Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar haftaya ramazan baslıyor ne zaman bulusalımm iftar da olabilir.
kızlar bugun nişanlımla başbaşa çok güzel br gun geçirdik aldıklarmızı burayda eklıyım brde güzel bir yeemk yedik sekparka gittik Eki Görüntüle 464482 Eki Görüntüle 464483 Eki Görüntüle 464484 Eki Görüntüle 464485 Eki Görüntüle 464486 Eki Görüntüle 464487 Eki Görüntüle 464488 Eki Görüntüle 464489
baştan sona gelinlik ayakkabılarım,bındallımın altına giyeceğim terlik evimize aldığımız çerçeve albümümüz aynı9 anahtarlığı onada aldık onda da aynısı olcak bide ben bugun öğlen şoktan aldığım sarkıtlaeım pembesi mutfağa beyazı oturma odama 12.50 tu aldım bende nasl sizce çok mutluyuz bugun br şey daha aldı dur resmini hemn çekip ekliyorum
Güle güle kullan cnm çok güzeller hele kırmızı terliklerine bayıldım tatlım![]()
sağol canım benm ayaklar 42 o yuzden çıok zorlanıdk saatlerce gezdik bunun için naylon çorapla olcağı için 40 numara terliği buldk aldık süper ya çok mutluyum bi tane kalmş bide biliyormusun başka yoktuu bu modelden 40 numara
Hadi yaa ee sen o zaman hep ayakkabı konusunda zorluk çekersin olsun ama ya cnm elbet bulunuyor, bak ne güzel o terlikler seni bekliyormuş demek ki![]()
evet ama gelinlik ayakkabısını direk buldıuk reala gittk deıcmana yojktu ayakkabıcılar çarsısında buldukhemen aldık terliği dolan dolan ben babet düşünüyordm bulamıorduk en sonunda fethiyeden aldık
Ha haa bencede gelinliğin altına bende öyle çok topuklu sevmiyorum zaten uzun ve kabarık etekte gözükmüyor ayakkabılar, babet fikride iyiymiş rahat rahat![]()
babet yerine tterlik aldık çok hoşumuza gitti ayakkabıda babet değil az topuklu gelinlik ayakkabısı
![]()
ohhhhhhhhhhh başbaşa yemek alışveriş pek iyi gel miş tır kardesıme![]()
kızlar neydiyonuz ben bu ara pek giremiyom. taşınma işim olacak. haftaya bi gün ayarlayın görüşelim. ramazandan sonra müsait olmayabilirim. en rahat haftaya olcam sonra taşınma işleri olcak. furtooo gadını günü ayarlayın bana haber verin olar mı tatlımmm.
kızlar bugun nuzhetiye köyünde soplitav şenlikleri var izmitliler glein hadi coşmayaaa
Eki Görüntüle 464749