Anladım canim gerçi olacak sa 3. 5. Gun farketmiyo ama çoğunluğu 3. Gün emriyo olunca merak ettimCanm zaten 5 gun embriyosu konuluyor benim 5.gun olacaktı ama hafta sonuna denk geldigi icin 4.gun transfer yapildi doyduğum kadariyla az yumurtası ve az kaliteli olanlar fazla bekletilmiyor
Inşallah güzel haberlerini bekliyorum annelerdeyim amasyada bebisle uğraşıyorum dualarımdasın öpüyorum çok ne zaman belli olucak ayyy çok heyecanlandimOyy kuzum transfer oldum nihayet 3.günüm ama bekleyemiyorum :) sen nasılsın?
ohh annenın yanında olmak gıbısı yok canım. keyfını cıkar. haftaya cuma bellı olacak. allah razı olsun canım. öpüyorum sevgılerımle. annenlere selam. bebişide ayrıca öpüyorumInşallah güzel haberlerini bekliyorum annelerdeyim amasyada bebisle uğraşıyorum dualarımdasın öpüyorum çok ne zaman belli olucak ayyy çok heyecanlandim
evet cıkıyor. hatta aynı gun cıkıyorKizlar sperm testi sonucu nekadar surede cikiyor?ertesi gune cikiyormu urolojiye gostermek icin randevu alicamda ertesi gunune bilen yazabilirmi?
Sagol canim ertesi gune randevu vermedi sistem.sonucu bekleyip dr a gireriz herhalde sekreterlikten giris yaptirip.evet cıkıyor. hatta aynı gun cıkıyor
10 gun ıcınde sonuc gosterme hakkın var ya canım sanırım o nedenle sıra vermıyoru. ama sanırım sonuc cıkınca ordakı sekreterden sonuc sırası alınabılıyorSagol canim ertesi gune randevu vermedi sistem.sonucu bekleyip dr a gireriz herhalde sekreterlikten giris yaptirip.
Evet canim sira vermiyor sistem dedigin gibi buyuk ihtimal.sen cok bilgilisin masallah bu konularda bravo valla.ben koridorlari anca ezberledim esim hala kayboluyo etegime yapisik geziyo umuttepe gidince :)10 gun ıcınde sonuc gosterme hakkın var ya canım sanırım o nedenle sıra vermıyoru. ama sanırım sonuc cıkınca ordakı sekreterden sonuc sırası alınabılıyor
Yok estafirullah cok sık gittim canım istemesemde öğrendim tecrübe eeine edine. :)))Evet canim sira vermiyor sistem dedigin gibi buyuk ihtimal.sen cok bilgilisin masallah bu konularda bravo valla.ben koridorlari anca ezberledim esim hala kayboluyo etegime yapisik geziyo umuttepe gidince :)
Hepimize yardimci oluyosun.insallah bu ay mutlu haberini alicazYok estafirullah cok sık gittim canım istemesemde öğrendim tecrübe eeine edine. :)))
yok canım yaptıgım bısey yok. faydam dokunduysa ne mutlu bana. inşallah canım ısteyen herkesın mutlu haberını alalım en kısa zamanda.Hepimize yardimci oluyosun.insallah bu ay mutlu haberini alicaz
canm benım 1 subat ama korkuyorumm test yaptırmayaKızlar nasılsınız test günleriniz ne zaman
Çok az kalmış hadi bakalim Rabbim en güzelini hayırlısını yasatsin insallah gününden once yapmayı düşünüyormusuncanm benım 1 subat ama korkuyorumm test yaptırmaya
şu an pek düşünmüyorum ama belkı evde ıdrar testı yaparımÇok az kalmış hadi bakalim Rabbim en güzelini hayırlısını yasatsin insallah gününden once yapmayı düşünüyormusun
Ben varım ilk deneme negatif, şubatta dondurulmus embriyo transferi var.Merhaba umuttepe emek hocada tup bebek yaptiranlar varmi acaba