Cihan Hastanesine yakın oturuyorum Yenişehirde.18 yaşımda evlendim, 19da oğlum doğdu şuan 26yim :) büyük müyüm senden bilemem :) sen nerdensin?
herkese merhabalar.. gıreemedım bayadır. seker ıle ugrasıyoruz. 50mg sınırın bıraz ustunde cıkınca 100mg yaptık oda yuksek cıkınca bugun dıyetsyene gıttım. bugunden ıtıbaren sıkı bır dıyet verıldı. 15 gun sonra tekrar gıdecegım işl ii cıkar:// yoksa dahılıyeye yonlendırılecekmısım.
mrb izmitli arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çok güzel bir site bugün keşfettim ben 8 haftalık hamileyim cihan hastanesine lütfiye ünlü civak'a gidiyorum 3 4 yıllık doktorum çok memnunum tavsiyede ederim güzel ilgileniyor sıcak kanlı istediğin zaman istediğimi sorabiliyorum bu benim ikinci hamileliğim ilk çocuğum 10 yaşında benim ilk doğumu kötü geçti komaya girdim eklempsi geçirdim 8 ay 3 günlükken doğum yaptım tansiyonum 18 ze çıkmıştı bir nevi gebelik zehirlenmesi geçirdim vucudum felç olmuştu 3 ay hareket edemedim kendi başıma sağolsun o günlerde eşim askerde olmasına rağmen izne gelip bir iki ay bana yardımcı oldu allah ondan razı olsun doktor bana düşünme dedi ama düşünürsende 4 5 sene yapma dedi bende son 3 senedir çok istiyordum olmuyordu sters yapıyormuşum bıraktım artık allhu teala ne zaman nasip ederse dedim dua ettim ve 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim öğrendiğim anda ağlamaya başladım iş yerimdeydim çok heyecanlanmıştım çok güzel bir duygu ilk çocuğumda hamilelğimde eşim yoktu yanımda çocuğum 8 aylıkken askerden gelmişti dualarınızı bekliyorum ikinci doğumum normal geçsin bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin hepimizinkini inş.
merhaba canım inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu inşallah bu doğumun güzel ve sorunsuz geçer.Ben de cihan hastanesine lütfiye hanıma gidiyorum ve gerçekten çok memnunum ilgisinden sıcak kanlı oluşundan ,hiç gerilmiyorum çok memnunum kendisinden.
Kızlar selam.Şuan istanbulda oturuyorum 15 gun sonra izmite taşınıyorum.doktor araştırmasındayım cihan hastanesi lütfiye hanım onerdiler sizin yazılarıda okudum içim rahat etti bende ona gidecem.27 haftalıgım ilk bebeğim çok kasılmalarım oluyor ve baskı yapıyor endişeleniyorum ama normal diyorlar.Sizler de durum ne yaşadınız mı bunları ..
mrb canım öncelikle izmite hoşgeldin diyorum her hamilelikte kasılmalar oluyor ama seninki şiddetli boyuttaysa bilemem doktora gidince zaten söyler ne durumda olduğunu ama benim düşünceme göre normal çünkü bendede oluyordu endişelenme bence ayrıca lütfiye hanım mükemmel bir doktor ben çok arkadşıma tavsiye ettim ve çevremde çok giden var daha bir tane kötü birşey duymadım doktorla ilgili herkez aynı düşünceye sahip öneririm bende 3 senedir lütfiyeye gidiyorum gebelik öncesi ve şuan gebelikte menunum bayan olmasıda daha rahat davranmanı sağlıyor.hayırlı doğumlar di,liyorum sağlıkla inş.
Evet şimdi doktordan geldim ve 4 hafta 6 günlükmüş heyecandan ölücem inşallah bu sefer sağlıklıdır çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Canım merhaba, Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Güzel bir duygu. İnşallah bu sefer sağlıklıdır demişsin. Daha önce düşük falan mı yaşadın? Ben 1,5 aylıkken düşük yaptım Ekimde tekrar denemeyi düşünüyorum.Hepimiz için hayırlısı diyelim.
Selam kızlarr..Bende 1 haftaya kadar izmitli olacağımm yer değişikliği : ) 7 aylığım şuan.İzmitte bebek beşiği mobilya tarzı nerden alabilirim...
Arkadaşlar bu arada izmit te hamile kıyafetleri satan bildiğiniz nereler var lcw ve defacto dışında?
Daha şimdiden pantalonlar rahatsız ediyor beni, daha çok erken biliyorum ama psikolojik sanırım çok rahatsız oluyorum.
Lcw ve defacto ya baktım ama hiç beğenmedim daha çok kapalılara göre kıyafetler var yada daha 30 yaş üstü var yani erken yaşta hamile kalanları hiç düşünmüyorlar mı anlamıyorum.. Hadi şimdi bir şekilde idare ederim ama 9 ay nasıl geçer o kıyafetlerle..
Çok moralim bozuldu bu işe ya varsa bildiğiniz yerler yazın lütfen..
mrb sanada yardımcı olmak isterim inş bu konuda bende 10. haftaya girdim ama artık hiç birşeyim olmuyor hepsi beni çok sıkıyor ama daha erken olduğu için hamilelik kıyafeti giymeye kendimi hazır hissetmiyorum sadece şuanlık kıyafetlerimin içinden bol olanları seçtim onlarda dar gelmeye başlayınca hamilelik giymeye başlıyacam inş.bu arada öztalay çarşısına bak derim orayı tavsiye ederim sana fethiye cad bulunuyor şafak giyimin olduğu yer o çarşının içinden sayısı fazla mağza var sadece hamilelik kıyafeti satan ve çok çeşit var her zevke hitap ediyor oraya bak derim arkadaşım.hayırlısı olsun.
slm bildiğim güzel model olan 2 3 yer var ama yenisin nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama yinede söyliyim bir tanesi fethiye cad alemdar alışveriş merkezinin alt katında merdivenlerden aşağıya iniliyor kızlar mağzasının yanından içeri girip sağdan merdivenlerden alta iniyorsun solunda kalıyor büyük bir yer bebeğe dair herşey var ikincisi fethiye cad fethiye kundura var onun bir üst sokağında var üçüncüsüde çınarlıda cumhuriyet parkına gitmeden nokta marketin hemen yanında var ordada güzel şeyler bulunuyor benim bildiğim bu üçü.bilginize.
kızlar size bir sorum olacak sabahtan beri sağ tarafımda belimin boşluğunda kaburga altında bir ağrı var yatarken bile hissediyordum sizce ne olabilir korkuyorum.bir bilgisi olan varmı.dünden beri oluştu.
Selam kızlarr..Bende 1 haftaya kadar izmitli olacağımm yer değişikliği : ) 7 aylığım şuan.İzmitte bebek beşiği mobilya tarzı nerden alabilirim...
Arkadaşlar bu arada izmit te hamile kıyafetleri satan bildiğiniz nereler var lcw ve defacto dışında?
Daha şimdiden pantalonlar rahatsız ediyor beni, daha çok erken biliyorum ama psikolojik sanırım çok rahatsız oluyorum.
Lcw ve defacto ya baktım ama hiç beğenmedim daha çok kapalılara göre kıyafetler var yada daha 30 yaş üstü var yani erken yaşta hamile kalanları hiç düşünmüyorlar mı anlamıyorum.. Hadi şimdi bir şekilde idare ederim ama 9 ay nasıl geçer o kıyafetlerle..
Çok moralim bozuldu bu işe ya varsa bildiğiniz yerler yazın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?