Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

İyim cnm sağol. Bimiyorum ki cnm eşimle bir konuşayım bakalım, ne komik olur yaa birde altın takarmışım zaaaa inş. buluşacağız kalabalık oluruz umarım...:124::124::124:

aşkolsun kızz ben seni altın içinmi çağırıyorum :26: ilk tanışma en güzel olduğumgünde ıolsun die şaka bi yana canım inşl. gelirsiniz canım yaa

arkadaşlar merhaba nasılsınız bu aralar hiç uğrayamıyorum kusura bakmayın ailevi sorunlar var eşimle moralimiz sıfır hiç tadımız tuzumuz yok inş.ramazandn sonra buluşma ayarlarız artık öptüm hepinizi

kızlar naber görüşemiyoz artık taşınmaydı bayramdı yeni boşa çıktım. buluşma demişsin furtooocuumm.eylül ayında yapsak bi kaç parça işim daha var malum yeni taşındım. kızlarla konuşup ortak bi gün belirlesek.

walla herkesin bi telaşesi var işte kimsede yazmıoyo 3-4 kişiden başka yani ayarlanır bi şekilde buluşma

Olur cnm eylülde yapalım.. ama buluşalım artık...
buluşalım artık(
Evt buluşalım artık ama arkadaşımızın işi gücü bitsin ben öyle iki kişi gelsin istemiyorum çok kişi gelsin ki değsin burda sohbet yok bari buluştugumzda sohbetleşiriz, kaynaşırız nebiliyim bu arada DELİMİYİM bana cepten msj attı bütün hesaplarını kapatmış burasıda dahil merak etmeyin ama buluşmaya gelicekmiş oldğunda..

merhaba kızlar banada arkadasım durubulut soyledi vallah bulusma olursa bende katılırım bende izmitte oturuyorum.
Hoş geldin cnm aramıza...
mrb kızlar bende kocaeli gölcükteyim yeni taşındık buraya
Buluşma izmit merkezde düşünüyoruz cnm ama umarım bir sorun olmaz..
buluşma olacak inşallah en kısa zamanda furtooo bu hafta bitsin önümüzdeki haftaiçi bir gün ayarlayalım...
Evt ya artık buluşalım bu hafta olmadı haftaya olur inş. cnm..

Hoş geldin cnm aramıza...

Buluşma izmit merkezde düşünüyoruz cnm ama umarım bir sorun olmaz..

Evt ya artık buluşalım bu hafta olmadı haftaya olur inş. cnm..

tamam canım haftaya havalar yağışlı gitmez ise buluşmayı ayarla burdanda yaz hangi gün nerde saat kaçta olacaksa tamam mı canım.

Kızlaaaaarr :)) bende kocaelideyimm merkez süper olur buluşma için, bende geliyim bende bende bendee

ozaman önce zamanı belirleyelim, yer mekan elbet bulunur :)
varmı kararlaştırılan bi hafta , gün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…