Gerçekleşmedi kimseden çıt çıkmıyor...Günaydın arkadaşlar..
O meşhuuuur buluşma gerçekleşmedi mi hala..
Kız nereye gittttttmeeeeeeeeeeeohoooooo arkadaslar kimsee yazmamis...tamam ben cekiliyorum madem yanasilmiyor bulusmaya...bundan sonrada yokum ben:88::113:
kocaelii uyuyoooor anlasildiGerçekleşmedi kimseden çıt çıkmıyor...
Kız nereye gittttttmeeeeeeeeeeeyarın pazar buluşmak isteyen yarın buluşalım yakama bir kırmızı gül koyarım ordan tanırsınız beni şaka bir yana evde kös kös oturanlar yarın buluşalım kızlarrr...
kocaelii uyuyoooor anlasildihareketlenin azcik! furtadoo arkadasim gitmeee demiss kiyamadim hadi bulusalim
yarin ben 60 evler sahilinde hepinizi bekliyor olucamsaat 13:00-18:00 arasi... gelenler iskelenin onunde ellerinde kirmizi bisiyle beklesinler, ben cafeden goruum sizi daahaaa nedddiiiiyyyiimmmm bennn sizeeeeeee
Napıyon orda cafede sevgilinlemi takılcan gııııııııııı orası bana uzak geldi ya izmit merkez olsaydı iyiydi 5 dkya gelirdim
Sayin furtadoo
Sayın furtadoo
60 evlerden bekleniyorsunuz :))
İtiraz etmeme hakkina sahipsin, soyleyecegin hersey aleyhinde delil olarak kullanilacaktir :))
Sen gidiyosun galiba bak gelirim he orayıda hiç bilmiyorum ama özelden msj at bana
Ben yoldayim, az sonra orda olurum
Ama özel msj hakkim yok
Nereye gidiyon oraya diğer arkadaşlamı buluşucan yoksa işinmi var?
Oglusumu aldim geziyos, beklerim
Ama nasil iletisim kurcas cok esrarengiz oldu :))
Telefonunu ozeleden yazarsan ararim seni
Ya 60 evler bana uzak geldi birde ters ben istiyorum ki izmit merkez biyerde olsun şimdi merkezde olsaydın hemen gelirdim ama uzak mevkiilere gelmem kusura bakma cnm
Napıyon orda cafede sevgilinlemi takılcan gııııııııııı orası bana uzak geldi ya izmit merkez olsaydı iyiydi 5 dkya gelirdim
Oralardayim ben bugun.. Detayli bilgiyi özelden yazarsaniz bulurum sizi..
Aslında dün gel dedim ama ben de fazla kalmadım, hava serinledi, arkadaşım aradı ona gittim vs vs.Sen gidiyosun galiba bak gelirim he orayıda hiç bilmiyorum ama özelden msj at bana
lafi ortaya atipta buraya bakmyan insan olarak ben,alik miim neyim:s tuh desene kacirdim geleni.... sali gunu yapalim nedsiniz arkadaslarrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lafi ortaya atipta buraya bakmyan insan olarak ben,alik miim neyim:s tuh desene kacirdim geleni.... sali gunu yapalim nedsiniz arkadaslarrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?