kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

eleyna41 canım geçmiş olsun en kisa zamanda iyilesip tekrar hamis kalirsin inşallah. esraaaaa sende hayırlısıyla bebisini kucağına alirsin inşallah canım Mehmet Atamana ilk cocugumda gitmiştim suratsiz ama tecrubelidir :) Gerci şimdi nasıldır davranışları bilmiyorum malum yeni hastane açtılar.

Canım çok geçmiş olsun, umarım herşey yolunda gider üzme kendini dularımız seninle

Canım büyük beşik mi aldın yoksa park yatak mı? Oğlumun beşiği duruyor ama ben park yatak düşünüyorum bu sefer nasipse.Gerekirse biraz büyüdüğü zaman kurarim beşiği diyorum.Ayri oda yapamicamm zate bebise gerekirse abisinin odasina kurarim ilerde.

Sağol canım, mağlesef günümüzde ilk hamileliklerde birçok kadının başına geliyor. Arkadaş çevresinde bildiğim okadar çok kişi var ki düşük yapan. Benim de başıma geldi. Ne diyelim bebek sağlıksızmış demekki ki düşmesi daha hayırlı oldu diyelim...

canım çok az kalmış doğumuna inşallah güzel geçer hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına. cihan hastanesi benim arka sokağımda içini hiç görmedim merak ediyorum aslında yeni bir hastane oldugu için ilgileri de güzelmiş öyle duymuştum. umarım sende memnunsundur. buarada suda doğum bölümü açılacak diye duymuştum böyle bişey var mı gerçekten? ben konak hastanesine gidiyorum.

Günaydın hamişler

Dün gece uyurken bir anda uyandım. Uyanmama sebep olan şey ise kalbim sanki karnımda atıyordu güm güm nasıl şiddetli anlatamam. Sanki karnımın heryeri ayrı ayrı seyriyor gibiydi. Bebeğin kalbi artık atmaya başladı fakat bu şekilde duyulması imkansızdır herhalde. İlk defa böyle bişey yaşadım psikolojik birşeydir herhalde anlam veremedim...

Merhabaaalar uzun zamandr giremedm naykocm tebrk ederm cok sewindm diger arkadaslar da isl. İyidr:)oglusmla 5.aya girdik her sey yolunda.bi haftadr aliswerse basladk:)odasini cilek mobilyadan dusunuorz.hastane cikislarini aldk:)

İzmitte ncityde e bebek magzasi da guzel kapsamli bi yer bakmanzi tawsiye ederm.buarada istahm cook acildi cok sukur.. Sizler nasilsinz??son sorumcihanda dogum yapan oldumu yorumlar??ben cihana gidiorm buarada. Doktrmdan da memnnm.

Merhabaaalar uzun zamandr giremedm naykocm tebrk ederm cok sewindm diger arkadaslar da isl. İyidr:)oglusmla 5.aya girdik her sey yolunda.bi haftadr aliswerse basladk:)odasini cilek mobilyadan dusunuorz.hastane cikislarini aldk:)

Sağol canım benim ilk ayda kavustuk bebise :) bu kadar erken beklemiyorduk ama Allah aratmadı çok şükür.cicilerini sağlıkla giymeyi nasip eder Allah inşallah.

İzmitte ncityde e bebek magzasi da guzel kapsamli bi yer bakmanzi tawsiye ederm.buarada istahm cook acildi cok sukur.. Sizler nasilsinz??son sorumcihanda dogum yapan oldumu yorumlar??ben cihana gidiorm buarada. Doktrmdan da memnnm.

E bebekte indirimleri takip etmek lazim canım. Pazar günleri show tvde merhaba bebek programı var orda şifre veriyorlar e bebek sitesinde o sifreyle o hafta hangi ürün indirimdeyse yararlaniyorsun.Gerci magaza yakın gidipte alınabilir. Cihanla ilgili duyumlarim genel olarak olumlu ama ben ordan bi dr. secemedim akademiye Nuriye gittim ilk kontrole 25inde tekrar gidicem.senin dr kimdi?

Canım bi an önce bebisleri hissetmek istiyoruz da ondan :) banada oluyo karnima bakıyorum sanki pıt pıt atıyor gibi geliyo.Hatta ogluma diyorum bak kardeşin sana slm veriyor :)

ben birkaç parça bişey aldım onlarda civilden o mağazaya bende gitmek istiyorum internetten takip ediyorum baya güzel şeyler var artık herşeyini tamamlamak istiyorum bir yandanda bekliyorum

merhabalar canım ben de cihana gidiyorum hangi doktora gidiyosun.

herkese sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar dilerim topiğinizi bugün gördüm ben de 8+1 gebeyim bu arada şu hamilelik takvimi nerden yapılıyor yardımcı olur musunuz? :)

canim benim doktor gokhan gumustas. ben memnunm beni hep rahatlatan bi doktor.ornegin tatilde basima bikac bisey geldi hemen aradm veni rahatlatti panik yapcak hic bise yok dedi gercekten de oyle oldu.. izmitte baska kiyafet tarzi satan yer bilmioyorm bilginz varsa paylasrsanz sevinrm cok.yaa hamilelk cabuk ilerlio :)ne ara geldik 5.aya ve erkek oldgnu ogrendk bilmiorm:))en son gecen ay gittm kontrole bakalm bu ay nasilz.. ben ayda bir gidiyorm sizler nasil?bayadir girmedm yazcaklar birkti:)))

ctesi gittim en son kalp atışlarını duydum allahım bambaşka bir duyguydu bir dahaki randevumu 1 ay sonrasına verdi ense kalınlığına bakılacak.Genelde ayda bir gidiliyor zaten..Gökhan beyin çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum.bana doktorum kesemin solda olduğunu genelde bu tip durumlarda erkek olduğunu söyledi bebeğin.Kesenin ne tarafta olduğunu bilen var mı böyle bir şey duymuş muydunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…