ben merkezde oturuyorum 23 yasındayım 1,5 yıl oldu ewleneli bebişimizde 27 haftalık ilk bebeğimiz.hamilelik ilerledikçe sıcaklarda hiç bişe yapasım gelmiyo vall bu arada bebeğin kıyafetlerini yıkamak için ne önerirsiniz deneyimli annelerben 24 yaşındayım cnmm..3 senelik evliyim..bahçeçikte otyorum..izmit merkezde annmler otyor....
insn kimd emmnnsaa ondan iidr cnm ne diim.ama beklemek koyr bana..ssk da bile belemk yok artıkk..
ben ilk emine özdemire giitim
sonra tahsinözbekte gültekin beye gittim ondadnda mmnunmdum sonra o gtti onn yerine lütfiye geldi..
sonra bi kaç ay umtepede devm ettm..dayımın ısrrları üzerine iamail yılamza gittim..
2 ay bekledik ..eşimn tahlllerini bekledik..ramazndı bide..geçti öle başldık..zayıf dedi ben çok kiloluyum 70 kiloya indim hamilekaldım ama düşük oldu kimyssal gebelikmiş.ardan tam bir sene geçti yine hamile kaldım yine kimsyasl..ve martta tedaviyyle başldık hamile kaldım...
2 hafta önce düşük tehdidim vrdı.. iğne verdi.şimdi iiyiz çok şükr cumrtesi kontrolüm vr benden bu kdr şimdilk zmanla dahada analşırızz
ayy cnm aynı dr gidiyomuşuz işte..
bende ğpko var yuurtlılarım var ama büyümüyor gelişmiyordu..serphone verdi..3 ay tedevi gellşmezse ara veriyorduk..
öle yani..adam ii çekti benden..kilo ver dedi dedi..ben daha şiştim ve 86 kiloyla hamile kaldım..
inşşlhh sende kalırsın cnm..yumrtlıkoluşuyormu..hani şu gn ilişki diyomu..sonra çağırıp rahim kalınlığı fln bakıyo.yani yumurtlık oluşursa ben ayda toplam 3 gn gidiyordum bazen 4 gn
adetn 2 gnü geşirse 13. gn çatlamsı ve rahim kalınlına bakodu