Cok iyi olur gercekten cok sevinirim 2 gun sonra dedigine gore sezeryan olacak?mrb hoşgeldin bende cihan hastaesine gidiyorum lütfiye hanıma 3 senelik doktorum ben memnunum kendisinden daha doğum yapan birini tanımıyorum ama arkadaşımda gidiyor lütfiye hanıma iki gün sonra doğumu olacak doğum yapınca ben yanına gidecem hem ortamı görmek için hem doktorun nasıl olsuğunu öğrenmek için bilgi alır almaz mutlaka paylaşacağım seninle.hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.
Cok iyi olur gercekten cok sevinirim 2 gun sonra dedigine gore sezeryan olacak?
epidural ve spinal hakkında herkes farklı bir şey söylüyor ben de tam anlamadım doğuma da az kaldı... bebişim yan duruyor hala doğum kanalına girmedi. bende araştırıyorum.. ama bazıları spinal ol diyor bazıları epidural.. olanlar var ise paylaşırsa sevinirim..
merhaba canım hayırlı doğumlar olsun inşallah, ben spinal oldum,epidurali genelde normal doğumlarda uyguluyolarmıi anestezi uzmanına sormuştum, sezeryanda spinal uyguluyolarmış,hiç korkma, iğne yapıyolar sadece uyuşuyosun ameliyatı hissetmiyosun, ben iki tane doğu yaptım ikisinde aynı uygulama yapıldı, 15 gün önce yaptım doğumu korkulacak bişey yok.için rahat olsun
epidural ve spinal hakkında herkes farklı bir şey söylüyor ben de tam anlamadım doğuma da az kaldı... bebişim yan duruyor hala doğum kanalına girmedi. bende araştırıyorum.. ama bazıları spinal ol diyor bazıları epidural.. olanlar var ise paylaşırsa sevinirim..
Merhaba hoşgeldin. Benim de dogumum ocak sonu inşallah. Hazirliklar bitmek üzere. Heyecanla bebişi bekliyoruz :) bebeğinin cinsiyeti ne?
Merhaba hoşbulduk CANIM inşallah canım hayırlısı ile bebeğin ile birlikte sağlıklı bi şekilde kurtaırsın benimde hazırlıklar bitmek üzere aynennn bende bi yandan heyecan mutluluk bi yandan doğum korkusu hepsi birbirine karıştı :) bebişimin cinsiyeti kız inşl.senin cinsiyeti ne canım?
canım ıkısıde belden asagı uyuşturma
spınal daha hızlı bır uyuşma sağlayıp sadece amelıyat ıcın gecerlı bır yöntem epuduralde ıse bır katater takılıyor ve doğum sonrasındada ağrın olduğunda o butona basıp agrı kesıcı gorevı goruyor
Merhaba hoşbulduk CANIM inşallah canım hayırlısı ile bebeğin ile birlikte sağlıklı bi şekilde kurtaırsın benimde hazırlıklar bitmek üzere aynennn bende bi yandan heyecan mutluluk bi yandan doğum korkusu hepsi birbirine karıştı :) bebişimin cinsiyeti kız inşl.senin cinsiyeti ne canım?
amin inşallah hepimiz bi cirpida sağlıcakla doğururuz :) benim de kızım olacak inşallah. Günde 3 kere kıyafetlerini seviyorum bıdığımın :) çok heyecanlıyım ama korkum yok şimdilik inşallah hiç olmaz :)
hmm senin ilk bebeğinmi benim ilk bebğim.bende gecen akşam kıyafetlerini ütülerken okadar tuhaf oldumki allahım yarabbim sen hayrlsı ile giydirmeyi nasip eyle.:)
Cok iyi olur gercekten cok sevinirim 2 gun sonra dedigine gore sezeryan olacak?
mrb arkadaşım doğum yaptı pazartesi akşamı ziyaretine gittim hastanenin içi güzel odalar temiz ve arkadaşım doğumdanda memnundu güzel geçmiş bilgi vereyim dedim şimdi benim içim daha rahat.sende rahatla.
merak ettiğim başka şeyler de var :) çatı muaynesi yapılan varsa kaç gun onceden yapılıyor? sezeryan olunca yapılmıyor galıba? acı hıssedıyormu ınsan?
bırde hepımıze sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum :))))
merak ettiğim başka şeyler de var :) çatı muaynesi yapılan varsa kaç gun onceden yapılıyor? sezeryan olunca yapılmıyor galıba? acı hıssedıyormu ınsan?
bırde hepımıze sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?