Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar kontrole geldim 10.5 11.5 13 var bide 20 olan var benim yumurtalar dengesiz bugün cetrodite başladım yarın tekrar gelcem

kızlar emek hocada eşinde sıkıntı olup aşılama yaptıran oldumu sonuç ne oldu acaba ilaçlar dahil ne kadar tuttu bende bu ay gidicemde büyük ihtimal aşılama olcak

Teşekkürler, evet opu öncesi ultrason olmadı bugün. Yarın kaç yumurta olduğunu öğreneceğim hayırlısı Allah dan artık

İgneleriniz kacgun surdu acaba?ilk denemede kac gun surdu diye unuttum ben kendiminkini :)
Iğneler 1 gün başladık aslında adet olduğumun 2. Günü ilk gün deniyor muş ve 11gün gonal f 300 enjekte ettim son 4 gün luvrris ve cetrodite la birlikte. Dozunu zaten Emek hoca karar veriyor. Elimde de gonal kaldı ve çatlama iğnesi

Anladim canim bende gun hesaplamayi hic anlamiyorum oyuzden hastalaninca gidicem ilk gun raziyim hergun gitmeye yeterki tedavim hemen baslasin diye :)

Anladim canim bende gun hesaplamayi hic anlamiyorum oyuzden hastalaninca gidicem ilk gun raziyim hergun gitmeye yeterki tedavim hemen baslasin diye :)
Tabiki bizler de öyle düşünüyorduk fakat yüklenen hormonlar çok stresli olabiliyor dolayısıyla hergün gitmek ve zaman zaman yumurtaların gerilmesinden de ağrı eşliği le zor oluyor. Hayırlısı olsun elbette. Yanlız şu bir gerçek evet tedavilerimizi oluyoruz fakat nadar çok olacak mı olmayacak mı düşünülürse ve araştırılırsa okadar stres den olumsuz cevap alınıyor. Sebebine sarıldık taktir Allahın dır.

Aynen oyle.esim tedavi olurken acaba hamilemiyim diye beklemekten 5-6 gun gecikiyordu adetim saat gibidir oysaki.aynen cok arastirmak cok strese sokuyor insani Allah buyuk vakti zamani gelir hepimiz icin ins

Insallah olumlu sonuc alirsiniz.allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
Kizlar dondurma islemi maliyeti ne kadar oluyo umuttepede bilgisi olan varmi
Benim embriyolar birikip dondurulcak ameliyat olduktan sonra transfer edilcek.

Çok erken oldu gibi 6 gün igne kullandim hayırlısı olsun artık...Perşembe anestezi ci ile görüştüm kan verdim sonuçlarını pazartesi gösterdim anestezi ile isim bitti
Erkenin zarari olmaz herhalde niye olsunki yumurtalarin hemen olmus iyi bisey bence uyarilmislar hemen . Olumlu olucak ins

Benimkiler dondurulmus su an. Dondurma ücreti yok çözdürme ücreti oluyor onun fiyatını net bilmiyorum ama.

İnsallah hamilesindir :) dondurulmuslar donmaya devam etsin yedekte dursunlar :)
İnsallah canim ya dün idrar testi yaptım ilk idrarimla baktım negatif akşam üzeri atayım dedim bi baktım pozitif olmuş baya belli 2 çizgi tekrar yaptım negatif çıktı bugün yine yaptım yine negatif akşam baktım silik 2 çizgi var yarin hastane gideceğim kan vereyim birsey yoksa söktürücü versin transfer yapalım

Canım az mi gelişiyor yumurtaların? Dondurma ilk deneme de ücretsiz, çözdürme ve transfer raporlu dahil 1300 TL biliyorum. Fakat her raporlunun ücretsiz transfer hakkı olduğundan fakat tedavi gereği öyle oluşmasından dolayı da ücretli olur mu bilmiyorum, emek hoca ile görüşmek gerekiyor. Arkadaşlar pazartesi yumurta toplama işlemine giren arkadaşlar embriyo sonuçlarınız nedir?

Yok canim dondurulduktan sonra tupumu aldircam tup aldirtiktan sonra transfer olcak.ama yumurtalarim nasil gelisiyo hic bilmiyorim.daha baslamsdim tupe ilk denemem olcak rapor asamasindayim.cikolata kistlerimde var.o yuzden de gecici menopoza sokucam seni 3 ay dedi.offf bilmiyorim var da var yani bosami kurek çekiyorum bilmiyorim

En saglami kan zaten bence ben idrara pek guvenmiyorum ins pozitiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…