İzmitli güzel anneler, nasılsınız? Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Ben kızımın eşyaları çamaşırları arasında boğuşuyorum
Hergün çamaşır yıkıyorum neyseki bitti. 15-20 gün sonrada ütüleyip odasına yerleştiricez inşallah
Allahım ne komik o çamaşırlar bide yıkanınca minicik gözüküyorlar hele çoraplar bi lokmalık
Bende herkese sağlıklı mutlu güzel günler dilerimm
Ne güzel hazırlıklar bunlar, ben henüz birşeye başlamadım aldığım 10-15 parça kıyafet var sadece. Bir dahaki ay odası ile başlayıp nisanın sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum.Sonra doğuma 2 ay kalıyor zaten... Geçen gün ne var ne yok diye mobeskoya gittim okadar beşik arasında sadece 1 tane beğenebildim. Bütün her yerde aynı tarz şeyler var. Kendime, alınacaklar listesi çıkardım. Öbür türlü ne eksik kalmış farkında olmayabilirim.. Sizin bir listeniz var mı paylaşabileceğiniz?
alışveriş yapmak hamileliğin en güzel yanlarından birisi :)) minicik minicik şeyler alınıyo :) son 1,5 ayda yapmıştım bende yıkama ütüleme işlerini :)
Aynen en güzel tarafı alışveriş. Bir de bebeğin kız olunca daha bi çok şey alıyorsun sanki. Çeşit çok napalım.. Herşey minnacık bunların içine girecek zamanı gelince diyorsun. Yenidoğan kıyafetleri pek almadım açıkcası, bizde dayı,hala,baba hepsi uzunlar, ben de kısa sayılmam oyüzden uzun boylu olacak sanırım, hem uzun hem iri :)) Ultrason görüntüleri şimdiden öyle söylüyor. :))
benim aldığım hastane çıkışları şuand küçük gelmeye başladı o kadar çabuk büyüdü ki ilk giydirdiğimde kocaman olmuştu üzerine :)))
İşte 1 ay anca giyebiliyorlar. Zaman çok çabuk geçiyor, hemen büyüyorlar.Bizde hayırlısıyla kucağımıza alsak iyi olacak, gerçi herkes bugünlerin tadını çıkar diyor, iyi zamanlarımmış :)) Ama olsun ben razıyım, hayatta her güzel şeyin bir bedeli var sonuçta, seve seve katlanacağız.
gerçekten çok güzel bi duygu ve herkesin yaşaması gereken bi duygu bizimki bugünlerde gülmeye konuştukça onunla cvp vermeye başladı gözleriyle bizi takip ediyoo tarif edilmez bi mutluluk :))) ben kızıma hiç elbise almamıştım çok küçük bebeğe yakışmıyo diye şimdi ebise almaya başlicam büyüdü artık :))
Onun büyürken ki hareketlerini görmek güzel gerçekten kaçırmamak lazım, ama çalışan anneler mağlesef bir süre sonra gün içinde yaptığı değişik şeylere şahit olamıyorlar. Sırf bu sebepten çoğu zaman ev hanımlarına özeniyorum ne güzel evlerine bebeklerine yeterince vakit ayırabiliyorlar diye...Sen ne zaman işe başlıyorsun?
maalesef ben gelemeyeceğim ben hafta sonu çalışıyorum sadece perşembe günleri bana uygun.size iyi eglenceler.
Ne güzel hazırlıklar bunlar, ben henüz birşeye başlamadım aldığım 10-15 parça kıyafet var sadece. Bir dahaki ay odası ile başlayıp nisanın sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum.Sonra doğuma 2 ay kalıyor zaten... Geçen gün ne var ne yok diye mobeskoya gittim okadar beşik arasında sadece 1 tane beğenebildim. Bütün her yerde aynı tarz şeyler var. Kendime, alınacaklar listesi çıkardım. Öbür türlü ne eksik kalmış farkında olmayabilirim.. Sizin bir listeniz var mı paylaşabileceğiniz?
Ben kızımın eşyaları çamaşırları arasında boğuşuyorum
Hergün çamaşır yıkıyorum neyseki bitti. 15-20 gün sonrada ütüleyip odasına yerleştiricez inşallah
Allahım ne komik o çamaşırlar bide yıkanınca minicik gözüküyorlar hele çoraplar bi lokmalık
Bende herkese sağlıklı mutlu güzel günler dilerimm
Benim dolabım var yeni yaptırmıştım. Sadece beşik ve komidin alacağım.2000 tl tutuyordu beğendiğim.Cumartesi gitmiştik bizde. Sen mobesko da hangi mağazada beğendin?
Ben de oda işine bir karar versem, odayı alabilsek yerleştiricem artık paşamın eşyalarını.
Aldıkça kendi çamaşırlarımızla ya da elde yıkayıp kutulamıştım hepsini.
Bir kere de hepsini birlikte yıkarım bebek deterjanıyla, ütüleyip yerleştiririm.
Çok hevesliyim ama bir türlü karar veremiyoruz işte:26:
Mobilya işi gerçekten çok zaman alıyor yani insanın içine sineni bulması çok zor
Bende hepsini bebek deterjanıyla yıkadım güzelce katladım kaldırdım bizim dolabın içine. Odayı yerleştirmeye başladığımız zaman ütüleyeceğiz hepsini artık. Yarında odasının tülü perdesi gelecek. Artık sonrasında odası minik prensesi bekliyor olacak
Mobilyayı beğendik de alsak mı öyle bi takım yoksa gereksiz mi olur birkaç sene sonra çocuk odasına mı geçilir bilmiyorum
bu düşünce yeni mobilya alacak herkesin aklında oluyor :44:
biz bebek odasını tercih ettik ilkokul bitene kadar bu odaya ona yeter. büyüyen karyolanın ayak ucundaki zımbırtı çıkınca çalışma masası oluyor. ama bizde sıkılırsak 6-7 yaşlarında falan değiştiririz artık dedik.
Kızlar merhaba
Kimseden ses çıkmıyor bayadır umarım herkes iyidir
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı 30+3 günlük olduk.Kızım büyümüş 1600 gr. olmuş
Doktorumuz herşey yolunda dedi. Bir terslik olmadığı sürece normal doğum yapacağız dedi :18:
Normal doğum taraftarı olsamda doktorun ağzından duyunca korktum bian ama benim istediğimde bu yönde zaten. Bakalım hakkımızda hayırlısı sağ salim kucağımıza alayımda nasıl olursa olsun
Bakalım önümüzdeki ay gittiğimizde herşeyi daha net konuşacağız. Çatı kemiğinde son zamanlarda ağrı yaşayan biri olarak bu ağrıların normal oldugunu kemiklerin esnemesinden kaynaklandığını söyledi. Karındaki sertleşmelerde gayet normal dedi.
Bu arada 22 şubattaki buluşmaya gelemeyeceğim galibaÇçünkü önümüzdeki hafta şehir dışından annem babam gelecek bi süre bizde kalacaklar.
Maşallah kızına, kocaman olmuş.Sağlığının yerinde olmasına da sevindim. Ben de normal olsun istiyorum ama çok ta cesaretli değilim, benim için hayırlısı neyse o olsun artık. Ben de kızımın pıtpıtlarını daha sert duyuyorum artık son 2-3 gündür çok hareketli.2-3 hafta sonra da tekmelerini duyarız herhalde. Hafta sonu onun için alışveriş yaptım eksik birkaç birşey kalmıştı onları tamamladım. Bir dahaki ayda mobilyasını alacağız. Yorucu ama güzel bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?