günaydın izmitin bayanları :) ben izmit derincedeyim 19 a girdim yani bilmiyorum size göre küçük müyüm :)
bende kimilerine göre küçüğüm ama maksat arkadaşlık dostluk hoşgeldin canım aramıza bende 22 yaşındayım izmit merkezdeyim
çarşıyı çok özledim valla 2 haftadır gitmiyorum uzun bi süre degıl ama bu bıle fazla benım ıcın memnun oldum canım benım ablam oldun işte bak :)) lise bitti calışcak yer arıyorum para yok ya
bana msn adreslerini atan arkadaşlar sizleri ekledim:)
para kimde varki sende olsun canım ya umarım br iş bulursun izmitte iş bulmak kolaylandı gibi sayılır artık etrftan duyduğum bu yaniüniveriste düşünmuyromusun
beni ekledin sanrım demi ;?
evet kızlar durubulutla msnde kısada olsa ilk konuşmamızı yaptıkseni tanıdığıma çok sevdnm canım
günaydın arkadaşlar walla dün gece msn adresimi yollayamadım kızdan fırsat kalmadı uygyn bi zamnda yollucam kızlar
günaydın izmitin bayanları :) ben izmit derincedeyim 19 a girdim yani bilmiyorum size göre küçük müyüm :)
şimdi yolla canım msneni ekleyelim
Hoş geldin cnm aramıza akıl yaşta değil baştadır yahuKızlar nasılsınız ben günaydınlar yazamadım sabah..[/Q
o zaman tünaydınnnnnn
Hoş geldin cnm aramıza akıl yaşta değil baştadır yahuKızlar nasılsınız ben günaydınlar yazamadım sabah..
Hoş geldin cnm aramıza akıl yaşta değil baştadır yahuKızlar nasılsınız ben günaydınlar yazamadım sabah..[/Q
o zaman tünaydınnnnnn
tünaydın msneleri ekledik sıra sende canım
Tünaydın kızlarr ehiehiehi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?