Izmitte erkan bey patlama yapmış anlaşılan neden bu kadar yoğun olduğu belli oluyor :)
Evet neredeyse tüm izmitli kadınlar Erkan Bey'e gidiyor. Zaten kendisi izmit te kadın doğum da vergi rekortmeni seçilmişti diye biliyorum. Doktor iyi fakat Konak hastanesinin doğum politikasından dolayı orayı tercih etmiyorum. Normal doğum neredeyse yok gibi, ayrıca kalabalık olduğundan doğum için bazen kullardaki kadın doğum hastesine yönlendiriyorlar. Tabiki başka bir doktor tarafından gerçekleştiriliyor doğumda..
Erkan bey için duyduğum tek kötü şey, çok yakın bir arkadaşımın akrabası onun muaynanesinde yardımcı olarak çalışıyordu. Hastaların arkasından iyi-kötü konuşuyormuş. Ne kadar doğru bilemem ama bunu duymuştum.
İzmit'te çarşıda Alpay Bebe, Gülen Bebe falan var sanat sokağı tarafında. Daha bildiğim var ama aklıma gelmiyor :44:
Ncity'de ebebk var ordada herşey bulunuyor.
Aklıma gelirse yazarım yine
Slm kizlaaaar :) hamiş arkadaşlar hayirlisiyla bebişlerini kucağına alırlar, bebek bekleyenler de en kısa zamanda mutlu haberi alırlar inşallah :) bende izmit yenisehir deyim.6 yaşında oğlum var.2. bebişi istiyoruz.4, 5 sene hap kullandım geçen ay bıraktım ama hapin etkileri gitsin diye 3 ay korunacagiz.Bu ay genel bi muayene olmak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda Nuri Hüseyinogluna karar verdim ve hamilelik olursa ona devam edeceğim tabiki memnun kalırsam.
Ben 7,5 aylık oldum nerdeyse ve geçen hafta Nuri beyi kavga gürültü bıraktık. Geçmiş sayfalara bakarsan kısaca yazmıştım. Kapısında 1-1,5 saat (randevu saatinde gitmene rağmen) beklenen özel hastane olmaz olsun. Konak ve akademinin poposu kalkmış indirmek lazım. Her hastaya 15 er dk pay verilerek randevu veriyorlar. Arada giren kontroller, işi uzayanlar bide acil sezeryan derken kapının önü elinde birer karton yelkenden hamilelerle dolu oluyor hep. Doktor istediği kadar iyi olsun değmez o kadar beklemeye. Hem özeldeki bütün kadın doğumcular yüzüne karşı öyle davranmak zorunda özellikle de hamilelik boyunca ödediğimiz rakamları düşünürsek. Ayrıca yasal olarak maksimum 42 tl almaları gerekirken her seferinde 2-3 lira arttırarak 70 liranın üzerinde bi rakam istiyorlar. Aradaki fark 4 boyutlu ultrasonmuş. Ama bana soran yok ki istiyormusun farkı bu kadar die. Uzun yazdım ama bu saatten sonra beni doktor aramak zorunda bıraktıkları için kızgınım onlara.
3 hafta önce Amerikan hastanesine tek seferlik gittik eşimle adam biraz geç kaldı acil ameliyatı varmış 10 kere özür diledi. Hemde tek seferlik olduğunu izmitten sürekli gidemeyeceğimizi açıkça söylememize rağmen. Yarım saat falan sürdü işimiz. Özel hastane böyle oluyormuş dedik
Evet canım okumuştum yazını. Ssk anlaşmalı özel hastanelerin neredeyse tamamında bu sorun var.Devlet hastanelerinden bi farkları kalmadı nerdeyse.Tam özel hastanelere de malesef gücümüz yetmediği için mecbur seçim yapacağım.Özel muayenanesi olan iyi bi doktor biliyor musun peki?
Evet canım okumuştum yazını. Ssk anlaşmalı özel hastanelerin neredeyse tamamında bu sorun var.Devlet hastanelerinden bi farkları kalmadı nerdeyse.Tam özel hastanelere de malesef gücümüz yetmediği için mecbur seçim yapacağım.Özel muayenanesi olan iyi bi doktor biliyor musun peki?
Merhaba arkadaşım, izmit merkezde özel muayenehanesi olan Halil Atalay'ı tavsiye ediyorum sana. Ben ve giden diğer tanıdıklarım çok memnunlar. Çok babacan ve ilgili birisi. Muayene sırasında sana herşeyi detayına kadar anlatır. Tabi herkesin beklentileri farklı oluyor doktordan. Bilgine.
Teşekkür ederim bilgin için. Daha önce duymuştum sanırım ismini eski bi doktor olması lazım.Hamilelik döneminde hassas oluyoruz malum doktorun yaklaşımı çok önemli.
merhaba mt senın bebiş kaç haftalık? ben de cihana gidiyorum beğendim baya sen nasıl buldun? ama ben gökhan beye gidiyorum. bakalım ikili teste gideceğiz yakında...
merhaba mt senın bebiş kaç haftalık? ben de cihana gidiyorum beğendim baya sen nasıl buldun? ama ben gökhan beye gidiyorum. bakalım ikili teste gideceğiz yakında...
Selam uyuyan topik UYANIIIN . Bugün cihan hastanesinde funda Hanım'a gittik. Sanırım biz şanssızız yine iki saate yakın bekledik. Acilen doğuma gitmiş doktor. Normal doğum olduğu için ve dikişler falan dahil herşeyi kendisi yaptığı için anca geldi. Ama en azından sürekli bilgilendirildik defalarca özür dilendi ve randevular 20 dak lık aralıklarla ayarlandığı için biraz daha anlayışlı olabildik. Bide normal doğurttuğu için sempatimi kazandı. Şimdilik iyi. 3 hafta sonra gel dedi herşey yolunda dedi. Kilosu 1 hafta öndeymiş öle yani paylaşmak istedim.
Huuuuuuuuu duyan var mı
var var duymazmıyız :)
gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah en yakın zamanda diyecem de elini çabuk tutsan iyi olacak bebiş seni beklemez kalırsın ortalıkta allah korusun cinsiyeti neydi seninkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?