Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar nerdesiniz, gerci bende bayadir yoktum ama bulusma yapalim diyorm size bir hafta süre:) bir hafta icinde bana ulaşin haftaya buluşma gercekleştirelim?????
canım hala buluşma gerçekleşmedi mi) ben ankaraya geleli 4 ay oldu. buluşma olmuştur diye düşünüyodum. gızzzz ben yaza kadan burdayım. sen bana sakla kendini canım kimsenin gelece yuok. sen ben kızım güzel güzel buluşuruz. bu arada faceden resimlere baktım süper çıkmışsın. öpüldün
selam komşu şehrin hanımları:)
size bir şey sormak istiyorum izmitte en favori ve merkezdeki alış veriş merkeziniz ismi nedir sinema salonuda içinde olan bana bilgi veririseniz bu konuda çoook çok memnun olucam ayrıca buluşma düzenlediğinizde haberim olursa da katılıp sizlerle tanışmak isterim[/QU
merhaba yıllardır ızmıtte yasayan bırı olarak sunu solıyım izmitte 3 tane avm mevcut NCİTY AVM,ARASTAPARK AVM VE DOLPHIN AVM DIR.hepsınde sınema mevcuttur fakat NCİTY dedığım daha buyuk ve içerısınde herbısey bulabılceğin bıyerdır orasını tavsıye edebılırım:)
tşk ederim canım NCity biliyorum güzel bi yer evet yeni haliyle daha güzel olmuştur sanırım ama ben daha merkeze yakın çarşıda olanını merak ediyorum dolphin e nasıl gidebilirim tarif etmiş olsanız..