• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

ben 24 yaşındayım cnmm..3 senelik evliyim..bahçeçikte otyorum..izmit merkezde annmler otyor....
insn kimd emmnnsaa ondan iidr cnm ne diim.ama beklemek koyr bana..ssk da bile belemk yok artıkk..
ben ilk emine özdemire giitim
sonra tahsinözbekte gültekin beye gittim ondadnda mmnunmdum sonra o gtti onn yerine lütfiye geldi..
sonra bi kaç ay umtepede devm ettm..dayımın ısrrları üzerine iamail yılamza gittim..
2 ay bekledik ..eşimn tahlllerini bekledik..ramazndı bide..geçti öle başldık..zayıf dedi ben çok kiloluyum 70 kiloya indim hamilekaldım ama düşük oldu kimyssal gebelikmiş.ardan tam bir sene geçti yine hamile kaldım yine kimsyasl..ve martta tedaviyyle başldık hamile kaldım...
2 hafta önce düşük tehdidim vrdı.. iğne verdi.şimdi iiyiz çok şükr cumrtesi kontrolüm vr benden bu kdr şimdilk zmanla dahada analşırızz

ayy cnm aynı dr gidiyomuşuz işte..
bende ğpko var yuurtlılarım var ama büyümüyor gelişmiyordu..serphone verdi..3 ay tedevi gellşmezse ara veriyorduk..
öle yani..adam ii çekti benden..kilo ver dedi dedi..ben daha şiştim ve 86 kiloyla hamile kaldım..
inşşlhh sende kalırsın cnm..yumrtlıkoluşuyormu..hani şu gn ilişki diyomu..sonra çağırıp rahim kalınlığı fln bakıyo.yani yumurtlık oluşursa ben ayda toplam 3 gn gidiyordum bazen 4 gn
adetn 2 gnü geşirse 13. gn çatlamsı ve rahim kalınlına bakodu
ben merkezde oturuyorum 23 yasındayım 1,5 yıl oldu ewleneli bebişimizde 27 haftalık ilk bebeğimiz.hamilelik ilerledikçe sıcaklarda hiç bişe yapasım gelmiyo vall :( bu arada bebeğin kıyafetlerini yıkamak için ne önerirsiniz deneyimli anneler

ben merkezde oturuyorum 23 yasındayım 1,5 yıl oldu ewleneli bebişimizde 27 haftalık ilk bebeğimiz.hamilelik ilerledikçe sıcaklarda hiç bişe yapasım gelmiyo vall :( bu arada bebeğin kıyafetlerini yıkamak için ne önerirsiniz deneyimli anneler

canım sıcakta hamile olmak çok gerçekten... dalin sıvı deterjanı tavsye ederim ben kızım kıyafetlerini onunla yıkadım hep

Dalin in sabun rendesi var onunla yıkadım ben, hassas 30 derecede mis gibi oluor..
Yavruşun hayırlı olsun cinsiyetii nedir :nazar:
Bir sorunun var mı :nazar:

iyim bende canım dün çok yoğundum hiç giremedim yeni arkadaşlar gelmiş :) yemek düzeni getirmeye çalışıorum kendime ama pek başarılı olamıorum bide 1 kilo almışım şimdiden boyumda kısa çok komik olacam :)

ayymaşşllhh allh kucanda göstersnn cnm benmm...
ay ben bilmmneyle yıknır ama benm yengm bebğinn kıyafetlerini hacışekirin lavana tozlu sabun rendesiyle yıkdaıı..ikinci bebeğindede dalinn sabun rendesiyle yıkdıı ..satılıyoo çokk güzle kokuyoo misssss..sonrada ztn beben kokusunu aloo bayılıyorum yaa
hgangi dra gdidiyosun cnm

cnm benım 7 aylık bebegım var ve tenı cok hassas hatta bebek egzaması var
kesınlıkle dalan roxy sabun tozu onerırım zeytınyagı ozlu katkısız cok memnunum

iyim bende canım dün çok yoğundum hiç giremedim yeni arkadaşlar gelmiş :) yemek düzeni getirmeye çalışıorum kendime ama pek başarılı olamıorum bide 1 kilo almışım şimdiden boyumda kısa çok komik olacam :)

ah canım yeme düzeni biraz zaman alır, bazen canın ister bazen nefret edersin yemeklerden, dikkat et o zaman kilo olayına vücudun müsait demek fazla kilo almamaya özen göster,evet yeni arkadaşlar geldi, ben hala düzelemedim ya gitgite kötü oluyom ,napacamı şaşırım gidip serum taktıcam da gözüm yemiyo

ah canım yeme düzeni biraz zaman alır, bazen canın ister bazen nefret edersin yemeklerden, dikkat et o zaman kilo olayına vücudun müsait demek fazla kilo almamaya özen göster,evet yeni arkadaşlar geldi, ben hala düzelemedim ya gitgite kötü oluyom ,napacamı şaşırım gidip serum taktıcam da gözüm yemiyo

ilaç filan yokmu miğde bulantısı için benm ablam kullanıodu sankı ama çok emin değilim öle yemeklerde filn hassaslık yok sadece çok çabuk acıkıorum yemezsemde miğdem bulanıo bende meyve filn yemeye çalışıom ama kesmio ekmek yemiyorum allahtan böyle idare etmeye çalışıom işte çok kötüsün mağdem git doktorada rahat et birazcık

bana bazen ii geliyor..baze n ii gelmiyor..aslında bir şey okumasam çok ii..ama o neen yapmadı neden etemdi snrleniyorum işte..
ama genelede ii..bende cumrtesi gidicem cnmm..inşşlhh hayırlı hberlle gelirsin cnmm
süt buharını dene derim ben cnmm..yumurtada çatlama gelimede sorun vrmı bilmiorum ama çörek otu kürü ve tam yumurtkama dönmnde süt buharını dene derim ben

slm cnm gttim dün doktora ultrasonla baktı çok iyi dedi:) bakalım eger hastalanırsam 2.3. günü tekrar gdicem ama eğer hastalanmazsam ki inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öyle olur gel test yapıcaz dedi süt buharı neymiş ki ilk defa senden duydum nasıl yapılıyor cnm o denerim bnde saol tavsiyelerin için.bu arada aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz iyi ki geldiniz:)

ilaç filan yokmu miğde bulantısı için benm ablam kullanıodu sankı ama çok emin değilim öle yemeklerde filn hassaslık yok sadece çok çabuk acıkıorum yemezsemde miğdem bulanıo bende meyve filn yemeye çalışıom ama kesmio ekmek yemiyorum allahtan böyle idare etmeye çalışıom işte çok kötüsün mağdem git doktorada rahat et birazcık

canım ilaç falan çare olmuyor artık gidecem ptesi. serum yersem belki kendime gelirim. kilo vermek istemiyorum artık. sen mideni boş bırakma, azar azar ye, fazla yeme ki şişkinlik yapmasın.

merhaba kızlar bende izmitteyim hamile değilim ama yinede burdan birilerini görünce yazmak istedim geçen sene bu zamanlar hamileydim 23 haziran doğumlu bir oğlum var yakın zamanda hamilelik geçirmiş birini ararsanız tecrübelimi paylaşabilirim allah hepinizin bebişlerini kucağında göstersin inşallah

ben kazım gündoğdunun hastasıydım hastanedende doktorumdanda çok memnun kaldım ama erkan beyide çok öneriyorlar

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende izmitteyim hamile değilim ama yinede burdan birilerini görünce yazmak istedim geçen sene bu zamanlar hamileydim 23 haziran doğumlu bir oğlum var yakın zamanda hamilelik geçirmiş birini ararsanız tecrübelimi paylaşabilirim allah hepinizin bebişlerini kucağında göstersin inşallah

hoşgeldinnn allah oğlunu sana bağışlasın ne tarafta oturuyorsun

günaydın hanımlar sonunda kendime nazar değdirdim ve bulantılarım başladı ne yesem çıkarıyorum ne olacak böyle bilmiyorum işe zor geliyorum

slm cnm gttim dün doktora ultrasonla baktı çok iyi dedi:) bakalım eger hastalanırsam 2.3. günü tekrar gdicem ama eğer hastalanmazsam ki inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öyle olur gel test yapıcaz dedi süt buharı neymiş ki ilk defa senden duydum nasıl yapılıyor cnm o denerim bnde saol tavsiyelerin için.bu arada aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz iyi ki geldiniz:)

şuanki durumun nasıl canım ne aşamadasın

şuanki durumun nasıl canım ne aşamadasın

canım işte adetimi bekliyorum yani haziranın 6sı gibi regl olmam lazım ya da olmamam:) eger regl olursam gdicem tekrar efara vericek yine olursam son efarayı bitirip iğneye başlıcak inşşşş bu kadar uzamadan mutlu haberi alırım

Back