• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

evt bencede çok iyi oldu hem bilmediğimiz konular hakkında hemde öneriler hakkında çok yardımı olacak çünkü ben hiç bişey bilmiorum :) tütünçiftlikte çalışıorum ziraat bankasının orda bi lojistik firmasında

evet bilmediğimiz çok şey var artık burda imece yapıp dururuz:) ben de körfezkentte oturuyorum işime ara verdim bi süre.muhasebeciyim ara verdim ama şimdi de evde sıkılıyorum iş bakıyorum yani tekrar:) aklınızda olsun denk gelirseniz iş için bilgim olsun::)

aaaa bende muhasebeciyim 60 evlerde oturuorum ama evi hiç sevmiorum körfezkente bakmıştım ama uzak geldi orası bana biraz çarşıya çok fazla gittiğim için bende işe yeni başladım sgk girişim haziranın başında olacak ama bilemedim hamile kalacağımı sölemedim de burdakilere sonra söleyecem

aaaa bende muhasebeciyim 60 evlerde oturuorum ama evi hiç sevmiorum körfezkente bakmıştım ama uzak geldi orası bana biraz çarşıya çok fazla gittiğim için bende işe yeni başladım sgk girişim haziranın başında olacak ama bilemedim hamile kalacağımı sölemedim de burdakilere sonra söleyecem

:::):) problem yaratmazlar inş öğrendiklerinde cnm.çoluk çocuk olsa ev yine çekilir oyalanır insan ama olmayınca gercekten sıkıcı ev hayatı... ben de bakmaya başladım o yuzden iş bakmaya bakalım hayrlsı

yani yapabilirler ama hiç bilerek olmadı bende zorluk çıkarmam ztn ne kadarlık emeğim varki ztn sadece şansımı deneyecem nese canlar ben çıkıorum görüşmek üzere ben 2 ay zor durmuştum evde ama işe girmeminde bu durumda pek bi anlamı olmadı sanırım :)

Ben Kartepe de oturuorum.. Körfez, 60 Evler(Derince), Gölcük, Karamürsel, Gebze buralar güzel yerler bence..
Ben oturduğum yeri seviorum tamam ama mesela en yakın hastane Merkezde, Çarşı da.. İlçe olarak öyle hastanemiz yok..
Zaten çalıştığım yer çarşının göbeğinde fakat 35. haftaya kadar çalışabildim, izne ayrıldım.. Senelerdir bu kadar süre evde oturmamıştım.. Yadırgadım kendimi:)
Çalışmak deyince, iş hayatı çok güzel, seviorum, zaman hızlı geçior.. İş yerleri hamile çalışan istemezler diye duymuştum fakat denildiği gibi amaaaaaan boşver dersin, çıkarsın..
Akademi has. gidiorum, dr. mükemmel bir insan, en iyi arkadaşım gibi.. 5 Haziranda(evlilik yıldönümümde) oğlumu kucağıma
alıcam hayırlısı ile..
Ben bu forumdan çok faydalandım hamileliğim süresince, sizlerle de paylaşırız tecrübelerimizi inşallah..

bende şimdi hastaneden geliorum ilk ultrasyanumuza girdik fasulye kadar kalp atışlarını dinledik 6+4 müş tahmini doğum günü 10 ocak olacak multivitamin verdi bide balık yağı ve güneş lekeleri için krem verdi ama çok pahalıydı üzerimde o kadar para yoktu daha sonra alacm inş.

hadi bakalım gözünaydın için rahatladı dimi.allah analı babalı etsin canım ya. kalp atışı nasıldı ama....vitaminini iç, ben içemiyorum sürekli bulantım olduğum için ama sen iyi isen ihmal etme...7 .haftaya giriyosun çok güzel...hepimize sağlıklı günler olur inşallah bebeişlerle beraber, olmayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin yarabbim

akademi de kime gidiyorsunuz?bi arkadasım da oraya gidiyor baya övdü bi doktoru ama adını unuttum şimdi:S

akademi de kime gidiyorsunuz?bi arkadasım da oraya gidiyor baya övdü bi doktoru ama adını unuttum şimdi:S

Nuri Bey..
Düşünebilecein bir doktor canım ama sanırım fiyatlar diğerlerine göre pahalı.. Daha önce arkadaşlarımla konuştum ordan biliorum..
Ama zaten muayene sürelerini uzun uzadıya verdiği için o parayı vermek acıtmıor ayrıca sonlara doğru ücret ödetmior..

heh tmm nuri bey yaznca hatrladım ben zaten bi doktora gdiyrm memnunum da ama ne biliyim başka doktora da mı görünsem diyorum,para sorun değil özel hayat sigortam var karşılıyosa tabi akademide cuma günü kontrole gidicem bakalım hayrlısı

hadi bakalım gözünaydın için rahatladı dimi.allah analı babalı etsin canım ya. kalp atışı nasıldı ama....vitaminini iç, ben içemiyorum sürekli bulantım olduğum için ama sen iyi isen ihmal etme...7 .haftaya giriyosun çok güzel...hepimize sağlıklı günler olur inşallah bebeişlerle beraber, olmayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin yarabbim

evet çok rahatladım minicik bit kadar bi şaşırdım duygulandım değişik duygular vitamini aldım ona başladım ama balık yağı ve kremi almadım henüz allaha şükür iyim ben öyle arasıra bulantım oluo geçio ama sonra aman nazar değmesin :)

heh tmm nuri bey yaznca hatrladım ben zaten bi doktora gdiyrm memnunum da ama ne biliyim başka doktora da mı görünsem diyorum,para sorun değil özel hayat sigortam var karşılıyosa tabi akademide cuma günü kontrole gidicem bakalım hayrlısı

nuri beyi banada tavsiye ettiler ama gitmedim o kadar çok doktor söyledilerki kafam karıştı :)

evet çok rahatladım minicik bit kadar bi şaşırdım duygulandım değişik duygular vitamini aldım ona başladım ama balık yağı ve kremi almadım henüz allaha şükür iyim ben öyle arasıra bulantım oluo geçio ama sonra aman nazar değmesin :)

günaydın canım,hareketlenince gör sen o duygular nasıl tavan yapıyor,inşallah canım hep gböyle geçer hamileliğin, güneş kremini de almaya çalış lekeleri birazda olsa önler,hamilelikte leke düşüyor biliyosun doktorlar o yüzden veiryolar, mümkün olduğunca güneşe çıkmamaya dikkat et.

Günaydınlar herkeze sağlıklı mutlu bir gün olur inşallah. Alacam tatlım kremide bi kaç gün sonra lekelenirsem olmaz bide onla uğraşmayayım sen nasılsın bugun geçtimi miğden biraz

Günaydınlar herkeze sağlıklı mutlu bir gün olur inşallah. Alacam tatlım kremide bi kaç gün sonra lekelenirsem olmaz bide onla uğraşmayayım sen nasılsın bugun geçtimi miğden biraz

benim midem geçecek gibi değil canım, geçmesini bekliyom büyük bi sabırla,evde takılıyoz annem var demiştim ya sağolsun herşeyimi yapıyor bende oturuyom kızımla, yarın arkadaşlarım gelcek oturmaya sende gel...

benim midem geçecek gibi değil canım, geçmesini bekliyom büyük bi sabırla,evde takılıyoz annem var demiştim ya sağolsun herşeyimi yapıyor bende oturuyom kızımla, yarın arkadaşlarım gelcek oturmaya sende gel...

benm öle bi durumum olsa yandım yardım edecek kimsede yok başımda çalışmasam gelirdim ama mümkün değil sanırım :)

selam arkadaslar nasıl herkes bakalım? ne güzel hamilelik yaşayanlar, okudukça daha da bi imreniyorum dua edin bol bol

Back