• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

tabıkık canm hoşgeldinnn ramazandan sonra bulşma düşünoruz kızlar kaptan öyle diordu kesn olnca haber verlcek zaten

evet cnm oyle oldu:1:
furtadonun laptipu tamirde cnm gecn msjlastik
hrhalde ramazan sebebyle boledr ramazandn
sonrA yogublasir
bendd dugun haztlklarina devam xcnm
sen ne yapiosn cnm

kendı aramızda bie konu açabilsekse böyle sadece ben geldim hoş geldim oluyor bir konu açabilsek en azından herkes fikrini söyler tartışırız birbirimizide daha ii tanırız gibime geliyor

valla güzel fikirmiş tatlım topikte bi konu üzerine yazışalım ama aklıma şu an bşi gelmıyorr varmı senin fikrin???

valla düşünüyrum herkese uygun olsun diye kimi evli kimi bekar hepimizi yakından ilgilendiren birşeyler olmalı ne olmalı ne olmal:)):26:

evet bende düşünücem canım fikirleri paylaşırız brdan gene şu anda uyku sersemiyim aklıma gelmior:37:

eğr bulursan özeldende msj atabilrsin

Selaam:1: Kocaelide yaşayan kıazlar size bri sorum daha doğrusu ricam var... Bir arkadaşım Kocaeli merkezde iyi bir dişçi arıyor ama yabancısı malesef e bütün arkadaşları da yabancı öyle kesin bilgi alabileceği kimse yok yani.. Ben de size sorayım dedim memnun kaldığınız işini adam gibi yapan -özel devlet fark etmez- diş hekimlerini söyleyebilir misiniz acaba?? Eğer yasaksa özelden yazın ama diş sağlığı bölümünde doktor isimleri verilmiş sanırım sorun olmaz... Ama lütfen memnun kaldığınız ondan başkasına gitmem dediğiniz doktorları söyleyin ki sonradan kötü çıkarsa arkadaş benden bilmesin:1: Şaka bir yana teşekkürler cevap veren herkese:52:
Cnm benim bildiğim bir doktor var adını unuttum çünkü 2 senedir hiç uğramadım adam süper kartına bakmam lazım muaynesi merkezde..
merhaba kızlar bende değirmendere den benide aranıza kabul edermisiniz
Hoş geldin cnm aramıza, tabiyki kabul ederiz aaaaaaa
izmitte üniversite okuyanlarıda aranıza alıyomusunuz :)
Okuyan okumayan herkezi alırız cnm biz hoş geldin aramıza...
tabıkık canm hoşgeldinnn ramazandan sonra bulşma düşünoruz kızlar kaptan öyle diordu kesn olnca haber verlcek zaten
Gııı kaptan da kimmiş:1:aynen ramazandan sonraya inş. gelen olur toplaşırız...

Merhaba kızlar kusura bakmayın baya oldu giremedim benim leptop tamirde bir gelemedi, babamdayım şimdi abimin pc den girdim merak ettim sizleri, özledim ohh bee:52::52::52:

KIZLARRR Topik açmak istiyorsunz daha da çoğalalım, kaynaşalım diye benim aklıma topic adı geldi yazayım yada başkada olabilir.....
KOCAELİ BAYANLARI BAHANE SOHBET ŞAHANE
KADINLARIN SOHBET GÜNLÜĞÜ

Kızlarr bu topic can çekiyor böyle giderse buluşmayada kimse gelmicek gibi:50::50::50::50::50:

bencede ya ama ramazandan dolayidir
ya ben kesinlikle gelcem
bulusma gununu bekliom ben :1:

Hoş buldum cnm nasılsın görüşmeyeli ne zaman düğün gııı:12::8:

17 gün sonra 26sında beklerim çok iim ttlm sen naslsn kavuştun mu laptopa
:16: cidden yaknsnda gelsene düğüne eşinle ilk orda tanışırız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
17 gün sonra 26sında beklerim çok iim ttlm sen naslsn kavuştun mu laptopa
:16: cidden yaknsnda gelsene düğüne eşinle ilk orda tanışırız :)

bayramdan sonra canm heyecanla blşma tarıhimizi beklıorum:52::52::52:

İyim cnm sağol. Bimiyorum ki cnm eşimle bir konuşayım bakalım, ne komik olur yaa birde altın takarmışım zaaaa:1::1::1: inş. buluşacağız kalabalık oluruz umarım...:124::124::124:

Back
X