• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

günaydın izmitin bayanları :) ben izmit derincedeyim 19 a girdim yani bilmiyorum size göre küçük müyüm :):16:

günaydın izmitin bayanları :) ben izmit derincedeyim 19 a girdim yani bilmiyorum size göre küçük müyüm :):16:

bende kimilerine göre küçüğüm ama maksat arkadaşlık dostluk hoşgeldin canım aramıza bende 22 yaşındayım izmit merkezdeyim:21:

günaydın arkadaşlar walla dün gece msn adresimi yollayamadım kızdan fırsat kalmadı uygyn bi zamnda yollucam kızlar

bende kimilerine göre küçüğüm ama maksat arkadaşlık dostluk hoşgeldin canım aramıza bende 22 yaşındayım izmit merkezdeyim:21:

çarşıyı çok özledim valla 2 haftadır gitmiyorum uzun bi süre degıl ama bu bıle fazla benım ıcın memnun oldum canım benım ablam oldun işte bak :)) lise bitti calışcak yer arıyorum para yok ya :5:

çarşıyı çok özledim valla 2 haftadır gitmiyorum uzun bi süre degıl ama bu bıle fazla benım ıcın memnun oldum canım benım ablam oldun işte bak :)) lise bitti calışcak yer arıyorum para yok ya :5:

para kimde varki sende olsun canım ya umarım br iş bulursun izmitte iş bulmak kolaylandı gibi sayılır artık etrftan duyduğum bu yani :1: üniveriste düşünmuyromusun

evet kızlar durubulutla msnde kısada olsa ilk konuşmamızı yaptık :40: seni tanıdığıma çok sevdnm canım

para kimde varki sende olsun canım ya umarım br iş bulursun izmitte iş bulmak kolaylandı gibi sayılır artık etrftan duyduğum bu yani :1: üniveriste düşünmuyromusun

tabiki üniversite okumadan olmaz ygs yi geçtim lys sonucları acıklandıktan sonra da tercih yapıcam. inşallah buralarda olurum cünkü uzaga gidemem.. zaten tatilde calısmak istiyorum evde gercekten sıkıldım. bi ara carsıya gidip iş ilanlarına dükkan mağaza dolaşmam lazım.. :32:

Hoş geldin cnm aramıza akıl yaşta değil baştadır yahu:46: Kızlar nasılsınız ben günaydınlar yazamadım sabah..

topik şenlendi :16::52::52: benim msn adresimi almayan varsa beğenin yolliyim 10dk arayla kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X