Ben burdayımda hep pek yazan olmayınca yanii...buluşma düşünüyoruz arkadaşla kızlar..nediyorsunuzz??
kızlarrr nerelerdesinizzz???
inş. diyorum ya şu sıra çok çeyiz işleri oluyor evdeyim kalanlar gidenler faln annemn akrabalrndan kalanlar olcak çeyizi tammlamaya faln çalışıyorlarr bu ara yapmayalım yaa lütfen ben katılamam benm en rahat evlendkten sonra olur çnki bayramda çeyızım gitcek faln yaa ama siz bulşmak isterseniz bluşun ama ben çok üzülürüm yaaagerçekten nefes alcak vaktımız yok bu aralar ramazana kadr toparlamaya çalışıyorz
Selam kızlar.Ben de Derince de oturuyorum.İzmitliler topiğini okuyunca balıklama atladım
sen nerdesin gızzzzzzzz görünmüyonn, misafirler geldi mi?
inş. diyorum ya şu sıra çok çeyiz işleri oluyor evdeyim kalanlar gidenler faln annemn akrabalrndan kalanlar olcak çeyizi tammlamaya faln çalışıyorlarr bu ara yapmayalım yaa lütfen ben katılamam benm en rahat evlendkten sonra olur çnki bayramda çeyızım gitcek faln yaa ama siz bulşmak isterseniz bluşun ama ben çok üzülürüm yaaagerçekten nefes alcak vaktımız yok bu aralar ramazana kadr toparlamaya çalışıyorz
Ben burdayımda hep pek yazan olmayınca yanii...buluşma düşünüyoruz arkadaşla kızlar..nediyorsunuzz??
kolay gelsin canım
Hoş geldin cnm aramıza..evet olabilir uygun olursam ben gelirim başka gelen??
Hoş geldin cnm aramıza..
Bu önümüzdeki haftaya nedersiniz kızlar??
Hoş geldin cnm aramıza..
Bu önümüzdeki haftaya nedersiniz kızlar??
arkdaslar cogunuz evli mi benim yaslarmda olanınız var mı 19-20li?
arkdaslar cogunuz evli mi benim yaslarmda olanınız var mı 19-20li?
Selam kızlar.Ben de Derince de oturuyorum.İzmitliler topiğini okuyunca balıklama atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?