Kızlar acil cevap bekliyorum İzmit de doğuma hazırlık kursu veya hamileyken gidilebilecek kurslar var mı eş ile beraber
Lotus gebe eğitim merkezi var, ben de doğumdan sonra öğrendim. Facebook sayfaları var, oradan inceleyebilirsiniz.
ayın 18 inde lütfiye hanıma randevum var ilk defa gidicem. bakalım inş bebiş için bir sorun çıkmaz
ben 2. kez giyyim ve çok memnunum kendisinden
ben sıra beklerken acilen normal doguma gitmek zorunda kaldı sonra sıra bana geldiğinde bebişin fotosunu istediğimi soyledim yuzunu gıorebilmek için o kadar ugraştı ki ben dedim artık dışarda hastalar çok birikti onlara da yazık artık bi dahaki sefere dedim
çok ilgili bi bayan ne sorarsanız cevap veriyo benim eski doktorum dışlarda bekleyen hasta olmasa bile çabuk çabuk bişeyler anşlatıp seni sepetleme derdindeydi
Merhabalar hepinize
Uzun zamandır girmiyordum kaldığım yerden tek tek okudum sayfaları doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla..
Bizde 4 ay 20 günlük olduk kızımız olucak inşallah ama vakit geçmiyor sanki hiç doğuramıcakmışım gibi geliyorAlış veriş için bekle erken diyorlar biliyorum erken olduğunu ama sabredemiyorum internetten sürekli bebişe bişeyler bakıyorum hevesleniyorum sizce başlamalı mıyım?
Zaman hiç geçmez gibi gelir ama bak, kalmış 4 ay! sen kimseye aldırma tadını çıkart hamileliğinin, neden erken olsun alışveriş için, karnın burnundayken mi yapıcan illa! insan sabırsızlanıyo bazı şeyler için beşiği şöyle olsun patiği böyle derken böyle böyle oyalanıyosun işte. ama bunu o an seninle aynı durumda olmayan kimse anlayamaz. ben ilk sefer eşimin ''daha erken'' leriyle dımdızlak erken doğuma gittim hastaneye. noldu?! bi çanta bile yok ortada hazırlanmış. ama bu sefer maymun gözünü açtıııııı 12 haftalığım ve cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlıcam bişeyler hazırlamaya inşallah.
geç değil benim 7 haziran ikinci kontrolüm, hamile olduğumu öğrendiğimde hemen randevu alayım dedim bir ay sonrasına verdiler. erkan beyin sistemi bu ona gideceksen alışacaksın.ne kadarlık olduğunu biliyo musun bebişin.korkma ben çok rahattım ama arkadaşlarım çok korkuttu beni gittim herşeyde yolundaydı maşallah, senin bebişte öyledir merak etme.
Merhabalar hepinize
Uzun zamandır girmiyordum kaldığım yerden tek tek okudum sayfaları doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla..
Bizde 4 ay 20 günlük olduk kızımız olucak inşallah ama vakit geçmiyor sanki hiç doğuramıcakmışım gibi geliyorAlış veriş için bekle erken diyorlar biliyorum erken olduğunu ama sabredemiyorum internetten sürekli bebişe bişeyler bakıyorum hevesleniyorum sizce başlamalı mıyım?
selamlar arkadaşlarım canlarım
hayırlısıyla hayatımın en güzel haberini aldım hamileyim rabbime şükürler olsun daha çok yeni 4 haftalık dualarınızı eksik etmeyin...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...
[SUB]Buarada kızlar ben de 16 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye gittim. Doktorum kız dedi. O günden beri alışverişe başladım. Son aylar çok zor oluyor diyorlar gezmek açısından. Oyüzden ben en geç 7.aya kadar herşeyi bitirmek istiyorum.[/SUB]
aynen bende öyle düşünüyorum bi öğrensem cinsiyeti hemen başlıycam. bu arada cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz tam olarak..
aynen bende öyle düşünüyorum bi öğrensem cinsiyeti hemen başlıycam. bu arada cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz tam olarak..
Hangi doktora gidiyorsun buarada canım sen?
[SUB]Buarada kızlar ben de 16 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye gittim. Doktorum kız dedi. O günden beri alışverişe başladım. Son aylar çok zor oluyor diyorlar gezmek açısından. Oyüzden ben en geç 7.aya kadar herşeyi bitirmek istiyorum.[/SUB]
cihandaki lütfiye hanıma gidiyorum.. bi akrabamda ona gitmişti memnun kaldı. başka tanıdığım olmadığı için ona başliyim dedim bende... sen?
ayy bi kız daha geliyor ne güzel canım hayırlı olsun :) benim doktorumda 12 haftalıkken kıza benziyor demişti, sonraki kontrolümde kız oldugu kesinleşmiştiAlışveriş konusunda seninle aynı düşüncedeyim, bizde bebek odası arabası beşiği kıyafetleri tüm ıvır zıvırlarını tamamladık. 6,5 aylık olduk artık bizde. dışarıya çıktığımda artık daha çabuk yoruluyorum ki ben yorulmak nedir bilmezdim
şimdi iyiki herşeyi almışız diyorum Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar bebişlerimizle uzun ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?