• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

kızlar bende gebzedenim doğuma az kaldı temmuz 10 diyo doktorum sezaryan olduğu için ama bebişim galiba birazcık zayyıf :) 2.200 gr... Gebzede olanlar var mı peki

sudioz nerde acaba kaç gündür yok ortalıklarda bişey olmamıştır umarım

burdayım canım bişeyim yok çıkarmalarım dışında ay deli olcam ya, bu kadar zor geçer mi bi hamilelik, üstelik ikinci olmasına rağmen, artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden, annem varda sağolsun her işime koşturuyor yoksa ne yapardım bilmiyorum... normale dönmek istiyorum artık... sen neler yapıyorun çok da sıcak havalar işi gidip gelirken zorlanıyo musun?

Benim 2 ayım kaldı ama bir çift çorap bile almadım henüz. İzmitte beşik, araç koltuğu yada kıyafet alıp hazırlık yapan var mı? Varsa nerden aldınız kalitesi ve fiyatı nasıl? Yardım bekliyorum. Bir ucundan başlamam lazım artık ama nereden başlayacağımı bilemiyorum

burdayım canım bişeyim yok çıkarmalarım dışında ay deli olcam ya, bu kadar zor geçer mi bi hamilelik, üstelik ikinci olmasına rağmen, artık hiç bişey yapmak gelmiyor içimden, annem varda sağolsun her işime koşturuyor yoksa ne yapardım bilmiyorum... normale dönmek istiyorum artık... sen neler yapıyorun çok da sıcak havalar işi gidip gelirken zorlanıyo musun?

napayım aynı işe gelip gidiom sıcak değilde uyku çok zorluyor beni sanki gece hiç uyumamışım gibi bütün gün ayakta uyuyorum perşembe günüde kontrolüm var herşey yolundadır inşallah

Benim 2 ayım kaldı ama bir çift çorap bile almadım henüz. İzmitte beşik, araç koltuğu yada kıyafet alıp hazırlık yapan var mı? Varsa nerden aldınız kalitesi ve fiyatı nasıl? Yardım bekliyorum. Bir ucundan başlamam lazım artık ama nereden başlayacağımı bilemiyorum

ne kadar iyi dayanmışsın bana kalsa ben şimdiden alacam ama hiç bilmioyorum ben izmitte nerden alınır henüz piyasa araştırması yapmadım ama netten bakıyorum ben daha uygun gibi geliyor

ne kadar iyi dayanmışsın bana kalsa ben şimdiden alacam ama hiç bilmioyorum ben izmitte nerden alınır henüz piyasa araştırması yapmadım ama netten bakıyorum ben daha uygun gibi geliyor

Annem demişti dünyanın bin bir türlü hâli var hevesini hayallerini dizginle sonra herhangi bir terslik olusa çok üzülürsün diye. Son zaman yada doğduktan kısa bir süre sonra 1 günde alırsın hepsini hiç bir şeyi eksik kalmaz diye. Bende asgari olarak alıcam herşeyi doğmadan. Doğduktan sonra kızımda çıkar alırız. Bebek arabasına mı koyacam yeni doğmuş bebeği sanki kıyıpta. Beşik, bir kaç kıyafet, araç koltuğu bide yıkamak, altını değiştirmek için acil şeyler. Diyelim bir eksiklik oldu aniden dağ başında değiliz ararım eşimi ya kendi alır getirir yada biriyle yollar. Bende eve çok kapanmam sanki bana öyle geliyor.

Annem demişti dünyanın bin bir türlü hâli var hevesini hayallerini dizginle sonra herhangi bir terslik olusa çok üzülürsün diye. Son zaman yada doğduktan kısa bir süre sonra 1 günde alırsın hepsini hiç bir şeyi eksik kalmaz diye. Bende asgari olarak alıcam herşeyi doğmadan. Doğduktan sonra kızımda çıkar alırız. Bebek arabasına mı koyacam yeni doğmuş bebeği sanki kıyıpta. Beşik, bir kaç kıyafet, araç koltuğu bide yıkamak, altını değiştirmek için acil şeyler. Diyelim bir eksiklik oldu aniden dağ başında değiliz ararım eşimi ya kendi alır getirir yada biriyle yollar. Bende eve çok kapanmam sanki bana öyle geliyor.

birtane site var e bebek die ordan bak çok güzel kampanyalar oluyor mesela primanın bezleri 23 tl ikincisi 15 tl toplu olarak alınabilir bi kaç değişik bedenden ben almadım da erken olduğu için gözüme çarpmıştı araba koltuklarındada kampanyaları vardı ama hatırlamıyorum şimdi çok güzel çantalı bebek bakım setleri var yanlış hatırlamıyorsam nıveaydı çok emin değilim ama işte şampuanı filan var içinde kremler filn anne çantasıyla beraber 50 tl idi bi bak bence o siteye

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin bebeğine. Nerde ve nasıl (sezeryanmı normal mi) doğurdun. Hastanen ve doktorundan memnun musun bunları merak ettim. Benim doğumla ilgili kafam çok karışık. Birde sakın emzirmekten vazgeçme bence.

Akademide yaptım cnm, spinal anestezi ile, memnunum, öyle çok bi sorunum yok tabikkii sonuçta ameliyat yani ufak tefek bişiyler olacak ama sonuç çok tatlı :16:
Doktorum zaten süper bir insan, içten, cana yakın, hastanemdende ilgidende çok memnundum..

şu erkan beye bi ben gidemedim nasıl bekliyorsunuz o kadar ben ilk randevuyu alsaydım daha dün gidecektim ama bugün 2. Randevuma gidecem artık erkan beyde 2. Randevuya kaç haftalıkken giderdim belli değil çok sabırlısınız gerçekten

şu erkan beye bi ben gidemedim nasıl bekliyorsunuz o kadar ben ilk randevuyu alsaydım daha dün gidecektim ama bugün 2. Randevuma gidecem artık erkan beyde 2. Randevuya kaç haftalıkken giderdim belli değil çok sabırlısınız gerçekten

:) mecbur arkadaşım ben hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonraya verdi randevuyu bende konakta başka bi doktora muayne oldum erkan beyden randevum gelene kadar

merhaba bende kocaelindenim :)

konak hastanesine gidiyorum gülçin hanıma çokta memnunum kendisinden..

randevuda çok bekleme konusuda aslında biraz farklı..sadece ilk randevuyu almak zor.

ilk randevunuzu aldıktan sonra muayene olup hastaneden çıkmadan bir dahaki randevunuzu istediğiniz tarihe alabilirsiniz.

ben öyle yapıyorum..muayenemi olduktan sonra hastaneden ayrılmadan alıyorum bir dahki randevumu istediğim saate :)

konak hastanesinden çok memnunum tabikide doktorumdanda..her şekilde ulaşabiliyorum..tahlil sonuçlarımı bile telefonla öğreniyorum..

ayrıca konak hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi var bu çok büyük bir avantaj..doğum yapacağınız hastaneyi iyi araştırın arkadaşlar..

bu arada herkese selamlar :1:

dün kontrole gittim 10+4 olmuşuz kalbimiz atıyor ama o kadar oksurdum hıç istifini bozmadı uyuyomuş 2 hafta sonra tekrar çağırdı ense kalınlığını ölçecekmiş 2li test yapmıyormuş 4lü test yapacakmış onun yerine hiçde sormak gelmedi o anda niye diye bide hiç kilo almamışım bütün haberler bu kadar

merhaba bende kocaelindenim :)

konak hastanesine gidiyorum gülçin hanıma çokta memnunum kendisinden..

randevuda çok bekleme konusuda aslında biraz farklı..sadece ilk randevuyu almak zor.

ilk randevunuzu aldıktan sonra muayene olup hastaneden çıkmadan bir dahaki randevunuzu istediğiniz tarihe alabilirsiniz.

ben öyle yapıyorum..muayenemi olduktan sonra hastaneden ayrılmadan alıyorum bir dahki randevumu istediğim saate :)

konak hastanesinden çok memnunum tabikide doktorumdanda..her şekilde ulaşabiliyorum..tahlil sonuçlarımı bile telefonla öğreniyorum..

ayrıca konak hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi var bu çok büyük bir avantaj..doğum yapacağınız hastaneyi iyi araştırın arkadaşlar..

bu arada herkese selamlar :1:

öncelikle hoşgeldin diyelim ben artık doktorumu buldum çok güler yüzlü her sordğuma cevap veren hatta ben sormadan herşeyi anlatan bir doktor buldum sonunda inşallah hep böyle devam eder cep numarasınıda verdi istediğin zaman ara diye bakalım ihtiyaç duymam inşallah aramaya

valla o kadar çok kişi bekliyor ki, ayrıca her ay kontrolün oluyor, 1. randevu2. randevu diye bişey yok. ilk aydan son aya kadar kontrolüne gidiyosun. meşale ben her ayın 5 inde gidiyorum, gerek görüldüğü yerlerde hafta hafta gittin zamanlarda oluyor. doktorundan memnunsan kim olduğu önemli değil, ben sevdiğim için gidiyorum...

Back