• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Ev hanımıyım. Hemserı buldum kendıme ne guzel . Ilk cocuk kaç yasında kız mı erkek mı. Ikıncıyı de Allah bağışlasın. Sız Çalışıyormusunuz.

Aynen :)) ilki kız teyzesi.2 Yaşında.evlenir evlenmez hamile kaldım.bende çalışmıyorum evlendiğimden beri.31 yaşındayım.sizin YAŞ kaç"

Allah bağışlasın cAnım. 33 yaşındayım. Bende hemen hamıle kaldım.en ıyısı, havalar guzel gıdıyor cocukları parka çıkarırız. Bız çıkıyoruz zaten de senı de beklerım bu tarafa.

Bana da simdi geldi bildirim.baglantida sotun vardi galiba.bu arada kizim 15 aylik.yanlis yazmisim :))) biz de ara ara cikiyoruz disari.benim dusuk tehlikem var.onun icin kizi kaldirip indirmem arkasindan kosmam yasak.ama ben yine de ara ara da olsa indiriyorum :)) kac cocugunuz var sizin.

esim de bendd ankaraliyiz normalde.ama esim is dolayisiyla buraya gelmis evlenmeden once.haliyle bize de burasi dustu :)

Ikı kızım var Allah bağışlarsa cok şükür. Büyük kızım 5 yasına gırcek. Küçük 17 aylık. Aman dıkkat edın. Kımsenız yok mu burda. Arkadaş edınebıldınız mı. bıxım sıteler genel de çalışanlar tek yaşayanlar. Komşuluk yok hıc,bınamda komşum yok benım cevrede bı kaç kıişi

Kiminle tanistiysam sitede,hwrkes aynisini soyluyor.benim.karsi komsum var onunda cocugu var benimle yasit.ara ara onunla gorusuyoruz cok tatli bi kiz.bir iki de diger sitelerden var tanidigim.onun haricinde kayinvalidemler burdalar simdilik ama gidecekker bi zaman sonra tekrar ankaraya.tanismayi cok isterim Sizinle.birgun birimizin parkinda bulusalim bence :))))

Canım Mamak ta yenı oturuyorlar kı ben bılmem oraları. Alısverısı genelde Kızılay'dan .ankamalldan. Natavegadan bıldıgımız markalara gıderım. Büyük beden mıne mağazası var Kızılay'da. Orda bulabılırsınız. Yada lcw da
Lcw da aradığım şey yok ama mineyi hatırladım. Aklımda.

Kiminle tanistiysam sitede,hwrkes aynisini soyluyor.benim.karsi komsum var onunda cocugu var benimle yasit.ara ara onunla gorusuyoruz cok tatli bi kiz.bir iki de diger sitelerden var tanidigim.onun haricinde kayinvalidemler burdalar simdilik ama gidecekker bi zaman sonra tekrar ankaraya.tanismayi cok isterim Sizinle.birgun birimizin parkinda bulusalim bence :))))[/QUOTE

3+1
De mısınız
2+1
Demı. Ben 3+1deyım bende tanışmak ısterım. Arkadaş oluruz.

Back
X