kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

25.92 çıktı gebelik var ama daha çok yeni dedi
yani tabi doktorun bizim kadar mutlu olmaması da normal ama biraz daha güzel bi tepki bekliyodum galiba
3 hafta sonra gel dedi bende yuh falan oldum bakalım bilmiyorum hayoırlısı olsun inşallah dua edin benim ,için

Gözünaydın! Doktorlar biraz öyle malesef. Ümit vermemek adına net birşeyler görmeyince çok pozitif cevaplar vermiyorlar ki seninki daha çok yeni, 3 hafta sonra gittiğinde değerlerinde düzenli artmış olması lazım...Bir de bizim çok önem verdiğimiz şeyler onlar için sıradanlaştığından, normaldir diye düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Buarada hangi doktora gidiyorsun?

hayırlı olsun 3 hafta beklemek zor gerçekten ama ondan sonrada bugün git 1 ay sonra gel dcekler sabırsızlık oluyo çok ((

ben cinsiyetimi öğrendim ki 17+1 olmuşuzz vee 181 gr ağırlığında bir oğluşum oluyor

Gözünaydın canım. Umarım gönlünden geçen olmuştur...Artık cinsiyeti öğrendiğine hazırlıklar başlar :)) Daha erken ama düşündüğün bir isim var mıydı erkek olursa diye

ben cinsiyetimi öğrendim ki 17+1 olmuşuzz vee 181 gr ağırlığında bir oğluşum oluyor

oyyy maşallah oğluşuna canım sende benim gibi erkek anası olacaksın demek dün gibi hatırlıyorum erkek ya bu deyişini şimdi oğlum 13 ayını doldurdu o kadar güzel bişiki gözlerinin önünde büyüdüğünü görmek her gün yeni bir şeyine şahit olmak çok zor bir hamilelik geçirdim ama hepsini unuttum çünkü unutturuyorlar

Gözünaydın canım. Umarım gönlünden geçen olmuştur...Artık cinsiyeti öğrendiğine hazırlıklar başlar :)) Daha erken ama düşündüğün bir isim var mıydı erkek olursa diye

canım biz eşimle paylaşmıştık erkek ismi o düşünecek ben onaylıycam fatihhan istiyor aslında fatih kendi ismi yada anıl arda istiyor fatihhanı bende beğendim ama çok egoist olduğunu düşünerek pek emin olamıyor o yüzden henüz belli değil hee birde bi ara aslan istiyordu tabi bunlar benim onayladıklarım yoksa bi çok isimle geldi

ben allah nazar değdirmesin çok kolay bir hamilelik geçiriyorum ufak tefek ağrılar dışında o kadarda olsun umarım güzel bir annelikte geçiririm doktor o kadar uğraştıki cinsiyeti görebilmek için ben umudu kesmiştim artık bugünde öğrenemicem dedim yarım saatin sonunda tamam oldu erkek bu dedi gözlerimden yaşlar süzülüverdi hep böyle bekletmez bizi inşallah

Güzel isimler, daha çok vaktiniz var düşünmek için fikirleriniz değişebilir. Benim de aklımda önceleri Anıl ismi vardı ama eşimin ailesinde olduğu için vazgeçtim. Hayırlısı olsun diyelim. Sağlıklı olsunlar da bir isim bulunur elbet..

kız olsaydı hazırdı cemre ela olacaktı kesindi aslında cemre unisex bir isim erkeğede konulabilir ama ben kıza daha çok yakıştırıyorum evet sağlıklı olsunda isim bir boncuk zaten elbet birşey konulur.

merhaba hanımalr bende yeni katılayım dedim aranıza aslında giriodum aama öle yazmıodum okuyodum.. işteyim ve şuanda o kadar çok ewde uzanıp yatmak istiyorumki anlatamam ya ewde olan varsa benim yapmak istediğimi yapsın hanımar 29. haftamdayım bebiş bugün bayağı canımı yakıo ya heralde gene yer yapıo oğluşum

hoşgeldin aramıza bende işteyim malesef yoksa seve seve yatardım hissetmek çok güzel bir duygu olsa gerek bende heyecanla o günü bekliyorum

hoşgeldin aramıza bende işteyim malesef yoksa seve seve yatardım hissetmek çok güzel bir duygu olsa gerek bende heyecanla o günü bekliyorum

inan pıtır pıtır hiç durmuo ve beni yoruo bazen doktor bile dediki siz 2 yıl sabır denilen şeçyi unutun ya dedi vallaha yaramazın önde gideni gelio dedi bu arada hangi doktora gidiyorsun sen canım ben akademideki nuriye gidiom ve çokda memnunum keşke en baştan ona gitseydim dedim o derece

ben izmit kadın doğum merkezinde demet boyacıya gidiyorum bende çok memnunum. benim bebiş biraz tembel gibi gözüküyor şuanda hep uyuyor :)

ben izmit kadın doğum merkezinde demet boyacıya gidiyorum bende çok memnunum. benim bebiş biraz tembel gibi gözüküyor şuanda hep uyuyor :)

benimde o haftalarda öleydi canım 20. haftamdan sonra daha beter başladı oynaması canım bak gör bi anda başlayacak seninkide kilo durumlarınız ne alemde canım ben aldım başımı gidiorum ama artık dikkat ediyorum ya mecburen ama allahtan bebişim kilo alıo ya27. haftamda 1200 çıktı prensim:))

maşallah paşayaaaa ben 2 kilo aldım henüz bu arada benimde prensim geliyor 181 gr dı bana sanki azmış gibi geldi ama doktor sorun yok gayet iyi dedi bende dört gözle bekliyorum hissetmeyi çok merak ediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…