Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

Merhaba hanımlar yarın buluşma yapalım gelebilenler olursa otururz sohbetleşiriz birde bi foto çekilp buraya koyarız birdahakine daha çok gelen olur belki nedersiniz??

Hanimlar nerdesiniz, gerci bende bayadir yoktum ama bulusma yapalim diyorm size bir hafta süre:) bir hafta icinde bana ulaşin haftaya buluşma gercekleştirelim?????

Hanimlar nerdesiniz, gerci bende bayadir yoktum ama bulusma yapalim diyorm size bir hafta süre:) bir hafta icinde bana ulaşin haftaya buluşma gercekleştirelim?????

canım hala buluşma gerçekleşmedi mi) ben ankaraya geleli 4 ay oldu. buluşma olmuştur diye düşünüyodum. gızzzz ben yaza kadan burdayım. sen bana sakla kendini canım kimsenin gelece yuok. sen ben kızım güzel güzel buluşuruz. bu arada faceden resimlere baktım süper çıkmışsın. öpüldün

Yok cnm topigi düzenli takip edememiyoruz ki ankarada napiyonn gii tm sen gel beklerim seni olmadi sana özel buluşma yapariz gerçi buluşursak devami gelir diye düşünüyorum. Tşk ederm cnm bu arada resimlerimi beğenmene

Kizlarr buluşmaya gelmek isteyenler bana özelden msj atsin, sizi face eklicem ordan birbirimizi taniyip sonra buluşma gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Tşkler :)

ben bekliyorum buluşmayı, hazır ve nazır olarak, haber etmeniz yeterli, bir de face ten nasıl ekleniyo neyi ekleyeceğiz yazarmısınız

selam komşu şehrin hanımları:)
size bir şey sormak istiyorum izmitte en favori ve merkezdeki alış veriş merkeziniz ismi nedir sinema salonuda içinde olan bana bilgi veririseniz bu konuda çoook çok memnun olucam ayrıca buluşma düzenlediğinizde haberim olursa da katılıp sizlerle tanışmak isterim

tekrar ben geldim hanımlar
şöyle bi sayfaları gözden geçirdimde çok istemenize rağmen aksilikler sebebiyle buluşamamışsınız bir türlü size küçük bir tavsiyede bulunsam kusuruma bakmazsınız umarım bizim sakaryadaki buluşmaları biz öyle yapıyorduk çünkü bugün buluşalım diyen 2 gün sonra müsait olamaya biliyor bişeyler çıkıyo giremiyo nete falan filan 15 günlük bir zaman dilimi koyarak ve yer saat bildirerek buluşma tertiplerseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum elbet bu 15 gün içinde nete ve topiğe giren tarihi ve mekanı gören ve kendini o güne göre ayarlayıp gelmek isteyenler olur hakezaa bende mesela 28 şubatta işte şu cafede saat 2 de gelmek isteyenler buyursun vs. ben sizin oradaki mekanları bilmediğim için kusuruma bakmayın işinize de burnumu soktum biraz ama affııza sığınırak

tşk ederim canım NCity biliyorum güzel bi yer evet yeni haliyle daha güzel olmuştur sanırım ama ben daha merkeze yakın çarşıda olanını merak ediyorum dolphin e nasıl gidebilirim tarif etmiş olsanız..

tşk ederim canım NCity biliyorum güzel bi yer evet yeni haliyle daha güzel olmuştur sanırım ama ben daha merkeze yakın çarşıda olanını merak ediyorum dolphin e nasıl gidebilirim tarif etmiş olsanız..

izmiti bılıyorsanız kocaeli adliyesının yanında hemen istersenız dolphın avmın sıtesındekı krokıden ayrıntılı bakabılırsınız:)
tercıh edılen merkeze bıraz uzak olsada NCITY oluyor yenı yapıldıktan sonra eksıklerı tamamlandı sıneması vs daha iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…