tekrar ben geldim hanımlar
şöyle bi sayfaları gözden geçirdimde çok istemenize rağmen aksilikler sebebiyle buluşamamışsınız bir türlü size küçük bir tavsiyede bulunsam kusuruma bakmazsınız umarım bizim sakaryadaki buluşmaları biz öyle yapıyorduk çünkü bugün buluşalım diyen 2 gün sonra müsait olamaya biliyor bişeyler çıkıyo giremiyo nete falan filan 15 günlük bir zaman dilimi koyarak ve yer saat bildirerek buluşma tertiplerseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum elbet bu 15 gün içinde nete ve topiğe giren tarihi ve mekanı gören ve kendini o güne göre ayarlayıp gelmek isteyenler olur hakezaa bende mesela 28 şubatta işte şu cafede saat 2 de gelmek isteyenler buyursun vs. ben sizin oradaki mekanları bilmediğim için kusuruma bakmayın işinize de burnumu soktum biraz ama affııza sığınırak
yok cnm burnunu sokmakla iyi ettin ben bir buluşmayı ayarlayamadım, sevmediler beni herhalde
Aaa tm cnm bulusma zamanina yakin gün, saat, mekan veriyim yuppihh :)) inş. Gelen olur da boşa cıkmazzz...
kız bi ayarlayamadın gitti. ben nisanın sonuna ordayım günü ayarla artık. ben gelirim.
çarşamba günü saat 17:00 gibi izmit çarşida buluşma ayarladım gelmek isteyen arkadaşlar bana özelden msj atsin mekan söylecgm...
en sonunda ben size bir buluşma ayarlıyacam:)
Bunlar beni sevmedi galiba, sen ayarla bende arada kaynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?