tabıkık canm hoşgeldinnn ramazandan sonra bulşma düşünoruz kızlar kaptan öyle diordu kesn olnca haber verlcek zaten
Cnm benim bildiğim bir doktor var adını unuttum çünkü 2 senedir hiç uğramadım adam süper kartına bakmam lazım muaynesi merkezde..SelaamKocaelide yaşayan kıazlar size bri sorum daha doğrusu ricam var... Bir arkadaşım Kocaeli merkezde iyi bir dişçi arıyor ama yabancısı malesef e bütün arkadaşları da yabancı öyle kesin bilgi alabileceği kimse yok yani.. Ben de size sorayım dedim memnun kaldığınız işini adam gibi yapan -özel devlet fark etmez- diş hekimlerini söyleyebilir misiniz acaba?? Eğer yasaksa özelden yazın ama diş sağlığı bölümünde doktor isimleri verilmiş sanırım sorun olmaz... Ama lütfen memnun kaldığınız ondan başkasına gitmem dediğiniz doktorları söyleyin ki sonradan kötü çıkarsa arkadaş benden bilmesin Şaka bir yana teşekkürler cevap veren herkese
Hoş geldin cnm aramıza, tabiyki kabul ederiz aaaaaaamerhaba kızlar bende değirmendere den benide aranıza kabul edermisiniz
Okuyan okumayan herkezi alırız cnm biz hoş geldin aramıza...izmitte üniversite okuyanlarıda aranıza alıyomusunuz :)
Gııı kaptan da kimmiştabıkık canm hoşgeldinnn ramazandan sonra bulşma düşünoruz kızlar kaptan öyle diordu kesn olnca haber verlcek zaten
Kızlarr bu topic can çekiyor böyle giderse buluşmayada kimse gelmicek gibi
anam kim gelmişşşş hoşgeldin canımmm
Hoş buldum cnm nasılsın görüşmeyeli ne zaman düğün gııı
Hoş buldum cnm nasılsın görüşmeyeli ne zaman düğün gııı
Bende geleceğim inş. bayramdan sonraya tabi dimi cnm
17 gün sonra 26sında beklerim çok iim ttlm sen naslsn kavuştun mu laptopa
cidden yaknsnda gelsene düğüne eşinle ilk orda tanışırız :)
bayramdan sonra canm heyecanla blşma tarıhimizi beklıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?