- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
İyim cnm sağol. Bimiyorum ki cnm eşimle bir konuşayım bakalım, ne komik olur yaa birde altın takarmışım zaaaainş. buluşacağız kalabalık oluruz umarım...:124::124::124:
buluşalım artık(
Olur cnm eylülde yapalım.. ama buluşalım artık...kızlar naber görüşemiyoz artık taşınmaydı bayramdı yeni boşa çıktım. buluşma demişsin furtooocuumm.eylül ayında yapsak bi kaç parça işim daha var malum yeni taşındım. kızlarla konuşup ortak bi gün belirlesek.
Evt buluşalım artık ama arkadaşımızın işi gücü bitsin ben öyle iki kişi gelsin istemiyorum çok kişi gelsin ki değsin burda sohbet yok bari buluştugumzda sohbetleşiriz, kaynaşırız nebiliyim bu arada DELİMİYİM bana cepten msj attı bütün hesaplarını kapatmış burasıda dahil merak etmeyin ama buluşmaya gelicekmiş oldğunda..buluşalım artık(
merhaba kızlar banada arkadasım durubulut soyledi vallah bulusma olursa bende katılırım bende izmitte oturuyorum.
Hoş geldin cnm aramıza...merhaba kızlar banada arkadasım durubulut soyledi vallah bulusma olursa bende katılırım bende izmitte oturuyorum.
Buluşma izmit merkezde düşünüyoruz cnm ama umarım bir sorun olmaz..mrb kızlar bende kocaeli gölcükteyim yeni taşındık buraya
Evt ya artık buluşalım bu hafta olmadı haftaya olur inş. cnm..buluşma olacak inşallah en kısa zamanda furtooo bu hafta bitsin önümüzdeki haftaiçi bir gün ayarlayalım...
Hoş geldin cnm aramıza...
Buluşma izmit merkezde düşünüyoruz cnm ama umarım bir sorun olmaz..
Evt ya artık buluşalım bu hafta olmadı haftaya olur inş. cnm..
KIZLAAARRRRRRRRRRRRR Beni face ekleyin buluşma anı yaklaşıyor
Cnm benim facem zaten vardıne face kız face mi açtınız benim haberim yok
Hoş geldin aramıza, gel cnm gelKızlaaaaarr :)) bende kocaelideyimm merkez süper olur buluşma için, bende geliyim bende bende bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?