• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

Günaydın arkadaşlar..
O meşhuuuur buluşma gerçekleşmedi mi hala..
Gerçekleşmedi kimseden çıt çıkmıyor...
ohoooooo arkadaslar kimsee yazmamis...tamam ben cekiliyorum madem yanasilmiyor bulusmaya...bundan sonrada yokum ben:ssz::47::88::113:
Kız nereye gittttttmeeeeeeeeeee:1::1: yarın pazar buluşmak isteyen yarın buluşalım yakama bir kırmızı gül koyarım ordan tanırsınız beni:1: şaka bir yana evde kös kös oturanlar yarın buluşalım kızlarrr...

Gerçekleşmedi kimseden çıt çıkmıyor...

Kız nereye gittttttmeeeeeeeeeee:1::1: yarın pazar buluşmak isteyen yarın buluşalım yakama bir kırmızı gül koyarım ordan tanırsınız beni:1: şaka bir yana evde kös kös oturanlar yarın buluşalım kızlarrr...
kocaelii uyuyoooor anlasildi:ssz: hareketlenin azcik! furtadoo arkadasim gitmeee demiss kiyamadim:5: hadi bulusalim

yarin ben 60 evler sahilinde hepinizi bekliyor olucam:4: saat 13:00-18:00 arasi... gelenler iskelenin onunde ellerinde kirmizi bisiyle beklesinler,:72::1: ben cafeden goruum sizi:52: daahaaa nedddiiiiyyyiimmmm bennn sizeeeeeee:20:

kocaelii uyuyoooor anlasildi:ssz: hareketlenin azcik! furtadoo arkadasim gitmeee demiss kiyamadim:5: hadi bulusalim

yarin ben 60 evler sahilinde hepinizi bekliyor olucam:4: saat 13:00-18:00 arasi... gelenler iskelenin onunde ellerinde kirmizi bisiyle beklesinler,:72::1: ben cafeden goruum sizi:52: daahaaa nedddiiiiyyyiimmmm bennn sizeeeeeee:20:

Napıyon orda cafede sevgilinlemi takılcan gııııııııııı orası bana uzak geldi ya izmit merkez olsaydı iyiydi 5 dkya gelirdim

Napıyon orda cafede sevgilinlemi takılcan gııııııııııı orası bana uzak geldi ya izmit merkez olsaydı iyiydi 5 dkya gelirdim

Sayin furtadoo
Sayın furtadoo
60 evlerden bekleniyorsunuz :))
İtiraz etmeme hakkina sahipsin, soyleyecegin hersey aleyhinde delil olarak kullanilacaktir :))

Sayin furtadoo
Sayın furtadoo
60 evlerden bekleniyorsunuz :))
İtiraz etmeme hakkina sahipsin, soyleyecegin hersey aleyhinde delil olarak kullanilacaktir :))

Sen gidiyosun galiba bak gelirim he orayıda hiç bilmiyorum ama özelden msj at bana

Oglusumu aldim geziyos, beklerim
Ama nasil iletisim kurcas cok esrarengiz oldu :))
Telefonunu ozeleden yazarsan ararim seni

Kaça kadr ordasın normalde merkezdemisin, aynen çok esrarengiz oldu ama heyecanlıda telefon vermeye çekindim şimdi yanlış anlama neticede sanal ortam ya cnm

Ya 60 evler bana uzak geldi birde ters ben istiyorum ki izmit merkez biyerde olsun şimdi merkezde olsaydın hemen gelirdim ama uzak mevkiilere gelmem kusura bakma cnm

Ya 60 evler bana uzak geldi birde ters ben istiyorum ki izmit merkez biyerde olsun şimdi merkezde olsaydın hemen gelirdim ama uzak mevkiilere gelmem kusura bakma cnm

Haklısın canım telefon istemek hoş olmadi da nebileyim, cepten yazdım ve yanimda cocukla en acele o geldi aklima. Baştan planli olsaydi izmite de gelirdim, neyse başka sefere artık.

ne sevgilisi annemmmm:9: arkdasimla yani kiz arkadasimla olucaktim ki uyuyakalmisim:9: ya tamam bana uyar haftaici izmit tam ortasi:9: yani merkez:))))))))))

Sen gidiyosun galiba bak gelirim he orayıda hiç bilmiyorum ama özelden msj at bana
Aslında dün gel dedim ama ben de fazla kalmadım, hava serinledi, arkadaşım aradı ona gittim vs vs.
Sen gelene kadar biz ayarlayana kadar yakalara kırmızı gül takana kadar falan :D bayaa geç olacaktı, o kadar yolu geldigine değmeyecekti. Bu yönden de sevindim gelmedigine.
Bak sana kıyamadım, yormak istemedim gördün müüüüüüü :))

lafi ortaya atipta buraya bakmyan insan olarak ben,alik miim neyim:s tuh desene kacirdim geleni.... sali gunu yapalim nedsiniz arkadaslarrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Demek ki varmış bir hayır :)) çünkü fazla kalmadım, gelseydin hemen kaçmış gibi olacaktım, başka sefer planlı yaparız artık. Gerçi ben planlı şeyleri değil de "hadi kalk gidelim" olanları daha çok severim :))

lafi ortaya atipta buraya bakmyan insan olarak ben,alik miim neyim:s tuh desene kacirdim geleni.... sali gunu yapalim nedsiniz arkadaslarrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanırım İzmitli sadece üçümüz kaldık burda. Furtadoo seni ekledim online olunca görürsün, tüm gün açık benim msn. ozlem_1979 sen MSN kullanıyor musun?

ara ara girip bakiyorum ben ne yapiyorsunuz diye :1: bulusma isi benim icin biraz zor ama maalesef. 2 cocuk,biri okullu,esim vardiyali falan oldugu icin simdilik zor.. ama sizi destekliyorum :)

Mrh. Hanimlar nasilsiniz ben bayadir giremedim cunku leptobu sattim yoksa elimde kalicakti kendime ins bir tablet almayi dusunuyorum ceptende zor oluyor ama girdim neyse bayramdan sonra kesin bir bulusma yapalim diyorum izmit merkez dedigim herkezin aramadan rahat gelebilsin diye merkez diyorm canlarrr ama bulusmaya gelmek isteyenler bana özelden msj atsin face ekleyim faceden nerde bulusucagimizi konusur:kkk:uz.

Back
X