kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

napıyosun tatlım nasıl, ufaklık iyidir inşallah az kaldı seninde. bende bir kaç hafta sonra eline alacaksın sende yavrunu, hayırlıca alalım inşallaaah.

iyiz valla bayram tatili modundan çıkamadım bu hafta rapor aldım evde dinleniyorum sen döndün mü nasıl hazırlıklar

canım ben burayı biraz geç okudum da yazılanları okuyunca acaba benim doktorum mu dedim ki doğru çıktı lütfiye hanımdan çok memnunum.Ama bana da aynı şeyi söyledi ense kalınlığına baktı normal dedi ikili teste gerek görmedi bu ctesi 4lü test yapıcak.Bazı arkadaşlarım yadırgadı ama ben aldırış etmiyorum çünkü doktoruma güveniyorum.Sizlere de hayırlı doğumlar dilerim

Merhabalar ben de park yatak almayı düşünüyorum ama kafam karışıktı park yatak kullanışlı mı dersiniz???

Merhabalar ben de park yatak almayı düşünüyorum ama kafam karışıktı park yatak kullanışlı mı dersiniz???

benim de kafam karışık canım ama park yatak almak daha kullanışlı olacak sanırım
gerçi 6 aydan sonra odasında yatırmayı düşünüyorum bu nedenle park yatak istemiyorum ama bakıcaz artık

merhaba hanımlar bende kocaelinde yasıyorum hamile degilim ama cok istiyorum bebiş
esimde asker insallah hayırlısıyla geldikten sonra
hamile hanımlar allah kucanıza saglıkla almayı nasip etsin darısı basıma

Tekrardan merhaba İzmitli arkadaşlarım. Bu forumdaki bazı arkadaşlarım bilirler yaklaşık 3 ay önce düşük yapmıştım. Şimdi tekrardan hamileyim.Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç 298 çıktı. Sizinle de paylaşmak istedim. Umarım bu sefer Allah tamamına erdirir. Bu seferki belirtilerim erken başladı. Mide bulantısı, halsizlik, kasıklarda ağrı batma hepsi var. Ama şikayetçi değilim. Dualarınızı eksik etmeyin herşey yolunda gider inşallah.

inşallah canım, sen gönlünü ferah tut, kötü düşünme hiç, sen iyi olursan bebişte iyi olur annesi, allah yar ve yardımcın olsun.tamamına erdirsin inşallahhh.

merhaba kizlar bende 2haftalik hamileyim.9ay once evlenerek istanbuldan izmite geldim.tum arkadaslarm istanbulda kaldi izmite alisamiyorum kizlar,zaman zaman cok agliyorum

Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebisini.canım.Bende heyecanla 5 kasimi bekliyorum cinsiyet belli olcak muhtemelen bide 3lü test falan yapılacak.

merhaba hanımlar bende kocaelinde yasıyorum hamile degilim ama cok istiyorum bebiş
esimde asker insallah hayırlısıyla geldikten sonra
hamile hanımlar allah kucanıza saglıkla almayı nasip etsin darısı basıma
Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, esinde hayırlısıyla gelir inşallah.

Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

merhaba kizlar bende 2haftalik hamileyim.9ay once evlenerek istanbuldan izmite geldim.tum arkadaslarm istanbulda kaldi izmite alisamiyorum kizlar,zaman zaman cok agliyorum

Canım öncelikle tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.Hamileligin keyfini sürmeye bak arkadaş çevren burda bile olsa çocuk dogunca anca bebegine ve evine yetiyorsun.Bebis dogunca zamanin nasıl geçtiğini anlamayacaksin bile.insan tabiki istiyor yakınında arkadaşları olsun ama inan herkes kendi derdine düşüyor, görüşmek bazen imkansız oluyor İnşallah zamanla kafa dengin arkadaşlar edinirsin.Esinin arkadaşlarının eşleri yada akrabaları yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…