Kızlar hepinize merhaba
Ben bayadır yazamadım ama yazılanları okumaya çalışıyorum arada. Bizde yarın itibari ile 13. haftaya giricez inşallah
Dün kontrolümüz vardı şuana kadarki en kapsamlı kontrolümüzdü. İkili testimiz yapıldı önce 1. aşamada ultrasonda bakıldı ense kalınlığı falan herşey normal çok şükür.
Sonra 2. aşama olarak kan verdim. Yarın alacağım sonuçları inşallah ordada herşey normal çıkar
Doktorum demir, folik asit ve B12den oluşan vitamin verdi doğuma kadar kullacağım.
Bende dün öztalay çarşısından mehtap giyimden hamile pantalonu ve bayram için çok cici bir elbise aldım onun dışında defactoda falan hamile taytları var onlardanda aldım. Ufak tefek unisex bebiş kıyafetleri almaya başladım duramıyorum almadan
E-bebekten, real den, lcw den, izmit çarşının çeşitli yerlerinden, gebzede pamidor diye bir mağazadan aldım genelde bebek ürünlerini.
Fiyatlarda oldukça ekonomikti mesela 5 tl ye aldım badileri falan üstelik pamuklu yumuşacık.
Ayrıca şimdiden arkadaşlarımdan emzik, yelek, suluk, çorap, pantalon, badi, oyuncaklar vs. birsürü hediye getiren oldu sağolsunlar
Güzel heyecanlar rabbim tamamına erdirdin inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuşalım bebişlerimize