Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canm taze gelinsin yanii Allah mutlu mesut etsin istediginiz bi zamanda da rabbim bu mutlulugunuzu cocukla taçlandirsin cnn
kış olunca yapacak hiçbir şey yok, pek tanıdığım samimi olduğum kimsede yok işten eve, evden işe yapıp duruyorumNiye sıkılıyosun canm
kış olunca yapacak hiçbir şey yok, pek tanıdığım samimi olduğum kimsede yok işten eve, evden işe yapıp duruyorum
kış olunca yapacak hiçbir şey yok, pek tanıdığım samimi olduğum kimsede yok işten eve, evden işe yapıp duruyorum
ben alikahya tarafında oturuyorum canım ve ben de senin gibi gurbetçiyim ne eşimin ne de benim kimsem var ve buraya geleli 4 ay olduAynen cnm bnde öyleyim bide gurbettyiz zor yani sen neresinde oturuyorsun
valla canım kara hiç özenme her yer bembeyaz psikolojim bozuldu resmen, maşallah Allah bağışlasın canım yolla gelsinBenim kizi sana yollayim canm bak nasil sessizligi ozlersin inan can sıkıntın kalmaz :))))
Bende karda yurumeyi ozledim 2 aylik bi kizim daha var cakildik kadik evde((
Hoş buldum cnmHG O VAKIT![]()
Hoş buldum cnm :)Hg cnm :)
valla canım kara hiç özenme her yer bembeyaz psikolojim bozuldu resmen, maşallah Allah bağışlasın canım yolla gelsin![]()