- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
korkma.bebek tutunurken de adet sancısı benzerı sancı yasıyorsun zaten.:) bence senın pozıtıf olacak29 ocak test günü. Adet sancısı çekiyorum bu akşam korkutuyor
bu kez olacak canım ınsallah.Benim de 3. Gün embriyosuydu tutmadı. Genelde 3. gün transfer ediyorlar
aminn inşallah canım bugun cıktım yuruyus yaptım bol bol uyudum . dınlendım. tv ızledım :) aksam olmadı :)))Hadi hayirlisi,insallah altin yumurtan altin top un olur Allah sabir versin calismiyorsan int ten film izle bol bol vkit gecer biraz
korkma.bebek tutunurken de adet sancısı benzerı sancı yasıyorsun zaten.:) bence senın pozıtıf olacak
Inşallah canimbu kez olacak canım ınsallah.
inşallah canım benımm. bol duaa :)Canım nekadar mutlu ettin beni anlatamamsanki test sonucumu bildirdin rabbim büyük dualarımızı kabul eder inşallah.
canım nasılsın. zona gectı mı? adetıe ne kadar kaldı? bu ay baslıyorsun hayırlısıyla. bak eger maddı sıkıntın yoksa muhakkak arı sütü al eşinde sende her sabah cay kasıgının dortte bırı kadar yıyın. esın de sende gunluk 200 lük e vıtamını . esın cınko yesın. sen d vıtamınıde al.ayrıca sımdıden baslıyarak aksamdan ıkı ıncırı dorde bolerek hakıkı zeytın yagına koy her sabah ye canım yumurta sayın ve kalıtesı artacaktır. her guun bırer avuc fındık fıstık cecız yıyın. kuru kayısı da.:)) ayrıca sık sık baklagıl ve bol bol havuc yıyın. ha bırde cıg kabak cekırdegı :). a dur bırde esın sabahları kecıboynuzu soguk sıkım pekmez yesın :)))) canım bı baktım bı dunya yazmısımEvet kızlar napiyorsuniz durumlar nasıl.. .şubatta yaptıracak olan varmiydi
Ayni gun transferimiz olmuştuBenim de 3. Gün embriyosuydu ve tutmadı genelde 3. Gün koyuyorlar sanırım kalabalık diye uğraşmak istemiyorlar
Aynen canım herkeste 3 koyuluyor gibiAyni gun transferimiz olmuştu
Gecti canim iyiyim simdi insallah şubat 'ta başlıyacağım kuru yemisleri yiyoruz soğuk sıkım pekmezi uzun zamandir iciyor esim ...d vitamini ve b12 baktirdim geçen valla sınırın ustundeler ...inciri bir ara yapmıştım tekrar yaparim...saol canim söyledikleri için...senin nasil gidiyo test günün ne zaman senincanım nasılsın. zona gectı mı? adetıe ne kadar kaldı? bu ay baslıyorsun hayırlısıyla. bak eger maddı sıkıntın yoksa muhakkak arı sütü al eşinde sende her sabah cay kasıgının dortte bırı kadar yıyın. esın de sende gunluk 200 lük e vıtamını . esın cınko yesın. sen d vıtamınıde al.ayrıca sımdıden baslıyarak aksamdan ıkı ıncırı dorde bolerek hakıkı zeytın yagına koy her sabah ye canım yumurta sayın ve kalıtesı artacaktır. her guun bırer avuc fındık fıstık cecız yıyın. kuru kayısı da.:)) ayrıca sık sık baklagıl ve bol bol havuc yıyın. ha bırde cıg kabak cekırdegı :). a dur bırde esın sabahları kecıboynuzu soguk sıkım pekmez yesın :)))) canım bı baktım bı dunya yazmısım
SanmamIstesek 5. Gune kadar bekletmezler mi acaba
Oo sennhepsini yapmışsın zaten. Benim 1 şubatGecti canim iyiyim simdi insallah şubat 'ta başlıyacağım kuru yemisleri yiyoruz soğuk sıkım pekmezi uzun zamandir iciyor esim ...d vitamini ve b12 baktirdim geçen valla sınırın ustundeler ...inciri bir ara yapmıştım tekrar yaparim...saol canim söyledikleri için...senin nasil gidiyo test günün ne zaman senin
Canim ben sordum 5 güne beklicekmisiniz diye en az 7 8 embriyo kalırsa bekliyoruz dedibIstesek 5. Gune kadar bekletmezler mi acaba
Canm zaten 5 gun embriyosu konuluyor benim 5.gun olacaktı ama hafta sonuna denk geldigi icin 4.gun transfer yapildi doyduğum kadariyla az yumurtası ve az kaliteli olanlar fazla bekletilmiyorIstesek 5. Gune kadar bekletmezler mi acaba
Canım nasıl gidiyor aklimdasinbu kez olacak canım ınsallah.
Oyy kuzum transfer oldum nihayet 3.günüm ama bekleyemiyorum :) sen nasılsın?Canım nasıl gidiyor aklimdasin