplandı pazartesi ye geliyor 4. Gun olmuş olcakBeklemiyorlar 5. Güne evet. Çok nadir
Peki masada ne kadar durdun.. çok saçma ya bakalim benim nasil geçecekYürüyerek geldim evet. zor attım kendimi yatağa. Tansiyonum düşmüştü
Emin degilim ama belli bir yasin ustune birden fazla konmaya izin varmis sanirimKızlar ben bugün aradım daha sonra arayayım mi dedim gerek yok pazartesi gelin dediler...peki ilerlemelerine gelişme olmassa ne olacak...ve insallah pazartesi transferim olursa kaç tane konulacağını hic konuşmadık
Seninde şansına hafta sonuna gelmesi Pazartesi de çok yoğun olur sen yine stres yapma bol bol dua et dualarımız seninleKızlar ben bugün aradım daha sonra arayayım mi dedim gerek yok pazartesi gelin dediler...peki ilerlemelerine gelişme olmassa ne olacak...ve insallah pazartesi transferim olursa kaç tane konulacağını hic konuşmadık
Transfer 15 dakika sürüyor. Insallah iyi geçer. Stres yapmaPeki masada ne kadar durdun.. çok saçma ya bakalim benim nasil geçecek
Genelde 2 tane koyuyorlar. Onun bilgisini transfer sırasında Embriyolog gelip veriyor sana . Embriyo kalitesini falanKızlar ben bugün aradım daha sonra arayayım mi dedim gerek yok pazartesi gelin dediler...peki ilerlemelerine gelişme olmassa ne olacak...ve insallah pazartesi transferim olursa kaç tane konulacağını hic konuşmadık
Yarım saat yatmıştım benYa bu çok kötü birsey iste insan daha çok stres olacak birde kalabalık olursa daha kötü zaten yatak yok oda da transfer hemen sonramı kaldırıyorlar hiç 5 10 dk bekletmiyorlarmi
Yarim saat nerde yattın transfer olduğun yerde mi odada miYarım saat yatmıştım ben
Transfer olduğu yerde yarim saat yine çok iyi hemen kaldirmiyorlarsa sen artık detaylı anlatırsın canimYarim saat nerde yattın transfer olduğun yerde mi odada mi