kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Bir aksilik çıkmazsa ben de geleceğim. Haberleşiriz o zaman.

slm tatlım acaba doktora gittiğinde bebiş kaç haftalıktı, ben 33+0 da gittim kızım 1845 gr dı ama ultrason kagıdında 31-32 hafta arası degerler çıkmış normalde 33 haftalık doktor da erken dogmazsa 3 kilo ancak olur dedi uzuldum biraz şimdi sen iriymiş diyince merak ettim

buluşma için de cumartesi misafirim gelebilir ama siz yer saat belirtirseniz belki bi fırsat ugrarım yanınıza

Buluşma cumartesi günü hoşgör pastanesinde olacak. Saat 12:30'da...

Canım 31. Haftadaydim gittiğimde. Banada degerlerin 2 hafta ileride olduğunu söyledi. Bana söylenene göre senin değerlerde bi sorun olmuyo canım.Saglikli olsunlar da kiloya takılmıyorum.Oglum 2.650 gr doğmuştu ama gayet saglikliydi.

Kızlar nasılsınız, hiç sesiniz çıkmıyor yahu? Yolunda mı herşey?

Bende evdeyim zaman geçiriyoruz artık. Buluşmaya bende gelemedim Annemler pazar günü gittiler benden, bir dahaki sefere inşallah görüşürüz

Asıl siz nasılsınız, nasıl geçti buluşmanız.

Gelmemem için ayrı ayrı birçok sebep çıktı, bütün gün evdeydim cumartesi

Keşke gelebilseydiniz kızlar, kalabalık olurduk. Gerçi Alya bana kaldı sevdim onu ön prova yaptım böylece.. uykucu kızımız uyandığında da fotolar çekindik.

Bende evdeyim zaman geçiriyoruz artık. Buluşmaya bende gelemedim Annemler pazar günü gittiler benden, bir dahaki sefere inşallah görüşürüz

Efeada'cım bir dahaki sefere inşallah bekliyoruz seni de.

buluşma güzeldi 3 kişiydik eleyna41 ben ve Alya :))) bence en kısa zamanda tekrardan bi buluşma dzenleyelim

Aşkolsun Elif, benim kızımı unutuyorsun, 4 kişiydik biz :))

Kızlar bende evdeyim bu ara ayaklarim ödem yaptı sol ayağım fena şişti pazar günü çok yakın bi arkadaşımın nişanina bile katılamadım p.tesi dr.daydim tahliller falan yapıldı sebebi arastirildi.Genelde hamileliğin son aylarında olağan bir durum ama gebelik zehirlenmesinden, tansiyon yüksekliğinden, idrarda protein yükselmesinden de olabiliyormus ama çok şükür temiz çıktı tahlil.Bu arada kızımı da gördüm yani poposunu gördüm gene yüzünü göstermedi zilli :) Şuan ters pozisyonda kafa yukarida ayakları asagida 2.550 gr olmuş inşallah döner dedi dr.Daha zamanım çok gerçi. Ama doguma kadar kac kilo olacak merak ediyorum nasıl doguracam ben bu kızçeyi :))

Canım dediğin gibi son aylarda oluyor şişmeler, neyseki tahlillerin temiz çıkmış. Benim bile bu ay da çok oturursam ya da ayakta kalırsam bileklerim şişiyor ama normalmiş neyseki bu durumlar. Bir arkadaşımın da ayakları son ayda okadar şişmişti ki, tırnakları batma yapıp iltihap kapmıştı. Bazılarının vucudu çok ödem yapıyor, ne kadar sıvı alsanda. Bu hamilelik süreci kişiden kişiye değişiyor işte. Sonu güzel olsun hepimiz için.
Ah şu kızlar kimden duysam aynı şeyi söylüyor, göstermiyor kızlar yüzünü ultasonda, nazlarını daha anne karnında yapmaya başlıyorlar, bizimki de kapattı, sırtını dönmüştü kemiklerini saymıştık :)) Haftaya kontrole gideceğim umarım bu sefer görürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…