Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda herkes birbirine yabancı. Apartmanda merdivende dahi kimse kimseye selam vermiyo. Burda hepmi boyle yoksa benmi fazla yabaniyim acaba:-DBende Alikahya'da oturuyorum.gurbrtciyim :)) ve arkadaşsızım![]()
Valla bende alistim artık bende selam vermiyorumAynen aynen canım.görmezlikten geliyorlar,sen selam verince ağız üstü merhaba diyorlar..kendileri kaybeder :))
Hadi bakalim hayırlısı insallahAnkaraliyim canim ben.evlendim buraya geldim.2 sene oldu.bi kizim var.ve sanirim hamileyim :))yarin doktora gidicem...sen nerelisin,kac yasindasin.
Merkez canım. . Bulvar
Merhaba hanımlar ben daha önce konu cmıştım.ızmıtlı hamıleler dıye.sonrasında tanıştık.hepimızın cocukları oldu yAslarını geceyi. Umarım bu tipime canlılığını kaybetmez. Ikı kızcocuk annesıyım.ankaralıyım.gurbetcıyım. 33 yaşındayım. Alikahya tarafındayım
Bende ıztoptayım canım. Ankara yenımahallelıydık yıllarca. Sonra annemler Mamak.kayınvaldeAlikahyada nerdesiniz.ben de alikahyadayim.iztopdayim.ve ankaradan geldim :))ankarada da balgatta oturuyordum.
Mer
Merhaba cnm bende 2 kiz cocuk annesiyim ve yari ankarali sayilirim esimden dolayi.Allah bagislasin kuzucuklarini canm kac yaslarindalar
Sudioz merhaba, yardımına ihtiyacım var. Kocaelide oturuyorum. Ama mamak çevresinde giyim alışverişi yapmam gerekiyor. Orda vaktim kısıtlı, bilerek gitmem gerekiyor. Düzgün,Şık, büyük bedenve uzun kollu denebilecek kıyafetler nereden alınabilir?
AA ne güzel komşuymuşuz :)) gerçi iztopda gurbrtci cok var.