• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

Selam kızlar.Ben de Derince de oturuyorum.İzmitliler topiğini okuyunca balıklama atladım:3:

Ben burdayımda hep pek yazan olmayınca yanii...buluşma düşünüyoruz arkadaşla kızlar..nediyorsunuzz??

inş. diyorum ya şu sıra çok çeyiz işleri oluyor evdeyim kalanlar gidenler faln annemn akrabalrndan kalanlar olcak çeyizi tammlamaya faln çalışıyorlarr bu ara yapmayalım yaa lütfen ben katılamam benm en rahat evlendkten sonra olur çnki bayramda çeyızım gitcek faln yaa ama siz bulşmak isterseniz bluşun ama ben çok üzülürüm yaaa :14::14: gerçekten nefes alcak vaktımız yok bu aralar ramazana kadr toparlamaya çalışıyorz :14::14:

inş. diyorum ya şu sıra çok çeyiz işleri oluyor evdeyim kalanlar gidenler faln annemn akrabalrndan kalanlar olcak çeyizi tammlamaya faln çalışıyorlarr bu ara yapmayalım yaa lütfen ben katılamam benm en rahat evlendkten sonra olur çnki bayramda çeyızım gitcek faln yaa ama siz bulşmak isterseniz bluşun ama ben çok üzülürüm yaaa :14::14: gerçekten nefes alcak vaktımız yok bu aralar ramazana kadr toparlamaya çalışıyorz :14::14:

ah canım ya. senin için tekarra buluşuruz canım. sen üzülme. biz bi ön görüşme yapalım. bakalım kimler katılacak. izmitliler katılımcı mı görelim.

sen nerdesin gızzzzzzzz görünmüyonn, misafirler geldi mi?

buralardayım canım evet çok şükür atlattım bitti gitti günüm:)
walla herşeyi çok beğendiler stres yaptım nolcak ne bitcek diye şükür sorunsuz oldu artık buralardayım ama pek kimse uğramıyor galba ayrıca durubulut msnde ekleşemedik bir türlü acaba sen sürekli çevrimdışısın ya ondanmı ekleyemedik anlamadım walla:(

kolay gelsin canım

Hoş geldin cnm aramıza..

Bu önümüzdeki haftaya nedersiniz kızlar??

haftaya ne zman düşünuyorsunuz_? msnde nedn kımse açmıyor artık yaa facemi geçtiniz yoksA :1: banada uygun gibi ani bi iş çıkmazsa tabii:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben msn i açıyorum bakıyorum kimse yok denk gelmiyoruz demek ki...

Kızlarrrrrrr lütfen kusura bakmayınız, buluşma ertelenmiştir biraz daha zaman lazım bize diye düşünüyorum ve bir arkadaşımız işlerinden sebep aramıza erken katılamıcak o yüzden ertelenmiştir inş. anlayışla karşılarsınız sevgiler.

Son düzenleme:
kızlar topiği artık boş bırakmayalım hergün paylaşımlar yaapalım brbrimizi daha iyi tanımaya çalışalım günlük yaptıklarımızı anlatalım dolduralım canlı tutalım topiğimizii

Back
X