- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Elifgulertarhan'da gelecek. Bebeğinin kontrolü var onun da, kontrol sonrası gelecek. Saati ona göre ayarlarız.
Bugün de bekleyelim. Yarın gelen kişilerle nerede görüşeceğimiz konusunu kararlaştırırız.
Kızlar bizimde pazartesi kontrolumuz vardı. Biz iyiyiz çok şükür.Kizim 1800 gr olmuş, biraz iriymiş.Bu sefer yüzünü göremedik zillinin, poposunu dönmüş :) ilk doğumum normal bunun gidişatı da öyle.Zaman ilerledikçe heyecanim artıyor, çoğu gitti azı kaldı. Bi yandan oğlumun okulu dersleri zaman nasıl geçti anlamadim valla.Hepimize hayırlı doğumlar inşallah.
slm tatlım acaba doktora gittiğinde bebiş kaç haftalıktı, ben 33+0 da gittim kızım 1845 gr dı ama ultrason kagıdında 31-32 hafta arası degerler çıkmış normalde 33 haftalık doktor da erken dogmazsa 3 kilo ancak olur dedi uzuldum biraz şimdi sen iriymiş diyince merak ettim
buluşma için de cumartesi misafirim gelebilir ama siz yer saat belirtirseniz belki bi fırsat ugrarım yanınıza
Buluşma cumartesi günü hoşgör pastanesinde olacak. Saat 12:30'da...
slm tatlım acaba doktora gittiğinde bebiş kaç haftalıktı, ben 33+0 da gittim kızım 1845 gr dı ama ultrason kagıdında arası degerler çıkmış normalde 33 haftalık doktor da erken dogmazsa 3 kilo ancak olur dedi uzuldum biraz şimdi sen iriymiş diyince merak ettim
buluşma için de cumartesi misafirim gelebilir ama siz yer saat belirtirseniz belki bi fırsat ugrarım yanınıza
Ne yaptınız kızlar bulusabildiniz mi?
Kızlar nasılsınız, hiç sesiniz çıkmıyor yahu? Yolunda mı herşey?
herkes köşesine çekildi bence yeniden bi buluşma yapalım :)
Kızlar nasılsınız, hiç sesiniz çıkmıyor yahu? Yolunda mı herşey?
Asıl siz nasılsınız, nasıl geçti buluşmanız.
Gelmemem için ayrı ayrı birçok sebep çıktı, bütün gün evdeydim cumartesi
Bende evdeyim zaman geçiriyoruz artık.Buluşmaya bende gelemedim Annemler pazar günü gittiler benden, bir dahaki sefere inşallah görüşürüz
buluşma güzeldi 3 kişiydik eleyna41 ben ve Alya :))) bence en kısa zamanda tekrardan bi buluşma dzenleyelim
Kızlar bende evdeyim bu ara ayaklarim ödem yaptı sol ayağım fena şişti pazar günü çok yakın bi arkadaşımın nişanina bile katılamadımp.tesi dr.daydim tahliller falan yapıldı sebebi arastirildi.Genelde hamileliğin son aylarında olağan bir durum ama gebelik zehirlenmesinden, tansiyon yüksekliğinden, idrarda protein yükselmesinden de olabiliyormus ama çok şükür temiz çıktı tahlil.Bu arada kızımı da gördüm yani poposunu gördüm gene yüzünü göstermedi zilli :) Şuan ters pozisyonda kafa yukarida ayakları asagida 2.550 gr olmuş inşallah döner dedi dr.Daha zamanım çok gerçi. Ama doguma kadar kac kilo olacak merak ediyorum nasıl doguracam ben bu kızçeyi :))
Aşkolsun Elif, benim kızımı unutuyorsun, 4 kişiydik biz :))
çok utandım şimdi ben ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?