• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

merhaba bende kocaelindenim :)

konak hastanesine gidiyorum gülçin hanıma çokta memnunum kendisinden..

randevuda çok bekleme konusuda aslında biraz farklı..sadece ilk randevuyu almak zor.

ilk randevunuzu aldıktan sonra muayene olup hastaneden çıkmadan bir dahaki randevunuzu istediğiniz tarihe alabilirsiniz.

ben öyle yapıyorum..muayenemi olduktan sonra hastaneden ayrılmadan alıyorum bir dahki randevumu istediğim saate :)

konak hastanesinden çok memnunum tabikide doktorumdanda..her şekilde ulaşabiliyorum..tahlil sonuçlarımı bile telefonla öğreniyorum..

ayrıca konak hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi var bu çok büyük bir avantaj..doğum yapacağınız hastaneyi iyi araştırın arkadaşlar..

bu arada herkese selamlar :1:

hoş geldin canım, az kalmış senin allah analı babalı etsin,bende senin gibi hastaneden çıkmadan alıyorum randevumu, herhangi bişey olduğunda da aıyorum, gidiyorum, benim hamileliğim zor geçiyor serumla taktırıyorum zaman zaman arıyorum, gidiyorum randevuya gerek yok yani, o anki durumunla alakalı bazı şeyler. ben memnunum, tavsiyede ediyorum...

canım daha çok yeniyim kesemi görcem daha bu hafta kan tahlilime göre 4 haftalık falan valla şükürler olsun gayet iyiyim miğdeem falan bulanmıyo halsizlik falanda yok

canım ya daha zeytin kadar annesi, allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım... tekrar hoş geldin...

dün kontrole gittim 10+4 olmuşuz kalbimiz atıyor ama o kadar oksurdum hıç istifini bozmadı uyuyomuş 2 hafta sonra tekrar çağırdı ense kalınlığını ölçecekmiş 2li test yapmıyormuş 4lü test yapacakmış onun yerine hiçde sormak gelmedi o anda niye diye bide hiç kilo almamışım bütün haberler bu kadar

oy yesinler onu, nden ikili test yapmıyomuş anlamadım. genelde ikili test yapılır diğerlerine ihtiyaç duyulmaz, bence gidince sor bakalım,bende hala kilo almadım, alamıyorum biliyosun durumu, inşallah düzelirim artık ya, sıkıldım bu halimden

oy yesinler onu, nden ikili test yapmıyomuş anlamadım. genelde ikili test yapılır diğerlerine ihtiyaç duyulmaz, bence gidince sor bakalım,bende hala kilo almadım, alamıyorum biliyosun durumu, inşallah düzelirim artık ya, sıkıldım bu halimden

dün dayanamadım aradım sordum neden 4lü diye başarı oranı daha yüksekmiş öyle dedi bende tamam dedim çok fark yok aslında sadece ek olarak başka bir hormona daha bakıyorlar

doktor bişey vermiyormu bu duruma geçirmeye benim bir gün miğdem bulandı hayat zehir oldu hergün olsa bilemiyorum ama katlanılacak yapacak bişey yok yat dinlen bol bol

Merhabalar,

Öncelikle tüm hamile arkadaşlar sağlıklı,sıhhatli bebişlerini kucaklarını alırlar inşallah.Hamile olmayan aarkadaşlarda en kısa zamanda hamile kalırlar.

Bende izmit-gebze de oturuyorum.Dr.seçmek okadar zor birşey ki ben 6.ayımda dr.değiştirdim.Şuanki dr.umdan memnunum şimdilik.Umarım böyle devam eder.

sslmmm cnm bene gebzedeyim 14 gün önce doğum yaptımm.:46::52:

gözünüz aydın.Allah hayırlı evlat eylesin.nerede doğum yaptın?

kızlar bende gebzedenim doğuma az kaldı temmuz 10 diyo doktorum sezaryan olduğu için ama bebişim galiba birazcık zayyıf :) 2.200 gr... Gebzede olanlar var mı peki

Yediklerine dikkat et bebeğine kilo aldıracak şeyler yemeye çalış ozamana kadar artar kilosu.Hangi dr.a gidiyorsun?

Merhabalar,

Öncelikle tüm hamile arkadaşlar sağlıklı,sıhhatli bebişlerini kucaklarını alırlar inşallah.Hamile olmayan aarkadaşlarda en kısa zamanda hamile kalırlar.

Bende izmit-gebze de oturuyorum.Dr.seçmek okadar zor birşey ki ben 6.ayımda dr.değiştirdim.Şuanki dr.umdan memnunum şimdilik.Umarım böyle devam eder.

gözünüz aydın.Allah hayırlı evlat eylesin.nerede doğum yaptın?

Yediklerine dikkat et bebeğine kilo aldıracak şeyler yemeye çalış ozamana kadar artar kilosu.Hangi dr.a gidiyorsun?

Arkadaşlar Merhaba, hamile olan arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar inşallah. Gebze'de doktor arayanlara tavsiyem Medical park'ta Amanullah Çağatay Bey var. Ben gitmedim izmitte oturduğum için ama giden arkadaşlarım çok memnunlar.Alanında çok iyi ve güleryüzlü çok babacan bir adam diyorlar. Gebze de otursam ben de ona giderdim. Gebze de dr arayan varsa rahatlıkla tavsiye edebilirim. Selamlar.

İzmitten arkadaşlar var mı aramızda bilmiyorum ama akademi hastanesinde Nuri bey'e gidiyordum sürekli. Gidiyordum diyorum çünkü bugün eşimle birlikte hastaneyi ayağa kaldırdık. Her gittiğimizde yarım saat 45 dakika arası bekliyorduk. Ama son 3 seferdir 1-1,5 saate çıktı bekleme olayı. Geçen sefer 1,5 saat bekleyince eşim sinirlenmişti ve bir daha olmaz tarzı avutulduk, ama bugün eşim baktı bekliyoruz ve dahada bekleyeceğiz sinirlendi ve olay çıkardı yarım saat bağırdıktan sonra gelen ilk yetkili yetkim yok dedi başkası geldi özürü yarım ağızla diledi savunmaya başladı. Zaten doktordan memnun olmama rağmen yoğunluktan adamın acele acele iş yapmasından rahatsızdım. Doğumla ilgili konuşacaktık bugün ilk defa sinirlendik çıktık. Şimdi kocaelinde yeni doktor arıyorum mümkünse Derince eğitim hastanesinde olsun istiyorum.

selam kızlar herkes nasıl bakalım?grup baya çoğalmaya başladı artık ne güzel:) yeni katılanlar hepiniz hoşgeldi...

ilacım bitti 15nde ismail bey tekrar çağırmıstı gttm dün. Jin.muayene etti gayet iyi gördü 3 adet yumurtam olusmus doktorumu ilk defa boyle gordüm baya bi ilgilendi ekrana baktı durdurdu baktı tekrardan.biliyosunuz cok istiyorum bebeğim olsun o yüzden kendmi fazla kaptrmak istemiyorum ama ilk defa oldu bu sekilde ve yarın tekrar çağırdı bakalım diye:) bide bsy sormak istiyorum sizlere utanıyorum aslında ne olur kusuruma bakmayın ama öğrenmk istyrm ilişki sırasında eşim sanki daralmıs gibi dedi yaaa nasıl anlatsam ifade edemiyorum anlayamadım ama küçülmüş sanki dedi hani döllenme gerceklesiyor olabilir mi ki? yani ne biliyim siz daha iyi biliyorsunuzdur olabilir mi boyle bişey?doktorda da boyle olunca dedim ne oluyor yani annem de diyor ki belki üstüne görmüssndür:)(anneme soramadım tabi bu soruyu)yaardmcı olun ne olur k.bakmayın sorum için

selam kızlar herkes nasıl bakalım?grup baya çoğalmaya başladı artık ne güzel:) yeni katılanlar hepiniz hoşgeldi...

ilacım bitti 15nde ismail bey tekrar çağırmıstı gttm dün. Jin.muayene etti gayet iyi gördü 3 adet yumurtam olusmus doktorumu ilk defa boyle gordüm baya bi ilgilendi ekrana baktı durdurdu baktı tekrardan.biliyosunuz cok istiyorum bebeğim olsun o yüzden kendmi fazla kaptrmak istemiyorum ama ilk defa oldu bu sekilde ve yarın tekrar çağırdı bakalım diye:) bide bsy sormak istiyorum sizlere utanıyorum aslında ne olur kusuruma bakmayın ama öğrenmk istyrm ilişki sırasında eşim sanki daralmıs gibi dedi yaaa nasıl anlatsam ifade edemiyorum anlayamadım ama küçülmüş sanki dedi hani döllenme gerceklesiyor olabilir mi ki? yani ne biliyim siz daha iyi biliyorsunuzdur olabilir mi boyle bişey?doktorda da boyle olunca dedim ne oluyor yani annem de diyor ki belki üstüne görmüssndür:)(anneme soramadım tabi bu soruyu)yaardmcı olun ne olur k.bakmayın sorum için

canım inşşallahh olur, allah yüzüne baksın, ne diliyosan olsun,bize gelelim o bebişi sevelim, inşallah canım çok dua ediyorum hepinize, kendi halimden ne kadar şikayetçi olsam da diyorum ki olmayanları düşün, insanız olunca bi dert olmayınca bi dert, soruna gelince hani uzun zaman ilişki olmayınca daralma olur ama senin durumun farklı olduğu için bilgim yok,inşallah dileğin oluyodur biz buna yoralım ne düşünürsek o olurmuş ya biz bebek diyelim bebek olsun canım... sevinçli haberini bekliyoruz hayırlısıyla

Sopayı hastanesinde doktor önerecek kimse yok mu?

Yani malesef yok ama izmit kadın sağlığı merkezi var oraya gidebilirsin beklemekten şikayetçiysen çünkü ben randevuma geç kalmıştım o yüzden 15 dk bekletmişlerdi içerdeki hasta çıksın diye çok sorun olacağını sanmıyorum

Allah razı olsun canım hepinizden çokkkk çokk sağol iyi dileklerin için mutlu ettin beni.dün gttim yine jin.muayene etti çok iyi dedi düzenli ilişki önerdi ödev size dedi:) inşşşş olur bu sefer.bugün de evlilik yıldönümümüz Allah ım inş yüzümüzü güldürür isteyen herkese verir inş

Allah razı olsun canım hepinizden çokkkk çokk sağol iyi dileklerin için mutlu ettin beni.dün gttim yine jin.muayene etti çok iyi dedi düzenli ilişki önerdi ödev size dedi:) inşşşş olur bu sefer.bugün de evlilik yıldönümümüz Allah ım inş yüzümüzü güldürür isteyen herkese verir inş

nice mutlu yıllara inşallah bu evlilik yıldönümü sizin için dönüm noktası olur... evinize bir tane altın top gelir. .çok mutlu olun sevgiler.

Bu topik çok sakin yahu. Hadi izmitliler biraz hareket. Sopalı dan vazgeçtim Gölcük devlet hastanesini düşünmeye başladım. Keşke oradan hem iyi hemde özeli olan bi doktor ayarlayabilsem. İnat ettim devlette doğuracağım.

merhaba kızlar bir kızım var, ikinci bebeğime 11 haftalık hamileyim allah nasip ederse kasımda doğum var. izmitte yaşayıp hamile olanlar varsa bu süreçte birbirimize destek olalım, tanışalım, kaynaşalım istedim. ne dersiniz ?

merhabalar ben izmitte değil gölcükte oturuyorum hamile de değilim ama yine de bi merhaba demek istedim.....

Bu topik çok sakin yahu. Hadi izmitliler biraz hareket. Sopalı dan vazgeçtim Gölcük devlet hastanesini düşünmeye başladım. Keşke oradan hem iyi hemde özeli olan bi doktor ayarlayabilsem. İnat ettim devlette doğuracağım.

benim doğumum sezaryendi Numan bey yapmıştı eşi Funda hanım da hamilelik boyunca özelde ilgilendi ikisini de çok sevdim ama numan bey artık devlet hastanesinde değil.

sopallıyıda gölcüğüde bilmiom ama derincede ebe var bildiğim arkadaşımın kv bende doğuma ona gidecem kısmet olursa

Öfff devlet hastanelerinde doktor tavsiye eden yok çünkü sürekli değişiyorlar. Dün akşam eşimin arkadaşıyla konuştum bebeği daha 1 yaşında onun doktoruda gözükmüyor Gölcük devlette

Benim 2 ayım kaldı ama bir çift çorap bile almadım henüz. İzmitte beşik, araç koltuğu yada kıyafet alıp hazırlık yapan var mı? Varsa nerden aldınız kalitesi ve fiyatı nasıl? Yardım bekliyorum. Bir ucundan başlamam lazım artık ama nereden başlayacağımı bilemiyorum

İzmit'te çarşıda Alpay Bebe, Gülen Bebe falan var sanat sokağı tarafında. Daha bildiğim var ama aklıma gelmiyor :44:
Ncity'de ebebk var ordada herşey bulunuyor.

Aklıma gelirse yazarım yine :34:

Back