kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

ay inşallah tatlım hayırlısıyla olur bu sefer.. sorun ne peki yoksa bizim gibi sebepsiz mi herşey :)

hayırlıysa olsun cnmm aslında ben bikaç tane doktora gittim kimi sebepsiz diyo kimi yumurta rezervimin az oldugunu söylüyo bakalım bu doktor ne diyecek sizde sebepsizmi cnm kaç yıllık evlisin tatlım

hayırlıysa olsun cnmm aslında ben bikaç tane doktora gittim kimi sebepsiz diyo kimi yumurta rezervimin az oldugunu söylüyo bakalım bu doktor ne diyecek sizde sebepsizmi cnm kaç yıllık evlisin tatlım

1.5 yıllık evlıyım canım sebepsiz olmuyor bizimki ben hiç doktor değiştirmedim 4 yıldır aynı doktora gıdıyorum bekarken kist ameliyatı olmuştum ben doktorumdan çok memnunum

1.5 yıllık evlıyım canım sebepsiz olmuyor bizimki ben hiç doktor değiştirmedim 4 yıldır aynı doktora gıdıyorum bekarken kist ameliyatı olmuştum ben doktorumdan çok memnunum

Anladım cnm inş. en kısa zamanda hamile kalırsın aşılaman tutar tedavi süreci cok zor insan hem maddi hem manevi yıpranıyo

inşallah cnm.. her negatif sonuçta yıkılıyorum dayanmak zor.. sen neler denedin tüp falan?

cnm ben 4 kere aşılama 1 kere tüp denedim zaten iki üç ay gidecem doktora olmazsa mayıs gibi tekrar tüp deneyecem bakalım o zamana kadar ne olur haklısın cnm her ay hüsran olunca bende üzülüyorum ama bizde böle sınanıyoruz kaderde varsa vakti gelince bizde anne olacagız inş.

bunu soyleyebılmen ne güzel hayırlısıyla oluruz inşallah.. tüp fiyatları nasıl acaba nerde yaptırdın benim aşılama 860 tuttu tüp kım bılır ne kadardır

bunu soyleyebılmen ne güzel hayırlısıyla oluruz inşallah.. tüp fiyatları nasıl acaba nerde yaptırdın benim aşılama 860 tuttu tüp kım bılır ne kadardır

inş. tatlım benim önceki denemem 6000 tutmuştu cnm şimdi brüksel tüp bebek yada memorial düşünüyorum onların fiyatını net bilmiyorum tam karar vermedim nerde yaptırsam diye cnm sen aşılamanı göbekten igne vurulupmu yaptın yoksa klomen tarzı ilaclarmı içtin

oo bayağı tutuyormuş.. 5 gun klomen içtim ardından 3 gun yumurta gelıştırıcı iğne vuruldum ardından da çatlatma iğnesi vurdum hepsı bı arada yanı :)

oo bayağı tutuyormuş.. 5 gun klomen içtim ardından 3 gun yumurta gelıştırıcı iğne vuruldum ardından da çatlatma iğnesi vurdum hepsı bı arada yanı :)

kaç tane yumurtan oldu cnm igneler icin rapor çıkarttınmı cnm ben bikac gün önce menogon ve gonalf icin rapor çıkarttım baya uygun aldım igneleri

kaç tane yumurtan oldu cnm igneler icin rapor çıkarttınmı cnm ben bikac gün önce menogon ve gonalf icin rapor çıkarttım baya uygun aldım igneleri

bayağı yumurta gorunuyordu sanki ama sağda ve solda birer tane buyuk vardı 18mm cıvarı yumurtalar ıyı dedı rahım kalınlıgıda ıyı dedı doktor sperm sayısıda öncekine göre çok fazla çıktı doktor şansın yüksek dedi onun için çok ümitlendim.. rapor çıkarmadı doktor eczacıdan ögrendım hatta rapor olduğunu ama daha pahalı tedavılerde kullanman için doktor rapor çıkarmamıştır şimdi dediler bide bilmiyorum artık..

inş. cnm ya tutar herşey yolunda gitmiş sonuda güzel olur cnm seni aşılamadan sonra kontrole çagırdımı

inş. cnm ya tutar herşey yolunda gitmiş sonuda güzel olur cnm seni aşılamadan sonra kontrole çagırdımı

yok canım çağırmadı ilaç falan da vermedi burada konuştuğum bazı arkadaşlar ılac kullanıyor bazılarını kontrole cagırmışlar bana bısey demedı doktor 15 gun sonra adet olursan gel dedı

yok canım çağırmadı ilaç falan da vermedi burada konuştuğum bazı arkadaşlar ılac kullanıyor bazılarını kontrole cagırmışlar bana bısey demedı doktor 15 gun sonra adet olursan gel dedı

bana progestan vermişti aşılamadan sonra her doktorun tedavi yöntemi farklı işte neyse sonucu güzel olsunda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…