aaaa bende muhasebeciyim 60 evlerde oturuorum ama evi hiç sevmiorum körfezkente bakmıştım ama uzak geldi orası bana biraz çarşıya çok fazla gittiğim için bende işe yeni başladım sgk girişim haziranın başında olacak ama bilemedim hamile kalacağımı sölemedim de burdakilere sonra söleyecem
bende şimdi hastaneden geliorum ilk ultrasyanumuza girdik fasulye kadar kalp atışlarını dinledik 6+4 müş tahmini doğum günü 10 ocak olacak multivitamin verdi bide balık yağı ve güneş lekeleri için krem verdi ama çok pahalıydı üzerimde o kadar para yoktu daha sonra alacm inş.
akademi de kime gidiyorsunuz?bi arkadasım da oraya gidiyor baya övdü bi doktoru ama adını unuttum şimdi:S
hadi bakalım gözünaydın için rahatladı dimi.allah analı babalı etsin canım ya. kalp atışı nasıldı ama....vitaminini iç, ben içemiyorum sürekli bulantım olduğum için ama sen iyi isen ihmal etme...7 .haftaya giriyosun çok güzel...hepimize sağlıklı günler olur inşallah bebeişlerle beraber, olmayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin yarabbim
heh tmm nuri bey yaznca hatrladım ben zaten bi doktora gdiyrm memnunum da ama ne biliyim başka doktora da mı görünsem diyorum,para sorun değil özel hayat sigortam var karşılıyosa tabi akademide cuma günü kontrole gidicem bakalım hayrlısı
evet çok rahatladım minicik bit kadar bi şaşırdım duygulandım değişik duygular vitamini aldım ona başladım ama balık yağı ve kremi almadım henüz allaha şükür iyim ben öyle arasıra bulantım oluo geçio ama sonra aman nazar değmesin :)
Günaydınlar herkeze sağlıklı mutlu bir gün olur inşallah. Alacam tatlım kremide bi kaç gün sonra lekelenirsem olmaz bide onla uğraşmayayım sen nasılsın bugun geçtimi miğden biraz
benim midem geçecek gibi değil canım, geçmesini bekliyom büyük bi sabırla,evde takılıyoz annem var demiştim ya sağolsun herşeyimi yapıyor bende oturuyom kızımla, yarın arkadaşlarım gelcek oturmaya sende gel...
selam arkadaslar nasıl herkes bakalım? ne güzel hamilelik yaşayanlar, okudukça daha da bi imreniyorum dua edin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?