- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin cnm aramıza tşkler. :124:böyle kadınları görünce mutlu oluyorum artık dertlerini konuşabilen , en mahrem sıkıntılarını paylaşabilen hatta netten kendi şehirlerinde buluşma günü organize edebilen kadınlar olmuşuz ne mutlu bende izmitteyim kendi şehrimin kadınlarını bu platformda görmek mutlu etti beni sevgiler
Burdayız cnm ben gene izmitteydim de ananemde falan, ohh iyi yaptınız denize gitmekle cnm serinlemişindirkızlar nrdesiniz dün denize gittik yandım yahu fakat pek kalabalıktı kimse girmiyor galba boşlamayın buraları
İyim tatlım sen nasılsın, hadi hayırsılıyla taşın bakalım cnm yok yok yetişmeye çalışıyorum ben topiğeyavrukuş napıyon bakem. valla kızlar ben toplanma telaşından giremiyom taşıncam ya. bu ay sonuna fırsat buldukça geliyom ben geldiğimde de kimse olmuyor. topik ölmesi yaaaaa. yaşatın bu topiğiiii. artık ramazandan sonra büyük buluşma yaparız belki katılım fazlalaşır.
ohh iyi yaptın cnmm ama 3 ton kararmana sevindim, güldürdün beni gıııbende cuma günü kerpeye gittim haftasonu olmamasına ragmen feci kalabalıktı ama denize az kişi giriyodu. en az 3 ton karardım :)![]()
kızlar napıyorsunuz kapalı arkadaşlar varmı aramızda kapanmayı düşünüyorum ufak tefek alıyorum şal hırka falan ama iyi bir mağaza varmı bildiğiniz güzel şeyler satan suan ewde alışmaya .çalışıyorum belki zorlancam ama yinede istiyorum kapanmak şimdilik evde dini kitaplar falan okuyorum siz nelere yapıyorsunuz
Canim fethiye caddesinde hakan tanta var ailmzn dis hekimidir
interntte yaxrsa fsce faln var numarrasu faln bylrunlu ve isini saglm ypn bi dpktr
TeşekkürleerMemnun musunuz bir yamuğu oldu mu
![]()
ben değirmendereyim burlıydım burda evlendım bir kızım var 2 gün sonra 2 yaşında olacak evdeyim ramazan havalar sıcak kızım daçok haraketli bu arada hayırlı olsun