Canım ben kan testi için yarını bekliyorum ama idrar testi yaptım negatif maalesef inşallah sizlerinki tutarlimoncicegi41 arkadaşım naptın yarını bekleyeceksin galiba insallah guzel haberlerini alcaz duam-umudum kiz nerdesin nasilsin ne durumdasın...gruptaki tiger arkadaşlar napiyorsuniz
Canim idrar testine hiç güvenmiyorum insallah olumlu sonuç alırsınCanım ben kan testi için yarını bekliyorum ama idrar testi yaptım negatif maalesef inşallah sizlerinki tutar
Moral bozmak yok yarına bakalim Rabbim buyukCanım ben kan testi için yarını bekliyorum ama idrar testi yaptım negatif maalesef inşallah sizlerinki tutar
Canim nasılsın yaptırdın mi kan testiCanım ben kan testi için yarını bekliyorum ama idrar testi yaptım negatif maalesef inşallah sizlerinki tutar
Hayırlısı olsun canım pes etmek yok bizimkiler nazlı biraz sadeceEvet kızlar maslesef negatif. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Hayirlisi olsun vakti zamani var elbet ogunleri gorucez allah yardimcimiz olsunEvet kızlar maslesef negatif. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Üzüldüm nasip...aynen canim yola devamEvet kızlar maslesef negatif. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Limon çicecegi üzülmek yok herseyde vardır hayır rabbimin bir bildiği vardır moralini yuksek tutCanım ben kan testi için yarını bekliyorum ama idrar testi yaptım negatif maalesef inşallah sizlerinki tutar
Aynen canım mevlam neylerse güzel eylerLimon çicecegi üzülmek yok herseyde vardır hayır rabbimin bir bildiği vardır moralini yuksek tut
6 ay diye biliyorumUmuttepe den tüp bebek için rapor aldık ne kadar süre geçerli bilginiz var mı
Uygulama icin 6 ay ilaclari yazdirmak icin 1 ay yazilan ilaci almakta 3 gun icinde olmaliUmuttepe den tüp bebek için rapor aldık ne kadar süre geçerli bilginiz var mı
Merhaba aşılama neden olmuyor acabaOnları hallettık canım kan vs verdik herşeyi. Cuma günü eşim test verecek ama sonrası nasıl oluyor bılmıyorum. Malesef aşılama olmuyor zaten bize . İstanbuldan rapor için uğrasıyoruz.
Daha once seprm testi yaptirdiysaniz umuttepede yine istemezler bence 6ay-1 yil kabul ediyor dr lar tahlilleri.asilama hic yaptirmadim nezaman baslanir bilmiyorum ama en uygun zamani emek bey soyler randevu alip git o nezaman derseKızlar yaa benim pskolojim kötü off aşılama için hangi zamanda gitmek lazım yani adetten öncemi sonramı hemen gidip işlemler başlasın istiyorum eşim için sperm testi gerekli olurmu yine bu ay ovulasyon testi denedim olmazsa diğer ay gidicem ama kafamda hep bebek aşırı istyrm cevremde herkes bbeklizaten 1sene vajinismusla uğraştm 6aydır deniyoruz olmuyor
Eşimde hepatit b vardı orda yapmadılar dışarda yaptırdk emek hoca baktı ozamnki testlere en sonki yüksekti banada rahim filmi çekti bahara gelin normal deneyin dedi ama olmuyorDaha once seprm testi yaptirdiysaniz umuttepede yine istemezler bence 6ay-1 yil kabul ediyor dr lar tahlilleri.asilama hic yaptirmadim nezaman baslanir bilmiyorum ama en uygun zamani emek bey soyler randevu alip git o nezaman derse