- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
hadi canım inşallah vardır. hiç ugrasmassın tüple filan.yaptırdın mı kan testi?İnsallah canim ya dün idrar testi yaptım ilk idrarimla baktım negatif akşam üzeri atayım dedim bi baktım pozitif olmuş baya belli 2 çizgi tekrar yaptım negatif çıktı bugün yine yaptım yine negatif akşam baktım silik 2 çizgi var yarin hastane gideceğim kan vereyim birsey yoksa söktürücü versin transfer yapalım
Bugün kan verdim 0.6 çıktı idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor dr gebelik yok dedi İlac verdi adet olmam icin ama ben biraz daha beklemek istiyorum kadın Doğum dr görüştüm bekle 05 den sonra gebelik var sayılır dedi adet düzensiz olduğu icin ovulasyon tarih kestiremiyorum beklicem bi kaç günEn saglami kan zaten bence ben idrara pek guvenmiyorum ins pozitiftir.
Bencede bekle gec dollenme falan bisiler oluyor ya oyle olmusta olabilir hayirlisi saglilisi ne ise hakkimizda o olsunBugün kan verdim 0.6 çıktı idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor dr gebelik yok dedi İlac verdi adet olmam icin ama ben biraz daha beklemek istiyorum kadın Doğum dr görüştüm bekle 05 den sonra gebelik var sayılır dedi adet düzensiz olduğu icin ovulasyon tarih kestiremiyorum beklicem bi kaç gün
Selam canım, doktor 5 sonrası gebelik sayılıyor demesi doğru fakat senin değerin 0,6 ve embriyo yerleştikten sonra zaten bu hormonu salgılıyor. Yine sen bilirsin umudunu kırmak istemem ama üzülürsün cok umutlanıp. Kullandığımız ilaçlar idrar da gebelik gösterebiliyor dolayısıyla kan tahlili gercek olan değerdir. Allah gönlünüze göre versin.Bugün kan verdim 0.6 çıktı idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor dr gebelik yok dedi İlac verdi adet olmam icin ama ben biraz daha beklemek istiyorum kadın Doğum dr görüştüm bekle 05 den sonra gebelik var sayılır dedi adet düzensiz olduğu icin ovulasyon tarih kestiremiyorum beklicem bi kaç gün
Tabiki umutlanmıyorum ama 1.5 aydır sadece folik asit kullanıyorum 0.5 den sonrası gebelik var sayılıyor ilerler yada ilerlemez rabbim bilir biraz daha bekleyim içim rahat olsunSelam canım, doktor 5 sonrası gebelik sayılıyor demesi doğru fakat senin değerin 0,6 ve embriyo yerleştikten sonra zaten bu hormonu salgılıyor. Yine sen bilirsin umudunu kırmak istemem ama üzülürsün cok umutlanıp. Kullandığımız ilaçlar idrar da gebelik gösterebiliyor dolayısıyla kan tahlili gercek olan değerdir. Allah gönlünüze göre versin.
Benimde donduruldu yumurta sayısı fazla olan kişilerin donduruldugunu biliyorum farklı sebepleri varmi bilmiyorum ama birde buna ücret ödüyoruz çok saçma 1300 tl çözdürme transfer ücretiArkadaşlar, bende yumurta toplanıldı döllendi ve dondurulacak fakat hocam bir adet geçsin ikinci adet transfer olacak dedi ama anlamadığım nokta bu ay toplama ayı ve ilk adet. Sonra bir adet daha mı beklemeliyim? Acaba neden iki ay bekletiyor transfer için teçrübe eden var mıdır kızlar. Selamlar
Sen ne yaptın canim ne durumdasınhadi canım inşallah vardır. hiç ugrasmassın tüple filan.yaptırdın mı kan testi?
Evet saçma çünkü dondurma olmasının sebebi bende erken çatlama bundan da elde ettiğimiz yumurta döllendi donduruldu. Raporlu hastayım ve transfer hakkım olduğundan bu çözdürüp transfere neden 1300 TL ödemeliyim onu anlamış değilim açıkçası. Var mı böyle durumla karşılaşan ve transfer ödemeyen?Benimde donduruldu yumurta sayısı fazla olan kişilerin donduruldugunu biliyorum farklı sebepleri varmi bilmiyorum ama birde buna ücret ödüyoruz çok saçma 1300 tl çözdürme transfer ücreti
Yanlış anlama canım tekrar açıklıyayım. Beş den sonrası gebelik sayılıyor evet fakat senin kan değerin 5,00 değil senin değerin 0,5. Ve 0,00-5,00 kadar gebe değilsin anlamında. Şimdi başka hastanede kan aldırsan değerin 1,2 çıkabilir ve bu da kesinlikle negatif demektir. Yanı hamile değilsin. İstersen bir kan tahlili daha yaptır için rahatlasın. Piskolojini etkiler adet göremezsin hamile olmayıp fakat bu 0,5 değerden hamile olduğunu düşünürsen.çok yaşadım ve üzüldüm sende üzülme. Tüp bebek tedavi ye başvurmayı düşündün mü hiç? SevgilerTabiki umutlanmıyorum ama 1.5 aydır sadece folik asit kullanıyorum 0.5 den sonrası gebelik var sayılıyor ilerler yada ilerlemez rabbim bilir biraz daha bekleyim içim rahat olsun
Canim ben zaten tüp bebek tedevisindeyim suanda Ocak 2 adet oldum iğnelere başladım 14 Ocak yumurta toplandı donduruldu ben yumurta toplamadan 4 gün sonra adet oldum yanı 17 gün arayla adet oldum benim döngüm değişti en son 18 Ocak adet oldum bu sebepten yumurtlama günümü zaten bilmiyorum küçük yumurtaları zaten toplamıyorlar ve onlarda gelişim gösteriyor ben var diye hiç umut etmiyorum adet olup transfer olmayı bekliyorumYanlış anlama canım tekrar açıklıyayım. Beş den sonrası gebelik sayılıyor evet fakat senin kan değerin 5,00 değil senin değerin 0,5. Ve 0,00-5,00 kadar gebe değilsin anlamında. Şimdi başka hastanede kan aldırsan değerin 1,2 çıkabilir ve bu da kesinlikle negatif demektir. Yanı hamile değilsin. İstersen bir kan tahlili daha yaptır için rahatlasın. Piskolojini etkiler adet göremezsin hamile olmayıp fakat bu 0,5 değerden hamile olduğunu düşünürsen.çok yaşadım ve üzüldüm sende üzülme. Tüp bebek tedavi ye başvurmayı düşündün mü hiç? Sevgiler
Çok saçma ama istiyorlar bende pco var İlac doz yüksek olmaması gerekti özellikle söyledim dinlemediler yüksek dozda yaptırdılar çok yumurta gelişti ohss olma riski olduğu icin donduruldu bu benim isteğim değildi transfer yapabilirlerdi şimdi çözdürmek ve transfer icin 1300 tl ödeme istiyorlarEvet saçma çünkü dondurma olmasının sebebi bende erken çatlama bundan da elde ettiğimiz yumurta döllendi donduruldu. Raporlu hastayım ve transfer hakkım olduğundan bu çözdürüp transfere neden 1300 TL ödemeliyim onu anlamış değilim açıkçası. Var mı böyle durumla karşılaşan ve transfer ödemeyen?
Baska merkeze neden yolluyorki?iki kere olumsuzdan sonra umuttepede deniyemiyormuyuz?ben mart adetimle basliycam ignelerim hazir.2 kez mi hakkimiz var acaba sadece?Emek hocaya gidip iki defadan fazla tüp bebek tecrübesi olan var mı? Emek hocaya gittiğimde aralık ayında opu sonrası oluşan 3 yumurtam olgun olmadığı için transfer gerçekleşmedi. Ocak ayında transfer yapıldı ama gebelik oluşmadı. Olumsuz sonuç sonrası görüşmeye gittiğimde önce ross ve genetik test yaptırmamı istedi. Ross testi sonucu normaldi ,sonucu göstermeye gittiğimde iki başarısız sonuç dolayısıyla başka bir merkeze gitmemi önerdi. Transferim bir kez gerçekleşti oysa ki. Benzer durum yaşayanlar ne yaptınız? Ne yapmalıyım bilemiyorum.
En basta odalar yetersiz daracik alcak tavan birde.digerleri hakkinda bilgim yoktu.2.denemem olucak ilki ozelde oldu negatif.ozellerede butce laZim hayirlisiUmuttepe'de ikiden fazla denemeyin arkadaşlar, imkanı olan başka merkeze gitsin. Emek bey çok iyi bir doktor ama hastane,Embriyologlar, makineler vs. yetersiz.. Emek beyde hepsine tek başına yetemiyor. Benim ilk denemem negatif oldu,şu an dondurulmuşlar var ama denemeye cesaretim yok su an. Başka merkez araştırıyorum..
Evet 1 yatakta 2 kişi yattık bizKızlar transfer olanlar yürüyerek geliyo yatak bile yok yatmaya sizde de boylemi oldu
Yürüyerek mi geldin sende yataga bari sedyeyle getirseler odaya kadarEvet 1 yatakta 2 kişi yattık biz