• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

bugün izmit çarsıda sivas katliamını anma var. cevremdeki biçok kişi gitti ama ben cok yorgunum dün baya yoruldum gidemedim. burdan bütün türkiyede ister şehit ister sivil olsun sebepsiz yere, acımasızca ölen insanlarımızın ruhuna rahmet diliyorum. ve böyle karanlık yobaz bir zihniyeti kınıyorum..:50:

bugün izmit çarsıda sivas katliamını anma var. cevremdeki biçok kişi gitti ama ben cok yorgunum dün baya yoruldum gidemedim. burdan bütün türkiyede ister şehit ister sivil olsun sebepsiz yere, acımasızca ölen insanlarımızın ruhuna rahmet diliyorum. ve böyle karanlık yobaz bir zihniyeti kınıyorum..:50:

Tüh keşke izmitte olaydımda ben giderdim cnm bende kınıyorum..ve rahmet diliyorum..

bugun çarşıda değildim daha şimdi geldim eve boşluktan istifade nete girdim bürodaydım bütün gün

günaydın izmitin güzel hatunları ben yine koşturuyorum temizlik bitmedi arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim haftaya günüm var 15-16 kişiyiz tatlı ve kurabiye tarifi arıyorum heryerde var tarif ama ben denenmiş güzel bişey istiyorum yardım edebilirmisiniz:)

sana katılıyorum canım ne olursa olsun insan nihayetinde üstelik diri diri yanan 35 can. yazıklar olsun bu ülkedeki yobaz zihniyete, kınıyorum lanet yağdırıyorum o insanlar yanarken sessiz kalıp, kılını kıpırtmayan herkesi...ölenlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum. türküler ölmez

günaydın izmitin güzel hatunları ben yine koşturuyorum temizlik bitmedi arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim haftaya günüm var 15-16 kişiyiz tatlı ve kurabiye tarifi arıyorum heryerde var tarif ama ben denenmiş güzel bişey istiyorum yardım edebilirmisiniz:)

maşaallah canım bi ordu halinde mi geliyolar, ben genelde tiramusu (yalancı olanından) revani yaparım tatlı olarak bunlar basit dersen netten bak güzel tarifler var, sen neler yapcanı yaz bakalım bizde fikir veririz. bu arada ben seni ekledim nasıl gelmedi anlamadım. ben msnmi yollayım sen ekle

Back
X