Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar ben bugün aradım daha sonra arayayım mi dedim gerek yok pazartesi gelin dediler...peki ilerlemelerine gelişme olmassa ne olacak...ve insallah pazartesi transferim olursa kaç tane konulacağını hic konuşmadık

Kızlar ben bugün aradım daha sonra arayayım mi dedim gerek yok pazartesi gelin dediler...peki ilerlemelerine gelişme olmassa ne olacak...ve insallah pazartesi transferim olursa kaç tane konulacağını hic konuşmadık
Emin degilim ama belli bir yasin ustune birden fazla konmaya izin varmis sanirim

Seninde şansına hafta sonuna gelmesi Pazartesi de çok yoğun olur sen yine stres yapma bol bol dua et dualarımız seninle

Genelde 2 tane koyuyorlar. Onun bilgisini transfer sırasında Embriyolog gelip veriyor sana . Embriyo kalitesini falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…