Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yaklaşık 10 gündür kanama devam etti şimdi azaldı. 2-3 gün sonra beta hcg testi yaptırıcam. değer 200 lerde çıkarsa kürtaj olmayacağım. doktor öyle söyledi. 3 gün önce yaptırdığımda 500lere düşmüştü.Umarım azalır. Biz kadınlar hamileyken değer çıksın diye bakarız, şimdi ise düşsün diye dua ediyorum ..
Sen düşükten kaç gün sonra adet oldun ( doktorum düşük kalıntıları bittikten 40 sonra olursun dedi bana) ve hamile kaç ay sonra kaldın?
Buarada doğumuna çok az kalmış. Sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah bebeğini. isim düşündün mü?
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben ve bebeğim allaha şükür iyiyiz dün doktora gittik kızım artık 4gün sonra 9.ayına giriyor doğumumsa eylül 17de sezaryan olucam cihan hastanesinde yapıcam nasipse dr.mehmet ataman hıııııııııııı teyzeleri dün kızımı gördük bir büyümüş hiç yüzünü göstermiyordu bugün dördük çok güzel bir duygu bu arada dün kızımın beşigi geldi artık heyecan girerek artmaya başladı arkadaşlar dualarınızı beklerim doğumum kolay olsun tabi cümlemizin inş.
eleyna41 canım geçmiş olsun en kisa zamanda iyilesip tekrar hamis kalirsin inşallah. esraaaaa sende hayırlısıyla bebisini kucağına alirsin inşallah canım Mehmet Atamana ilk cocugumda gitmiştim suratsiz ama tecrubelidir :) Gerci şimdi nasıldır davranışları bilmiyorum malum yeni hastane açtılar.
Canım çok geçmiş olsun, umarım herşey yolunda gider üzme kendini dularımız seninle
Hosbulduuum Ben hep burdayım ama yeni hamis kaldim canim :) simdiden iyi tatiller sana.
Hoşbulduk canım :)
Sanada şimdiden iyi tatiller bol bol dinlen keyfini çıkar tatilin
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben ve bebeğim allaha şükür iyiyiz dün doktora gittik kızım artık 4gün sonra 9.ayına giriyor doğumumsa eylül 17de sezaryan olucam cihan hastanesinde yapıcam nasipse dr.mehmet ataman hıııııııııııı teyzeleri dün kızımı gördük bir büyümüş hiç yüzünü göstermiyordu bugün dördük çok güzel bir duygu bu arada dün kızımın beşigi geldi artık heyecan girerek artmaya başladı arkadaşlar dualarınızı beklerim doğumum kolay olsun tabi cümlemizin inş.
Merhabaaalar uzun zamandr giremedm naykocm tebrk ederm cok sewindm diger arkadaslar da isl. İyidr:)oglusmla 5.aya girdik her sey yolunda.bi haftadr aliswerse basladk:)odasini cilek mobilyadan dusunuorz.hastane cikislarini aldk:)
İzmitte ncityde e bebek magzasi da guzel kapsamli bi yer bakmanzi tawsiye ederm.buarada istahm cook acildi cok sukur.. Sizler nasilsinz??son sorumcihanda dogum yapan oldumu yorumlar??ben cihana gidiorm buarada. Doktrmdan da memnnm.
Günaydın hamişler
Dün gece uyurken bir anda uyandım. Uyanmama sebep olan şey ise kalbim sanki karnımda atıyordu güm güm nasıl şiddetli anlatamam. Sanki karnımın heryeri ayrı ayrı seyriyor gibiydi. Bebeğin kalbi artık atmaya başladı fakat bu şekilde duyulması imkansızdır herhalde. İlk defa böyle bişey yaşadım psikolojik birşeydir herhalde anlam veremedim...
İzmitte ncityde e bebek magzasi da guzel kapsamli bi yer bakmanzi tawsiye ederm.buarada istahm cook acildi cok sukur.. Sizler nasilsinz??son sorumcihanda dogum yapan oldumu yorumlar??ben cihana gidiorm buarada. Doktrmdan da memnnm.
canim benim doktor gokhan gumustas. ben memnunm beni hep rahatlatan bi doktor.ornegin tatilde basima bikac bisey geldi hemen aradm veni rahatlatti panik yapcak hic bise yok dedi gercekten de oyle oldu.. izmitte baska kiyafet tarzi satan yer bilmioyorm bilginz varsa paylasrsanz sevinrm cok.yaa hamilelk cabuk ilerlio :)ne ara geldik 5.aya ve erkek oldgnu ogrendk bilmiorm:))en son gecen ay gittm kontrole bakalm bu ay nasilz.. ben ayda bir gidiyorm sizler nasil?bayadir girmedm yazcaklar birkti:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?