kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

körfezkenttedeyim ben 2 yıllık evliyim,çalısma hayatına iş yerndeki sıkıntlar yüzünden ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar iş bakıyorum inş genelde ev hayatını seven biriyim tabi su an çalısmadığım için,ev işleri yemekti derken gün bitiyor işte yuvarlanp gdyrm ama çok sıkılıyorum sen neler yapıyosun bakalım:)

benim arkadaşımda körfezkentte oturuyor,o tarafa gelebilrsem seni de görmek isterim. ben evdeyim kızım var ablası, annem geldi yanıma bana bakmaya, zor geçen bi süreç yaşıyorum bulantı, çıkarma, yememe, içmeme gibi onun dışında iyiyim işte,bende ok sıkılıyorum ama yapacak bişey yok, eee konuyu boşa açmadım sıkılmayalı, dertlerimze derman olalım, güzel arkadaşlıklar kuralım dedim inşallah güzel arkadaşlıklar kurarız.

aaaa ne güzel beklerim tabi:) inş dediğin gbi güzel arkadaslıklar kurarız.annelerimiz iyi ki var onlar olmasa zaten yandık ne güzel yardmcı oluyor sana Allah bağıslasın kızını da abla olucak demek ne güzel:)

hoşgeldin aramıza evde oturmak gibisi yok evet ama ben öyle çok hamarat olmadığımdan sıkılıodum yapacak bişey bulamıodum dedim en iyisi ben çalışayım :)

hoşbulduk.hamilelik ilerledikçe dısarı bile çıkası gelmiyo insanın.zaten çok sıcak en iyisi otur ewde ac klimayı keyfine bak :)

hoş geldin canım 12 . haftama girdim bende ikinci bebeğim allah nasip ederse, konakta erkan beye gidiyorum. maşallah seni yolu yaralamışsın, sen kime gidiyosun neler yapıyosun

ben tahsin özbek özlem kemik gül e gidiyorum simdilik memnunum ALLAH sağ salim hepimizi kurtarsın inşallah.

inşşş cnm tedavi süreci gercekten cok zor ilaç iç btsin belirli gün de tekrar kontrol gidiyorum hersey iyi bi bakıyorum regl olmusum bu da benim sınavım diye düşünüyorum herseyin hayırlısı

inşşş cnm tedavi süreci gercekten cok zor ilaç iç btsin belirli gün de tekrar kontrol gidiyorum hersey iyi bi bakıyorum regl olmusum bu da benim sınavım diye düşünüyorum herseyin hayırlısı

allahım hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sabırlı ol birgün bi bakmışsın hamilesin :)

herseyin bir vakti vardır elbet belki biraz sabretmen lazım içini ferah tut stres de cok etki eder uzak dur.olsun olsun diye sters yapma akısına bırak kendiliğinden olur zaten.arkadasım illa olsun diye çok stres yaptılar ne zamanki oluruna bıraktı hamile kaldı.

aynen doğru söylüyorsunuz rahat olmak lazım biraz ilk zamanlar daha cok takıyordum ama öğrendim artık oluruna bıraktım...

Bugünkü nasıl bir havadır yareppim...
Nasılsınız hanımlar?
Ben yeter artık bitsin modunda,koskocamaaaan göbeeemle geziorum evin içinde..
Sıcaklarda çok zor kiloyla yaaaa...
Rabbim tüm yazı hamile geçirecek arkadaşlarıma sabır verdin inşallaaah..

evet çoookkk sıcakk bugün...sıcakta baya zordur hamilelik yaaa ama olsun:) vakit buldukça geliyoruz işte muhabbete akşam oldu bile yine:)

ben 24 yaşındayım cnmm..3 senelik evliyim..bahçeçikte otyorum..izmit merkezde annmler otyor....
insn kimd emmnnsaa ondan iidr cnm ne diim.ama beklemek koyr bana..ssk da bile belemk yok artıkk..
ben ilk emine özdemire giitim
sonra tahsinözbekte gültekin beye gittim ondadnda mmnunmdum sonra o gtti onn yerine lütfiye geldi..
sonra bi kaç ay umtepede devm ettm..dayımın ısrrları üzerine iamail yılamza gittim..
2 ay bekledik ..eşimn tahlllerini bekledik..ramazndı bide..geçti öle başldık..zayıf dedi ben çok kiloluyum 70 kiloya indim hamilekaldım ama düşük oldu kimyssal gebelikmiş.ardan tam bir sene geçti yine hamile kaldım yine kimsyasl..ve martta tedaviyyle başldık hamile kaldım...
2 hafta önce düşük tehdidim vrdı.. iğne verdi.şimdi iiyiz çok şükr cumrtesi kontrolüm vr benden bu kdr şimdilk zmanla dahada analşırızz
inş cnm hepimize ismail beye gdyrm marmarada
ayy cnm aynı dr gidiyomuşuz işte..
bende ğpko var yuurtlılarım var ama büyümüyor gelişmiyordu..serphone verdi..3 ay tedevi gellşmezse ara veriyorduk..
öle yani..adam ii çekti benden..kilo ver dedi dedi..ben daha şiştim ve 86 kiloyla hamile kaldım..
inşşlhh sende kalırsın cnm..yumrtlıkoluşuyormu..hani şu gn ilişki diyomu..sonra çağırıp rahim kalınlığı fln bakıyo.yani yumurtlık oluşursa ben ayda toplam 3 gn gidiyordum bazen 4 gn
adetn 2 gnü geşirse 13. gn çatlamsı ve rahim kalınlına bakodu

ben de 3 ay serephone kullandım sonra efera verdi aynen dediğin gbi canım ilaçtan snra çağırıyor 12 veya 13.günü gdyrm bakıyor yumurtlamam var çatlamıs diyor cok iyi diyor ama bakalım işte şimdi efera btti cuma gnü tekrar gdicem canım memnunum ismail bey gercekten iyi ilgileniyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş

bana bazen ii geliyor..baze n ii gelmiyor..aslında bir şey okumasam çok ii..ama o neen yapmadı neden etemdi snrleniyorum işte..
ama genelede ii..bende cumrtesi gidicem cnmm..inşşlhh hayırlı hberlle gelirsin cnmm
süt buharını dene derim ben cnmm..yumurtada çatlama gelimede sorun vrmı bilmiorum ama çörek otu kürü ve tam yumurtkama dönmnde süt buharını dene derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…