• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Merhaba canm taze gelinsin yanii Allah mutlu mesut etsin istediginiz bi zamanda da rabbim bu mutlulugunuzu cocukla taçlandirsin cnn

kış olunca yapacak hiçbir şey yok, pek tanıdığım samimi olduğum kimsede yok işten eve, evden işe yapıp duruyorum

Benim kizi sana yollayim canm bak nasil sessizligi ozlersin inan can sıkıntın kalmaz :))))
Bende karda yurumeyi ozledim 2 aylik bi kizim daha var cakildik kadik evde :(((

Benim kizi sana yollayim canm bak nasil sessizligi ozlersin inan can sıkıntın kalmaz :))))
Bende karda yurumeyi ozledim 2 aylik bi kizim daha var cakildik kadik evde :KK43:((
valla canım kara hiç özenme her yer bembeyaz psikolojim bozuldu resmen, maşallah Allah bağışlasın canım yolla gelsin :KK49:

kk kocaeli izmit buluşması benim bildiğim kaç senedir ayarlanmadı:110: Yoksa benim mi haberim yok bir ara baya bir yoktum amaa:mad::mad::KK49::KK49:

Bu seferde ayarlanması zor gibi ama..hadi bakalım diyelim yinede;)valla ben 3 senedir burdayım.önceden sevmiyordum artık sevmeyede başladım burayı ve alıştım..iştende çıktım..çok canım sıkılıyor..bi okul bi spor..vakit geçiyor..ama kafa dengi pek bi çevrem yok..eşimin ve benim ailelerimizde burda değil:(( Gurbet zor doğru...

Selam kızlar bende burdayim izmit merkez.. hiç kimsem yok burda ne anne baba ne bir akraba ne bir komşu ne bir arkadaş cokk sıkıldım artık 5 yıldırrrrrrrr

Back
X