Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

durubulut ekledim arkadaşım seni:)eşimin akrabalarıyla yapıyoruz günü normalde 12 kişiyiz ama çocuklarla 15-16 oluyoruz menüm şöyle kıymalı şerit poğça tavuklu salata fırında galeta unlu sigara böreği sarma ve tatlı ile kurabiyeye karar veremedimm off ya aslında yaparım ama hiç bu kadar kalabalık kişiye yapmadım pasta börek bide eşimin ailesi olunca elim ayağıma karışıyor neyse arkadaşlar fırsatını bulunca gelirim yine şimdi temizlik vakti unutmayın sakın beniiiii:))

off abla ya şöyle elmalı tarcınlı güzeel bi kurabiye yapsanaaa :)

oooo menün baya kalabalıkmış,kakaolu ıslak kek yap, elmalı kurabiye demiş arkadaş onu dene, etimek tatlısı yap benim meşhur tatlımdır herkes bayılır. başak bişey gelmiyo aklıma

Ben bisküvili pasta yapıyorum pudingle çok güzel oluyor hem soğuk hem hafif oluyor tam yaz tatlısı hemde kolay cnm bide değişik şekilde diziyorum keserken şekilli çıkıyor herkez beğenir yani istersen örnek fotoda koyarım

oooo menün baya kalabalıkmış,kakaolu ıslak kek yap, elmalı kurabiye demiş arkadaş onu dene, etimek tatlısı yap benim meşhur tatlımdır herkes bayılır. başak bişey gelmiyo aklıma

Ah arkadasim etimek tatlisi yapcaktim laf yaptilar cok basitmis o tatli evet elmali kurabiye yapabilirim kimse demiyor nasil yetiscek diye bebek olmasa yaparimda cocukla zor oluyo senin etimek tatlin nasil canim

Ah arkadasim etimek tatlisi yapcaktim laf yaptilar cok basitmis o tatli evet elmali kurabiye yapabilirim kimse demiyor nasil yetiscek diye bebek olmasa yaparimda cocukla zor oluyo senin etimek tatlin nasil canim

nerdeisnmiz kızlar herkes farklı zamanda giriyo bi türlü beraber giremedik.basitmiymişşşşşşş. o zaman herkes evinde yapsın getirsin,üstelik çocuk var nasıl yapan demezler.
tatlıya gelince canım. önce şerbeti kaynatıyom etimeklee döküyom ılınınca muhallebisini döküyom en üste krem şanti yapıyorum buzdolabında bekletiyorum. bu arada msneye girmiyo musun

kızzzz topiği açtın kayboldun gelsene artıkım ya. msnemi yolluyom

kullanmayı bılmıyorum eklemek falan beceremıyorum facebook ıcın acmıstım bıde kardesımle bır ıkı kere konustuk dahada denemedım bılmıyorum pek yanı face daha kolay gelıyor

Hay allah ee napcazz burdan konuşuruz..

Tünaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir, ben kocişle plaja gidiyorre öptmm sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…