kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Kızlar acil cevap bekliyorum İzmit de doğuma hazırlık kursu veya hamileyken gidilebilecek kurslar var mı eş ile beraber

Lotus gebe eğitim merkezi var, ben de doğumdan sonra öğrendim. Facebook sayfaları var, oradan inceleyebilirsiniz.

ayın 18 inde lütfiye hanıma randevum var ilk defa gidicem. bakalım inş bebiş için bir sorun çıkmaz

ben 2. kez giyyim ve çok memnunum kendisinden
ben sıra beklerken acilen normal doguma gitmek zorunda kaldı sonra sıra bana geldiğinde bebişin fotosunu istediğimi soyledim yuzunu gıorebilmek için o kadar ugraştı ki ben dedim artık dışarda hastalar çok birikti onlara da yazık artık bi dahaki sefere dedim
çok ilgili bi bayan ne sorarsanız cevap veriyo benim eski doktorum dışlarda bekleyen hasta olmasa bile çabuk çabuk bişeyler anşlatıp seni sepetleme derdindeydi

gerçektenmi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler inş bir sorun cıkmaz daha önce pko vardı korkuyorum inş yine hörtlememiştir diye tedirginim. bu kadar ilgili bir dr sa aklımdakileride rahatlıkla sorabilirim

Selam hanimlarevliyim ama hamile degilim acaba gebzede yada civarinda olan varmi merak ettim yeni geldim buraya gelin olarak.

Zaman hiç geçmez gibi gelir ama bak, kalmış 4 ay! sen kimseye aldırma tadını çıkart hamileliğinin, neden erken olsun alışveriş için, karnın burnundayken mi yapıcan illa! insan sabırsızlanıyo bazı şeyler için beşiği şöyle olsun patiği böyle derken böyle böyle oyalanıyosun işte. ama bunu o an seninle aynı durumda olmayan kimse anlayamaz. ben ilk sefer eşimin ''daha erken'' leriyle dımdızlak erken doğuma gittim hastaneye. noldu?! bi çanta bile yok ortada hazırlanmış. ama bu sefer maymun gözünü açtıııııı 12 haftalığım ve cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlıcam bişeyler hazırlamaya inşallah.

selam kızlar ..
güzel bir topik olmuş. bende cihanda lütfiye hanıma gidiyorum. zaman buldkça yanınıza uğrarım artık

ay vallahi içime su serptin yavaş yavaş başladım zaten badi tulum falan almaya ama genede almasamıydım diyordum rahatladım okuyunca :)

Selam kızlar bende izmitliyim ama hamile diilim:)3 yasında oglum var

canım sen hiiiççç hevesini kırma. yavaş yavaş abartmadan yap alışverişini. cinsiyetini de öğrenmişsin. ben de öğrendiğim günden sonra başladım birşeyler almaya. iyiki de başlamışım. hem maddi açıdan hemde son günlerin zorluğu açısından en mantıklısı bu. ben şuan 33.haftadayım bukdr erken başlamasam nasıl bitcekti diyorum çünkü artık dışarıya çıkmak bile istemiyor insan çok çabuk yoruluyorsun.

[SUB]Canım gözünaydın, hayırlısyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Hangi doktora gidiyorsun buarada? Hamilelik şikayetlerin başladı mı?[/SUB]

[SUB]Buarada kızlar ben de 16 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye gittim. Doktorum kız dedi. O günden beri alışverişe başladım. Son aylar çok zor oluyor diyorlar gezmek açısından. Oyüzden ben en geç 7.aya kadar herşeyi bitirmek istiyorum.[/SUB]

aynen bende öyle düşünüyorum bi öğrensem cinsiyeti hemen başlıycam. bu arada cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz tam olarak..

aynen bende öyle düşünüyorum bi öğrensem cinsiyeti hemen başlıycam. bu arada cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz tam olarak..

Doktordan doktora göre değişiyor aslında ama kesin olması açısından genelde 16. hafta çağırıyorlar. Ben 12 haftalıkken dayanamayıp sormuştum. Bana bu haftada kız ve erkek cinsel organı birbirine çok benzer demişti ama şuanki görüntüye göre kız demişti. 16. Hafta da kız dedi. Aslında doktorlar anlıyorlar 11-12 haftalarda ama kesin birşey söylemek istemiyorlar doğal olarak.

ayy bi kız daha geliyor ne güzel canım hayırlı olsun :) benim doktorumda 12 haftalıkken kıza benziyor demişti, sonraki kontrolümde kız oldugu kesinleşmişti Alışveriş konusunda seninle aynı düşüncedeyim, bizde bebek odası arabası beşiği kıyafetleri tüm ıvır zıvırlarını tamamladık. 6,5 aylık olduk artık bizde. dışarıya çıktığımda artık daha çabuk yoruluyorum ki ben yorulmak nedir bilmezdim
şimdi iyiki herşeyi almışız diyorum Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar bebişlerimizle uzun ömürler versin inşallah

cihandaki lütfiye hanıma gidiyorum.. bi akrabamda ona gitmişti memnun kaldı. başka tanıdığım olmadığı için ona başliyim dedim bende... sen?

Evet Lütfiye Hanım'a gideni çok duydum memnunlar çok. Ben Eray Çalışkan'a gidiyorum. Çok iyi bir doktor.Güveniyorum doktoruma çok.

Teşekkür ederim canım.Ben de ne kız ne erkek var, dolayısyla ne olursa kabulümüz tabiki ama insanın içinden yine birşey geçiyor. Hamile kaldığımdan beridir de hep kız hissettim. rüyamda hep kız bebek görüyordum.Allah'ım nasip etti. Sen nerelerden alışveriş yaptın. Ben İdilbaby i çok beğeniyorum.

Mrb kızlar bende izmit körfezde oturuyorum nasılsınız hamilesiniz ne güzel bebişlerinizi kucağınıza alcaksınız bende 5 kasımda kızımı kaybettim inş. sağlıklı bir şekilde nasip olur size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…