kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Körfezde oturuyordum. Hastane yenilenecek diye kontrollere devam ettim. Dr dan memnunum ama yorumlarinizi okuyunca kafam karıstı. Nerdeyse pisman olacam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende körfezde oturuyorum marmaraya bi kere gittim hamile olduğumu öğrenmek için test yapmaya gitmiştim pek hoşlanmadım

merhaba cnm ben mart ayında epidural normal doğum yaptım. doktorum erkan beydi. bende sezeryancı diye duymuştum ama bana birkez bile sezeryan demedi hatta bana normal için cesaret verdi bende normal istiyordum. yani bence biraz hastaya da bağlı eğer normale çok yatkın değilsen sezeryana yönlendiriyor olabilir

bana da hiç sezeryandan bahsetmedi ben epidural normal olmazsa sezeryan istiyorum dememe rağmen normal yaparsın dedi , canım konakta epidural normal doğum hakkında bilgi verir misin bana? doğumhanesi nasıl, tek başına mısın yoksa birkaç hasta birden mi alıyorlar, erkan bey doğuma geldi mi, bi de epidurali uygulamalarında sorun yaşadın mı memnun kaldın mı?? bi de son olarak ne kadar ödedin fotoğrafçı içinde mi ücretin?? epidural normal doğum yapan bir seni buldum konakta, bilgilendirirsen çoooookkk sevineceğim inan dört gözle cevabını bekliyorum :))

tabiki canım ne demek seve seve cevaplarım :)
doğumhane de tek tek odalar var tek başına kalıyosun odada hemşireler sürekli kontrole geliyor. benim şansıma annemi de aldılar yanıma ama önce bana sordu hemşire istermisin yanında birisini dedi annemi istedim bebişim doğana kadar benimleydi :) erkan bey doğumuma geldi canım sürekli takip etti. epiduralin bi faydası oldumu bilmiyorum ama çok sancı çektim bünyeye göre mi değişiyo verdikleri doza göre mi değişiyo bilmiyorum ama inan o sancılar bile güzel hiç korkutma kedini sürekli dua et Allah kurtarır hayırlısıyla :) epidural fotoğrafçı dahil 1500 tl ödedim canım

Fndkkabugu bende orada epudral doğum yapmak istiyorum kısmetse. hastaneyi de doktorumu (gulcin) da seviyorum ama etraftan öyle çatlak sesler duyuyorum ki içim rahat etmiyo.sen birebir yaşamışsın kalite ve rahatlık olarak yasadigim herşey verdiğim paraya değdi diyebilir misin

cok saol canım yaa içimi rahatlattın, ilk doğumumda kalabalık bi doğumhanedeydim ister istemez etkilendim etrafımdakilerden, epidural oldum ve hiç sancı hissetmemiştim hatta son 2 saat uyukladım beklerken. belki bünyeyle alakalıdır, sürekli agrı kesici verdiler belime doz doz. elime de bir buton verdiler sancın olursa basarsın sancın yok olur diye.o yüzden hiç bilmiyorum yoğun sancıları, ondan cok korkuyorum. hayırlısı inşallah canım yaa cok sevindim, fotoğrafçı olayına daha da cook:)))

ben memnun kaldım canım hiç bi sıkıntı yaşamadım. çalışanların ilgisi de gayet güzeldi. ama gülçin hanım hakkında pek iyi şeyler duymasam da tanımadığım için bişey diyemem.

birşey değil canım :)
evet sanırım bünyeyle alkası var. umarım yine hissetmezsin :)
evet fotoğraf olayı da çok iyi. çok güzel bir albümü var şimdi kızımın :)

ben memnun kaldım canım hiç bi sıkıntı yaşamadım. çalışanların ilgisi de gayet güzeldi. ama gülçin hanım hakkında pek iyi şeyler duymasam da tanımadığım için bişey diyemem.

Neler duydun mesela çok merak ettim rahatça söyleyebilirsin doğuma var nasıl olsa değiştirme imkanım olabilir

Merhaba Bende korfez de oturuyorum yeni evliyim , Anne adaylarina Allahin izniyle tezlikle bebeklerine kavuşmasını diliyorum , benım sorunum maalesef çok farkli ben 4 aya yakındı evliyim ama hala ilişki yaşayamadım vajinusmusum , çok çok zor günler qeçiriyorum ...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

özellikle bi olayını duymadım canım sadece gülçin hanım iyi değil diye duymuştum bir kaç kişiden. özellikle değiştir diyemem sen memnun kalmış olabilirsin

Doktor konusunda çok hassasim da. Aslında ailemde akrabalarımda ve cevremde çok kişi onda doğum yaptı ve memnun olmayan bir kişi bile olmadı ama bi kusuru varsa tasdiki öğrenmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…