kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Cok iyi olur gercekten cok sevinirim 2 gun sonra dedigine gore sezeryan olacak?

belli değil daha canım günü doldu pazartesiye kadar normal doğum olursa yapacak olmazsa mecburen sezeryana alınacak yani son gün pazartesi.hayırlısı bakalım haber alayım hemen yazıcam sana.hem bende içimdeki sorulara yanıt bulmuş olacam inş.

merhaba canım hayırlı doğumlar olsun inşallah, ben spinal oldum,epidurali genelde normal doğumlarda uyguluyolarmıi anestezi uzmanına sormuştum, sezeryanda spinal uyguluyolarmış,hiç korkma, iğne yapıyolar sadece uyuşuyosun ameliyatı hissetmiyosun, ben iki tane doğu yaptım ikisinde aynı uygulama yapıldı, 15 gün önce yaptım doğumu korkulacak bişey yok.için rahat olsun

ay çok teşekkür ederim :) içim rahatladı gerçekten de.. nasıl toparlandınız mı hemen çok agrı sızı oldu mu? bebiş iyidir inş :)

canım ıkısıde belden asagı uyuşturma
spınal daha hızlı bır uyuşma sağlayıp sadece amelıyat ıcın gecerlı bır yöntem epuduralde ıse bır katater takılıyor ve doğum sonrasındada ağrın olduğunda o butona basıp agrı kesıcı gorevı goruyor

Merhaba hoşgeldin. Benim de dogumum ocak sonu inşallah. Hazirliklar bitmek üzere. Heyecanla bebişi bekliyoruz :) bebeğinin cinsiyeti ne?

Merhaba hoşbulduk CANIM inşallah canım hayırlısı ile bebeğin ile birlikte sağlıklı bi şekilde kurtaırsın benimde hazırlıklar bitmek üzere aynennn bende bi yandan heyecan mutluluk bi yandan doğum korkusu hepsi birbirine karıştı :) bebişimin cinsiyeti kız inşl.senin cinsiyeti ne canım?

aramızda 6 gün var :)

çok teşekkür ederimm. acaba neye gore neden yapılıyor bu ıkısı arasındakı fark ? sonlara dogru ınsandakı merak artıyor :))

amin inşallah hepimiz bi cirpida sağlıcakla doğururuz :) benim de kızım olacak inşallah. Günde 3 kere kıyafetlerini seviyorum bıdığımın :) çok heyecanlıyım ama korkum yok şimdilik inşallah hiç olmaz :)

hmm senin ilk bebeğinmi benim ilk bebğim.bende gecen akşam kıyafetlerini ütülerken okadar tuhaf oldumki allahım yarabbim sen hayrlsı ile giydirmeyi nasip eyle.:)

İzmitli hamişler nasılsınız? Birçoğunuzun doğumu yaklaştı. Size hayırlı doğumlar diliyorum. Bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. Ne güzel yakında bebeğiniz kollarınızda olacak. Bilen arkadaşlar vardır. Bu 2. gebeliğim ilkini ağustos'ta düşürdüm. Şuan 1 hafta önden gidiyoruz. Haziran sonu doğumum. Zaman geçmek bilmiyor. Birkaç gün sonra da 2li test yaptıracağım. Umarım herşey yolundadır. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. Buarada Acıbadem hastanesi evime çok yakın orda doğum yapmayı düşünüyorum.Acıbadem'de doğum yapacak hamiş var mı aramızda?

İzmitli hamişler nasılsınız? Birçoğunuzun doğumu yaklaştı. Size hayırlı doğumlar diliyorum. Bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. Ne güzel yakında bebeğiniz kollarınızda olacak. Bilen arkadaşlar vardır. Bu 2. gebeliğim ilkini ağustos'ta düşürdüm. Şuan 1 hafta önden gidiyoruz. Haziran sonu doğumum. Zaman geçmek bilmiyor. Birkaç gün sonra da 2li test yaptıracağım. Umarım herşey yolundadır. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim. Buarada Acıbadem hastanesi evime çok yakın orda doğum yapmayı düşünüyorum.Acıbadem'de doğum yapacak hamiş var mı aramızda?

mrb arkadaşım doğum yaptı pazartesi akşamı ziyaretine gittim hastanenin içi güzel odalar temiz ve arkadaşım doğumdanda memnundu güzel geçmiş bilgi vereyim dedim şimdi benim içim daha rahat.sende rahatla.

doğum cıhanda mı olmuş?? ben de merak ediyorum baya halıyle dogum orda olacak ve cok az kaldı.. gercekten cok temız cıkıp gezıyorum arada. hemsıreler cok ılgılı hastalara karsı o dıkkatımı cektı. her dogum yapmıs annenın yanında hemsıreler vardı.

merak ettiğim başka şeyler de var :) çatı muaynesi yapılan varsa kaç gun onceden yapılıyor? sezeryan olunca yapılmıyor galıba? acı hıssedıyormu ınsan?
bırde hepımıze sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum :))))

canım çatı muayenesine gitmedim ama arkadaşlarım vardı doğumu yaklaşan onları takip ettiğim kadarıyla son 15 20 gün kala her hafta kontrole çağırıyordu doktor gününe görede eğer 40 haftan dolduysa en son çağırıyor ve sana doğum için gün veriyor ister normal olsun ister sezeryan her halukalde ogün doğum yapıyorsun daha öncesinden sancın gelip doğum yapmadıysan iki arkadaşım yeni doğum yaptı bir hafta biri diğer hafta öteki üst üste geldi onlardan biliyorum.hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım acı hissetmiyorsun sadece baskı hissediyorsun korkulacak bişey değil gerçekten. Sadece kendini kasma yeter.

selamlar bende bu sayfadki guzel yorumlar sonucunda cihanda lutfşye hanıma başladım daha onceki doktorumdan memnun kalmamıştım ama lutfiye hanım çok şeker bi kadın inşallah doğumu da onda yaparım
fyat sorcaktım ama heycan yaptım butun herşey guzel çıkınca sormayı unuttum
cihan hastanesi fiyatlarını bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…