topik şenlendibenim msn adresimi almayan varsa beğenin yolliyim 10dk arayla kızlar
burdan yazışmak zor oluyor ya cevap gelmesi geç oluyor msnden takılırız artık
hoşgeldin çıtırcık diyelim en çıtır sensin, şu an bende en büyüğünüzüm galiba
tabikide ekledim sumoş senide ekledim:)
Msn yollamayan banada yollasın özelden kızlar
bugün izmit çarsıda sivas katliamını anma var. cevremdeki biçok kişi gitti ama ben cok yorgunum dün baya yoruldum gidemedim. burdan bütün türkiyede ister şehit ister sivil olsun sebepsiz yere, acımasızca ölen insanlarımızın ruhuna rahmet diliyorum. ve böyle karanlık yobaz bir zihniyeti kınıyorum..
Tüh keşke izmitte olaydımda ben giderdim cnm bende kınıyorum..ve rahmet diliyorum..
yorulmuşsundur abla ne oturuyon bılgisayarda kalk git yemek ye otur dınlen flanbugun çarşıda değildim daha şimdi geldim eve boşluktan istifade nete girdim bürodaydım bütün gün
yorulmuşsundur abla ne oturuyon bılgisayarda kalk git yemek ye otur dınlen flan
anca vakt yakaldm gece geç girerim herhlde ancak annem babm flan grırıo blgsyaara o yuzden
kızlar bende golcuktenım benıde alın aranıza:))9
bende inş. nasip olursa gölcüğe gelin gelcem
bugün izmit çarsıda sivas katliamını anma var. cevremdeki biçok kişi gitti ama ben cok yorgunum dün baya yoruldum gidemedim. burdan bütün türkiyede ister şehit ister sivil olsun sebepsiz yere, acımasızca ölen insanlarımızın ruhuna rahmet diliyorum. ve böyle karanlık yobaz bir zihniyeti kınıyorum..
günaydın izmitin güzel hatunları ben yine koşturuyorum temizlik bitmedi arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim haftaya günüm var 15-16 kişiyiz tatlı ve kurabiye tarifi arıyorum heryerde var tarif ama ben denenmiş güzel bişey istiyorum yardım edebilirmisiniz:)
kızlar bende golcuktenım benıde alın aranıza:))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?