Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Evet kızlar napiyorsuniz durumlar nasıl.. .şubatta yaptıracak olan varmiydi
canım nasılsın. zona gectı mı? adetıe ne kadar kaldı? bu ay baslıyorsun hayırlısıyla. bak eger maddı sıkıntın yoksa muhakkak arı sütü al eşinde sende her sabah cay kasıgının dortte bırı kadar yıyın. esın de sende gunluk 200 lük e vıtamını . esın cınko yesın. sen d vıtamınıde al.ayrıca sımdıden baslıyarak aksamdan ıkı ıncırı dorde bolerek hakıkı zeytın yagına koy her sabah ye canım yumurta sayın ve kalıtesı artacaktır. her guun bırer avuc fındık fıstık cecız yıyın. kuru kayısı da.:)) ayrıca sık sık baklagıl ve bol bol havuc yıyın. ha bırde cıg kabak cekırdegı :). a dur bırde esın sabahları kecıboynuzu soguk sıkım pekmez yesın :)))) canım bı baktım bı dunya yazmısım

Benim de 3. Gün embriyosuydu ve tutmadı genelde 3. Gün koyuyorlar sanırım kalabalık diye uğraşmak istemiyorlar

Gecti canim iyiyim simdi insallah şubat 'ta başlıyacağım kuru yemisleri yiyoruz soğuk sıkım pekmezi uzun zamandir iciyor esim ...d vitamini ve b12 baktirdim geçen valla sınırın ustundeler ...inciri bir ara yapmıştım tekrar yaparim...saol canim söyledikleri için...senin nasil gidiyo test günün ne zaman senin

Oo sennhepsini yapmışsın zaten. Benim 1 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…