• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Aynen aynen canım.görmezlikten geliyorlar,sen selam verince ağız üstü merhaba diyorlar..kendileri kaybeder :))

Ankaraliyim canim ben.evlendim buraya geldim.2 sene oldu.bi kizim var.ve sanirim hamileyim :))yarin doktora gidicem...sen nerelisin,kac yasindasin.

Merkez canım. . Bulvar

Merhaba cnm... simdiki zamanda kimse kimseye slm vermez oldu zamanimiz o kadar kotuki kimse kimseye guvenemez oldu hep supheli gozlerle bakıyoruz etrafa bi ara muge anliyi izleye izleye acaba buda katilmi demeye basladim :)) en sonunda izlemem karar aldim .
Cocuk varmi cnm

Merhaba hanımlar ben daha önce konu cmıştım.ızmıtlı hamıleler dıye.sonrasında tanıştık.hepimızın cocukları oldu yAslarını geceyi. Umarım bu tipime canlılığını kaybetmez. Ikı kızcocuk annesıyım.ankaralıyım.gurbetcıyım. 33 yaşındayım. Alikahya tarafındayım

Alikahyada nerdesiniz.ben de alikahyadayim.iztopdayim.ve ankaradan geldim :))ankarada da balgatta oturuyordum.

Mer
Merhaba hanımlar ben daha önce konu cmıştım.ızmıtlı hamıleler dıye.sonrasında tanıştık.hepimızın cocukları oldu yAslarını geceyi. Umarım bu tipime canlılığını kaybetmez. Ikı kızcocuk annesıyım.ankaralıyım.gurbetcıyım. 33 yaşındayım. Alikahya tarafındayım

Merhaba cnm bende 2 kiz cocuk annesiyim ve yari ankarali sayilirim esimden dolayi.Allah bagislasin kuzucuklarini canm kac yaslarindalar

Sudioz merhaba, yardımına ihtiyacım var. Kocaelide oturuyorum. Ama mamak çevresinde giyim alışverişi yapmam gerekiyor. Orda vaktim kısıtlı, bilerek gitmem gerekiyor. Düzgün,Şık, büyük beden:( ve uzun kollu denebilecek kıyafetler nereden alınabilir?

Sudioz merhaba, yardımına ihtiyacım var. Kocaelide oturuyorum. Ama mamak çevresinde giyim alışverişi yapmam gerekiyor. Orda vaktim kısıtlı, bilerek gitmem gerekiyor. Düzgün,Şık, büyük beden:KK43: ve uzun kollu denebilecek kıyafetler nereden alınabilir?

Canım Mamak ta yenı oturuyorlar kı ben bılmem oraları. Alısverısı genelde Kızılay'dan .ankamalldan. Natavegadan bıldıgımız markalara gıderım. Büyük beden mıne mağazası var Kızılay'da. Orda bulabılırsınız. Yada lcw da

Back
X