Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Canm zaten 5 gun embriyosu konuluyor benim 5.gun olacaktı ama hafta sonuna denk geldigi icin 4.gun transfer yapildi doyduğum kadariyla az yumurtası ve az kaliteli olanlar fazla bekletilmiyor
Anladım canim gerçi olacak sa 3. 5. Gun farketmiyo ama çoğunluğu 3. Gün emriyo olunca merak ettim

Inşallah güzel haberlerini bekliyorum annelerdeyim amasyada bebisle uğraşıyorum dualarımdasın öpüyorum çok ne zaman belli olucak ayyy çok heyecanlandim
ohh annenın yanında olmak gıbısı yok canım. keyfını cıkar. haftaya cuma bellı olacak. allah razı olsun canım. öpüyorum sevgılerımle. annenlere selam. bebişide ayrıca öpüyorum

Kizlar sperm testi sonucu nekadar surede cikiyor?ertesi gune cikiyormu urolojiye gostermek icin randevu alicamda ertesi gunune bilen yazabilirmi?

10 gun ıcınde sonuc gosterme hakkın var ya canım sanırım o nedenle sıra vermıyoru. ama sanırım sonuc cıkınca ordakı sekreterden sonuc sırası alınabılıyor
Evet canim sira vermiyor sistem dedigin gibi buyuk ihtimal.sen cok bilgilisin masallah bu konularda bravo valla.ben koridorlari anca ezberledim esim hala kayboluyo etegime yapisik geziyo umuttepe gidince :)

X