- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
gölcugun neresıne gelıceksın canım annemler golcuk donanmada oturuyor
gölcugun neresıne gelıceksın canım annemler golcuk donanmada oturuyor
günaydın izmitin güzel hatunları ben yine koşturuyorum temizlik bitmedi arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim haftaya günüm var 15-16 kişiyiz tatlı ve kurabiye tarifi arıyorum heryerde var tarif ama ben denenmiş güzel bişey istiyorum yardım edebilirmisiniz:)
durubulut ekledim arkadaşım seni:)eşimin akrabalarıyla yapıyoruz günü normalde 12 kişiyiz ama çocuklarla 15-16 oluyoruz menüm şöyle kıymalı şerit poğça tavuklu salata fırında galeta unlu sigara böreği sarma ve tatlı ile kurabiyeye karar veremedimm off ya aslında yaparım ama hiç bu kadar kalabalık kişiye yapmadım pasta börek bide eşimin ailesi olunca elim ayağıma karışıyorneyse arkadaşlar fırsatını bulunca gelirim yine şimdi temizlik vakti unutmayın sakın beniiiii:))
kızlar bende golcuktenım benıde alın aranıza:))9
durubulut ekledim arkadaşım seni:)eşimin akrabalarıyla yapıyoruz günü normalde 12 kişiyiz ama çocuklarla 15-16 oluyoruz menüm şöyle kıymalı şerit poğça tavuklu salata fırında galeta unlu sigara böreği sarma ve tatlı ile kurabiyeye karar veremedimm off ya aslında yaparım ama hiç bu kadar kalabalık kişiye yapmadım pasta börek bide eşimin ailesi olunca elim ayağıma karışıyorneyse arkadaşlar fırsatını bulunca gelirim yine şimdi temizlik vakti unutmayın sakın beniiiii:))
oooo menün baya kalabalıkmış,kakaolu ıslak kek yap, elmalı kurabiye demiş arkadaş onu dene, etimek tatlısı yap benim meşhur tatlımdır herkes bayılır. başak bişey gelmiyo aklıma
Ah arkadasim etimek tatlisi yapcaktim laf yaptilar cok basitmis o tatli evet elmali kurabiye yapabilirim kimse demiyor nasil yetiscek diye bebek olmasa yaparimda cocukla zor oluyo senin etimek tatlin nasil canim
Ben bisküvili pasta yapıyorum pudingle çok güzel oluyor hem soğuk hem hafif oluyor tam yaz tatlısı hemde kolay cnm bide değişik şekilde diziyorum keserken şekilli çıkıyor herkez beğenir yaniistersen örnek fotoda koyarım
Durubulut msne giriyorum ama yoksun ekledim seni bulusadik bi turlu
hastanenin altındA oturcam cnm çftlk mahllesi dıorlarmış
kızzzz topiği açtın kayboldun gelsene artıkım ya. msnemi yolluyom
eeeee ben gıbı msn kullanamayanlar nolacak pekı:))
cnm kullanamayan derken bilmiyormusun...
kullanmayı bılmıyorum eklemek falan beceremıyorum facebook ıcın acmıstım bıde kardesımle bır ıkı kere konustuk dahada denemedım bılmıyorum pek yanı face daha kolay gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?