Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

yok cnm burnunu sokmakla iyi ettin ben bir buluşmayı ayarlayamadım, sevmediler beni herhalde

yok cnm burnunu sokmakla iyi ettin ben bir buluşmayı ayarlayamadım, sevmediler beni herhalde

olurmu canım sevmediler falan sevmişlerdir çok uğraşmışsın gerçekten ama hemen hemen bütün sayfaları gezdim mekan ve tarih göremedim onlardan beklemişsin sen yaz tarihi, mekanı elbet gelen olur ilk sefer 3 5 olur ama bi dahaki buluşmaya bi bakmışsın 15 20 kişi olmuş tecrübeyle sabittir

Aaa tm cnm bulusma zamanina yakin gün, saat, mekan veriyim yuppihh :)) inş. Gelen olur da boşa cıkmazzz...

çarşamba günü saat 17:00 gibi izmit çarşida buluşma ayarladım gelmek isteyen arkadaşlar bana özelden msj atsin mekan söylecgm...

Merhaba izmitliler bendegeldim artik evliyim
galiba kimse bulusamadi hala hadi furtado canlandir
hadi izmitli ve cevresindekiler bulsmaya

burdayız burdayız:)) havalar sıcak ya herkes kendini dışarı attı sanırım.kimse netle ilgilenmiyor:) bende 1 yıldır izmitte oturuyorum.ses verin ayarlayalım şu buluşma işini hadi kızlar hadi yapabilrsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…