kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce kasığıma öle bi ağrı girmiştiki karnım kocaman olmuştu gaz sancısı sanmıştık biz ama bebekmiş aslında olabilme olasılığı var yanii

merhabalar. ben de sızın gıbıydım:) sızınle aynı donemdeyken ıdrar testınde cok acık pembe seklınde 2. çizgi çıkmıştı. istersenız bır kac gun yapın guvenırlık ıcın bakalm ne cıkacak

Teşekkür ederim bilgilendirme için.Eğer hamile kaldıysan ilişkinin 10. günü kan testinde çıkma olasılığı var diye söylüyorlar. Ben de adet dönemeni bekleyemeyeceğim sanırım. merak ediyorum... Bir kan testi yaptırsam mı yoksa daha erken mi bilemedim (

eczaneden gebelik testi alın bence ilk önce.. ikinci çizgi hafif var ise kan testini öyle yaptırın. bazı sağlık ocakları 4 5 gün geçmeden yapmıyoruz diyorlar hatta.

Selamlar,
Bende varım İzmit'ten :)
Henüz hamile değilim ama düşünüyoruz inşallah Allah aratmaz :26:

Selamlar,
Bende varım İzmit'ten :)
Henüz hamile değilim ama düşünüyoruz inşallah Allah aratmaz :26:

Hoşgeldin efeada, umarım ikimizede Allah istediğimiz zaman bir bebiş nasip eder.
Selamlar

selamlar arkadaslarım:) geldim çok şükürrr.nasılsınız?umarım herkes iyidir... maalesef tekrar regl oldum bugün gttim ismail beye efaraya devam edicem bu ayda olmadı ilaç için son 2 aşama kaldı.sonra iğne tedavisine başlıcam.iğne olanlar var mı bu şeklde pek bilgim yok bu konuda ne kadar süre iğne yapılıyor?

kızlar 2,5 yılın ardından bugün hamile olduğumu öğrendim sabah dr ye gideceğiz kontrole bakalım kalp atışını duyacakmıyım 10.000 çıktı sonucum

hoşgeldin nasıl geçti umudunu kaybetmek yok moralini en yüksekte tut

selamlaaar...
bebişim ve ben 5 günlük olduk bile..
sütüm yok çok azcık var akıl verin banaaa mama ile idare heeep

selamlaaar...

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin bebeğine. Nerde ve nasıl (sezeryanmı normal mi) doğurdun. Hastanen ve doktorundan memnun musun bunları merak ettim. Benim doğumla ilgili kafam çok karışık. Birde sakın emzirmekten vazgeçme bence.

selamlaaar...

allah bağışlasın çok sevindim sağsalim kucağına almana doğum hikayenide bekliyorum tecrübelerini özellikle süt için annem ablama dut kaynatıyordu galiba ama çok emin değilim istersen öğrenebilirim

MMM41 canım Allah analı babalı büyütsün inşşşş ne güzel kavustun bebişine Allah sağlıklı ömür nasip etsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…