napıyosun tatlım nasıl, ufaklık iyidir inşallah az kaldı seninde. bende bir kaç hafta sonra eline alacaksın sende yavrunu, hayırlıca alalım inşallaaah.
iyiz valla bayram tatili modundan çıkamadım bu hafta rapor aldım evde dinleniyorum sen döndün mü nasıl hazırlıkla
bir an önce çık o moddan yoksa alışırsın. kasımın başına döncem annemle beraber, henüz bişey hazırlamadım. gelince artık eksikleri alıp , çantamızı hazırlayacaz. kasımın 25 ine doğum var bakalım bi aksilik olmazsa.sen naptın taşındın yerleştin mi, alıştın mı evine.
anladım arkadaşımada hiç gerek yok demiş arkadaşımda bana hiç yaptırma dedi allah korusun bir problem çıkmış olsa testte güvenilirliği olmadığı halde bebeği aldırmaya sebep oluyor dedi boşuna psikolojini bomuş olacaksın dedi.biz cihanda lütfiye hanıma gidiyoruz çok iyi bir doktor hiç şüphem yok ondan.ama merakta kaldım işte
.
çok teşekkür ederim canım eğer öyle bir durum varsa sürekli yatması uygun olmayacak. ozmn park yatak almam gerek fazla fiyatlı olmayan bi ana kucağı da gündüz kullanım için alırım. keşke daha konforlu yapsalarmış çok işime yarayacaktı
Merhabalar ben de park yatak almayı düşünüyorum ama kafam karışıktı park yatak kullanışlı mı dersiniz???
iyiz valla bayram tatili modundan çıkamadım bu hafta rapor aldım evde dinleniyorum sen döndün mü nasıl hazırlıkla
bir an önce çık o moddan yoksa alışırsın. kasımın başına döncem annemle beraber, henüz bişey hazırlamadım. gelince artık eksikleri alıp , çantamızı hazırlayacaz. kasımın 25 ine doğum var bakalım bi aksilik olmazsa.sen naptın taşındın yerleştin mi, alıştın mı evine.
mecbur çıkacam valla artık bu hafta geçsin böylede sen sezeryan olacaksın dimi o yüzden tarihin belli yerleştik valla sevdim burayı ufak tefek ama sıcaküşümüyorum artık
Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız? Benim hamilelik sürecim mağlesef sona erdi. Düşük yaptım. Sizinle de paylaşmak istedim. Üzülmedim desem yalan söylemiş olurum ama en azından demekki sağlıklı değilmiş ki düştü diyerek teselli veriyorum kendime. Çevremde okadar çok vardı ki böyle durumlar, artık doktorlar bile ilk düşükleri normal karşılıyorlar. Umarım sizler bebeklerini sağa salim kucaklarınıza alırsınız.
Selamlar & Sevgiler...
Tekrardan merhaba İzmitli arkadaşlarım. Bu forumdaki bazı arkadaşlarım bilirler yaklaşık 3 ay önce düşük yapmıştım. Şimdi tekrardan hamileyim.Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç 298 çıktı. Sizinle de paylaşmak istedim. Umarım bu sefer Allah tamamına erdirir. Bu seferki belirtilerim erken başladı. Mide bulantısı, halsizlik, kasıklarda ağrı batma hepsi var. Ama şikayetçi değilim. Dualarınızı eksik etmeyin herşey yolunda gider inşallah.
mecbur çıkacam valla artık bu hafta geçsin böylede sen sezeryan olacaksın dimi o yüzden tarihin belli yerleştik valla sevdim burayı ufak tefek ama sıcaküşümüyorum artık
güle güle otur canım, evet 2. olduğu için günüm belli, ama dayanmaya gücüm kalmadı, çok zor geçiyor ya, hayırlısı 8 ayı devirdim,bir ay daha sabredecem.
inşallah canım, sen gönlünü ferah tut, kötü düşünme hiç, sen iyi olursan bebişte iyi olur annesi, allah yar ve yardımcın olsun.tamamına erdirsin inşallahhh.[/QU
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. hepimiz hayırlısı ile bebişleri kucağımıza alalım inş..
merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum baya kalabalık olmuşuz sohbetler ilerlemiş.. son bir ayım kaldı gün sayıyorum artık.hayırlısıyla o günü bekliyorum.sizler neler yapıyosunuz, nasılsnız bakalım.
Merhaba bayanlar ben de izmittenim. Hepinize rahat hamilelik ve doğum diliyorum :)
Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, esinde hayırlısıyla gelir inşallah.merhaba hanımlar bende kocaelinde yasıyorum hamile degilim ama cok istiyorum bebiş
esimde asker insallah hayırlısıyla geldikten sonra
hamile hanımlar allah kucanıza saglıkla almayı nasip etsin darısı basıma
Tekrardan merhaba İzmitli arkadaşlarım. Bu forumdaki bazı arkadaşlarım bilirler yaklaşık 3 ay önce düşük yapmıştım. Şimdi tekrardan hamileyim.Bugün kan testi yaptırdım. Sonuç 298 çıktı. Sizinle de paylaşmak istedim. Umarım bu sefer Allah tamamına erdirir. Bu seferki belirtilerim erken başladı. Mide bulantısı, halsizlik, kasıklarda ağrı batma hepsi var. Ama şikayetçi değilim. Dualarınızı eksik etmeyin herşey yolunda gider inşallah.
merhabalar nasılsınız bakalm sevgılı anne adayları :)
merhaba kizlar bende 2haftalik hamileyim.9ay once evlenerek istanbuldan izmite geldim.tum arkadaslarm istanbulda kaldiizmite alisamiyorum kizlar,zaman zaman cok agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?