Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende gebzedenim doğuma az kaldı temmuz 10 diyo doktorum sezaryan olduğu için ama bebişim galiba birazcık zayyıf :) 2.200 gr... Gebzede olanlar var mı peki
sudioz nerde acaba kaç gündür yok ortalıklarda bişey olmamıştır umarım
kızlar 2,5 yılın ardından bugün hamile olduğumu öğrendim sabah dr ye gideceğiz kontrole bakalım kalp atışını duyacakmıyım 10.000 çıktı sonucum
burdayım canım bişeyim yok çıkarmalarım dışında ay deli olcam ya, bu kadar zor geçer mi bi hamilelik, üstelik ikinci olmasına rağmen, artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden, annem varda sağolsun her işime koşturuyor yoksa ne yapardım bilmiyorum... normale dönmek istiyorum artık... sen neler yapıyorun çok da sıcak havalar işi gidip gelirken zorlanıyo musun?
Benim 2 ayım kaldı ama bir çift çorap bile almadım henüz. İzmitte beşik, araç koltuğu yada kıyafet alıp hazırlık yapan var mı? Varsa nerden aldınız kalitesi ve fiyatı nasıl? Yardım bekliyorum. Bir ucundan başlamam lazım artık ama nereden başlayacağımı bilemiyorum
ne kadar iyi dayanmışsın bana kalsa ben şimdiden alacam ama hiç bilmioyorum ben izmitte nerden alınır henüz piyasa araştırması yapmadım ama netten bakıyorum ben daha uygun gibi geliyor
Annem demişti dünyanın bin bir türlü hâli var hevesini hayallerini dizginle sonra herhangi bir terslik olusa çok üzülürsün diye. Son zaman yada doğduktan kısa bir süre sonra 1 günde alırsın hepsini hiç bir şeyi eksik kalmaz diye. Bende asgari olarak alıcam herşeyi doğmadan. Doğduktan sonra kızımda çıkar alırız. Bebek arabasına mı koyacam yeni doğmuş bebeği sanki kıyıpta. Beşik, bir kaç kıyafet, araç koltuğu bide yıkamak, altını değiştirmek için acil şeyler. Diyelim bir eksiklik oldu aniden dağ başında değiliz ararım eşimi ya kendi alır getirir yada biriyle yollar. Bende eve çok kapanmam sanki bana öyle geliyor.
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin bebeğine. Nerde ve nasıl (sezeryanmı normal mi) doğurdun. Hastanen ve doktorundan memnun musun bunları merak ettim. Benim doğumla ilgili kafam çok karışık. Birde sakın emzirmekten vazgeçme bence.
kızlar bende izmitten konak hastanesi erkan beye gidiyorummmmm
bende erkan beye gidiyorum canım ne kadarlık hamilesin, nasıl geçiyor
şu erkan beye bi ben gidemedim nasıl bekliyorsunuz o kadar ben ilk randevuyu alsaydım daha dün gidecektim ama bugün 2. Randevuma gidecem artık erkan beyde 2. Randevuya kaç haftalıkken giderdim belli değil çok sabırlısınız gerçekten
merhaba bende kocaelindenim :)
konak hastanesine gidiyorum gülçin hanıma çokta memnunum kendisinden..
randevuda çok bekleme konusuda aslında biraz farklı..sadece ilk randevuyu almak zor.
ilk randevunuzu aldıktan sonra muayene olup hastaneden çıkmadan bir dahaki randevunuzu istediğiniz tarihe alabilirsiniz.
ben öyle yapıyorum..muayenemi olduktan sonra hastaneden ayrılmadan alıyorum bir dahki randevumu istediğim saate :)
konak hastanesinden çok memnunum tabikide doktorumdanda..her şekilde ulaşabiliyorum..tahlil sonuçlarımı bile telefonla öğreniyorum..
ayrıca konak hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi var bu çok büyük bir avantaj..doğum yapacağınız hastaneyi iyi araştırın arkadaşlar..
bu arada herkese selamlar
şu erkan beye bi ben gidemedim nasıl bekliyorsunuz o kadar ben ilk randevuyu alsaydım daha dün gidecektim ama bugün 2. Randevuma gidecem artık erkan beyde 2. Randevuya kaç haftalıkken giderdim belli değil çok sabırlısınız gerçekten