Rapor ilaclarda gecerli mi peki,Raporun varsa 800 kusur islemler +ilaclar raporun yoksa 3 bin islemler +ilaclar
Evet rapor ilaçlarda geçerli. Ilaclarin raporlu fiyati 2.250 verdim ben bide 890 hastaneye işte.Rapor ilaclarda gecerli mi peki,
Gecerli tabiiki.ilaclar kisiye gore degisiyo ben agustosta 1.050₺ odemistim.herkesin tedavisi farkli oluyor ilaclar ona gore oluyor.oyuzden fiyatlar da oynama olabilir.Rapor ilaclarda gecerli mi peki,
Kliman tup ilaçlarının yanında çok hafif kaliyo cnm ya ben komen 6 ay kullandm hic fayda etmedi belki kişiye göre degisebilirKizlar simdi bana 3 ay klomen tedavisi onerdi doktor klomen kullananiniz var mi icinizde.emek hoca degil tabiki izzet bey yazdi bunu.obur ay emek hocaya randevu alicam artik..
Ne güzel ya bizde keşke oraya gitseydikEvet tahlil yaptirdik igne sonrasi %30 hareketli olan sperm %80 e cikmis sevindik melih bey e gostericez
Merhaba ne kullandınız da bukadar artış olmuş ve kacaydaEvet tahlil yaptirdik igne sonrasi %30 hareketli olan sperm %80 e cikmis sevindik melih bey e gostericez
Yok canim bugun emek bey e gorundum tup yapicaz yine mart ayi adetimle insNe güzel ya bizde keşke oraya gitseydiksiz şimdi normal yollamı deniyeceksiniz
Melih bey igne verdi chromion 20 tane yazdi 17 tane olduk haftada 1 oldu igneyi ekim17 den bugune kadar oldu esim igne.1 sise keciboynuzu pekmezi icti 3 haftada suyunu kaynatip icti artik hangisi fayda ettiyse kesin bilemiyoruzMerhaba ne kullandınız da bukadar artış olmuş ve kacayda
Canim peki yumurtan olusuyomuydu 2cm lik , klomeni kullandigin siralarda.Kliman tup ilaçlarının yanında çok hafif kaliyo cnm ya ben komen 6 ay kullandm hic fayda etmedi belki kişiye göre degisebilir
2. deneme olumsuz olunca baska doktora gıttım. oda laparoskopi ve hısteroskopi yaptı. bunun sonucunda rahim genısletme yapıldı. tek tüpüm alındı. diğer tüpte tıkanıklık varnus acıldı. sımdı ıyılesne surecındeyım. sen naslsın canım. kac haftalık oldun?Kizlar nasil gidiyo sürecinin limonçicegi naslsn cnm
canım benım anladıgım cıddı anlamda pıhtılasma var. bebegın olsa düşermiş. doktora daha guzel anlatır muhakkak. ama kan sulandırıcı kullandıgında düşüğü engeller.Merhaba bende gebelik düşünüyrum ve boş gebeliğim oldu pıhtılaşma testi verdim sonuç ekte bni bilgildndırır mısınız , uxun zamandr bebiş düşünüyrum bu pıhtı bebişe engel mi
Rahim genişletme nasıl oluyor hangi dr gittin2. deneme olumsuz olunca baska doktora gıttım. oda laparoskopi ve hısteroskopi yaptı. bunun sonucunda rahim genısletme yapıldı. tek tüpüm alındı. diğer tüpte tıkanıklık varnus acıldı. sımdı ıyılesne surecındeyım. sen naslsın canım. kac haftalık oldun?
ben yarım rahımlıyım ya hısteroskopı ıle alttan gırıp kesık atıyor. eray çalıskana gıttımRahim genişletme nasıl oluyor hangi dr gittin