• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

kızlar yarın gölcükteyız nıkah işlemlerini halletcez belki davetiye bkablırzde ordanda nişanlımın köyüne gitcezz alimezar köyune i(icadiye) yai gürcüler böle söluor köy adını :1:

böyle kadınları görünce mutlu oluyorum artık dertlerini konuşabilen , en mahrem sıkıntılarını paylaşabilen hatta netten kendi şehirlerinde buluşma günü organize edebilen kadınlar olmuşuz ne mutlu bende izmitteyim kendi şehrimin kadınlarını bu platformda görmek mutlu etti beni sevgiler
Hoş geldin cnm aramıza tşkler. :124:
kızlar nrdesiniz dün denize gittik yandım yahu fakat pek kalabalıktı kimse girmiyor galba boşlamayın buraları
Burdayız cnm ben gene izmitteydim de ananemde falan, ohh iyi yaptınız denize gitmekle cnm serinlemişindir:31:
yavrukuş napıyon bakem. valla kızlar ben toplanma telaşından giremiyom taşıncam ya. bu ay sonuna fırsat buldukça geliyom ben geldiğimde de kimse olmuyor. topik ölmesi yaaaaa. yaşatın bu topiğiiii. artık ramazandan sonra büyük buluşma yaparız belki katılım fazlalaşır.
İyim tatlım sen nasılsın, hadi hayırsılıyla taşın bakalım cnm yok yok yetişmeye çalışıyorum ben topiğe:31::31:
bende cuma günü kerpeye gittim haftasonu olmamasına ragmen feci kalabalıktı ama denize az kişi giriyodu. en az 3 ton karardım :) :16:
ohh iyi yaptın cnmm ama 3 ton kararmana sevindim, güldürdün beni gııı:1::1:

kızlar napıyorsunuz kapalı arkadaşlar varmı aramızda kapanmayı düşünüyorum ufak tefek alıyorum şal hırka falan ama iyi bir mağaza varmı bildiğiniz güzel şeyler satan suan ewde alışmaya .çalışıyorum belki zorlancam ama yinede istiyorum kapanmak şimdilik evde dini kitaplar falan okuyorum siz nelere yapıyorsunuz

kızlar napıyorsunuz kapalı arkadaşlar varmı aramızda kapanmayı düşünüyorum ufak tefek alıyorum şal hırka falan ama iyi bir mağaza varmı bildiğiniz güzel şeyler satan suan ewde alışmaya .çalışıyorum belki zorlancam ama yinede istiyorum kapanmak şimdilik evde dini kitaplar falan okuyorum siz nelere yapıyorsunuz

canım çok sevindim kararına alışırsın inş. ben genellkle tunık pantalon tarzı gıyınıordum ama nişanlannca brz değişti tabi ailesinin yanında etek giyiom genelde bulursun tekbr falan demıcem çok pahalı çünki ucuz bulacağın yerler vardır izmitte raht rahat vbulursun azra faln var ulugazinin orda bulabilirsin tunık tarzı etek satan ucuz yerlerde var izmitte istersen tekbrden de alırsın tabıkı ama oldkça pahalı br yer ben ilk defa nışan alışverisnde soktum erkek tarafını normalde diğer mağazalrdan faln alırım pazardan ble alrım gayet hoş şeylerde satıorlar rahtça blursun canım her yerde kapalıya uygun fazla çeşit yok ama blursun cnm rahtlıkla gezerken keşfedersn zaten çok ama çok sevindm inş. daim olur canım benm ben liseye başlarken kapanmıştım aniden sonra açıldım pişman oldum tekrr kapandm uzun suredir kapalıyım sülalemizde tek kapalı olan benim kuzenler arasında

ama çok mutluyum ben böle

Selaam:1: Kocaelide yaşayan kıazlar size bri sorum daha doğrusu ricam var... Bir arkadaşım Kocaeli merkezde iyi bir dişçi arıyor ama yabancısı malesef e bütün arkadaşları da yabancı öyle kesin bilgi alabileceği kimse yok yani.. Ben de size sorayım dedim memnun kaldığınız işini adam gibi yapan -özel devlet fark etmez- diş hekimlerini söyleyebilir misiniz acaba?? Eğer yasaksa özelden yazın ama diş sağlığı bölümünde doktor isimleri verilmiş sanırım sorun olmaz... Ama lütfen memnun kaldığınız ondan başkasına gitmem dediğiniz doktorları söyleyin ki sonradan kötü çıkarsa arkadaş benden bilmesin:1: Şaka bir yana teşekkürler cevap veren herkese:52:

Canim fethiye caddesinde hakan tanta var ailmzn dis hekimidir
interntte yaxrsa fsce faln var numarrasu faln bylrunlu ve isini saglm ypn bi dpktr

ee braz kendni anlat bakalm bizm kaptanda ramazan dolayısyla yoğunl herhalde ben tuba cnm izmttym 1 ay sonra gölcüğe gelin gidiorum inşl.ç:16:

ben değirmendereyim burlıydım burda evlendım bir kızım var 2 gün sonra 2 yaşında olacak evdeyim ramazan havalar sıcak kızım daçok haraketli bu arada hayırlı olsun

Son düzenleme:
ben değirmendereyim burlıydım burda evlendım bir kızım var 2 gün sonra 2 yaşında olacak evdeyim ramazan havalar sıcak kızım daçok haraketli bu arada hayırlı olsun

allah bağışlasın canım şimdiden doğum günü kutlıu olsun kızının aynen acaip sıcak çocuk dedğin hareketli olcak tabiii:emir_bebek:
sağol tatlmmm teşkkr ederm

ramazan nasl geçıuor hemşolar:34: bu sıcaklarda zordur herhaldee bende btn gun yatıorum tyaa orçluyken baklm evlennce ne olcak gerçi nişanlm
ramzanda sahurda 4ten sabh 9a kadar çalşıoor o yuzden dert etmıorm beraber yatarz işte :1::1:

geçiyor valla allah sabrını veriyor bebiş olana kadaar uyursunuz ama bebiş olunca uyumak unutursun valla

Son düzenleme:
tabı canım orası öyle bebek olana kadr herkes öyle dior inşl. şimdilk düşncemz 1 sene bakalm 1 sne rht uyurz herhlde :1:

Back
X