Kocaeli dış çekim arıyorum

Foto nejat var,fotograflarının üstüne fotograf yok diyebilirim,sanatsal ve ömürlük fotograflar, tavsiye ederim...:34:

klarkadaslar bende kocaelinde dis cekim icin fotografci arastirmasi yapiorm önerilerjnizi sizin vektjrmis oldugunuz fotogragcilari söyleyil banada yardimci olurmusunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

klarkadaslar bende kocaelinde dis cekim icin fotografci arastirmasi yapiorm önerilerjnizi sizin vektjrmis oldugunuz fotogragcilari söyleyil banada yardimci olurmusunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

photo via gözde (google'a yazarsan çıkıyor ;) fiyatı da çok yüksek değil

Son düzenleme:
öncelıkle sözümde ızmıtte bı fotoğrafçıya çektırdım, tam anlamıyla rezalet, dışardan güzel bı dükkan içerde hizmet 0 , bir sefer ekip profosyonel olmalı, para 2. etapda olmalı cok arastırdım.düğümde foto renk körfezde çekıldım, ınanın hem yarı fiyatınına çektirdim hemde cok memnun kaldım, şimdi ailece görüşüyoruz,güzler yüz ,hizmet, ilgi alaka fotografda eşsiz kareler,burdan ilhan beye ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum,erken davranmanızı tavsiye ederım bazen yoğunlukdan cevap veremıyor...

Son düzenleme:
öncelıkle sözümde ızmıtte bı fotoğrafçıya çektırdım, tam anlamıyla rezalet, dışardan güzel bı dükkan içerde hizmet 0 , bir sefer ekip profosyonel olmalı, para 2. etapda olmalı cok arastırdım.düğümde foto renk körfezde çekıldım, ınanın hem yarı fiyatınına çektirdim hemde cok memnun kaldım, şimdi ailece görüşüyoruz,güzler yüz ,hizmet, ilgi alaka fotografda eşsiz kareler,burdan ilhan beye ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum,erken davranmanızı tavsiye ederım bazen yoğunlukdan cevap veremıyor...

hangi dükkan özelden yazabilir misin merak ettim. haberimiz olsun en azından :)

Foto nejat var,fotograflarının üstüne fotograf yok diyebilirim,sanatsal ve ömürlük fotograflar, tavsiye ederim...:34:

Foto Necat mı? Aman allah korusun uzak durun derim. biz çok mağdur olduk foto necat'tan siz olmayın. örnek gösterdikleri albümlerle size hazırladıkları albümlerin hiç alakası yok. hala içimde uhdedir o dış çekim albümü. panoramik albüm parası alıp 10 yıl önceki yapıştırma albümlerinden farkı yoktu bize yaptığı albümün. ayrıca bize sormadan seçtiğimiz fotoğraflardan bazılarını çıkarmış albümden. sonrada basıldı artık yapabileceğim bir şey yok dedi. ben yandım siz yanmayın :(

bir arkadaş sormuş, geçen yıl çektirmiştik fotoğrafları. hala albüm aklıma gelince çıldırıyorum

Gelin en değerli anınızı ölümsüzleştirelim :3:

Tüm fotoğraf çekimlerimde Canon EOS 5D Mark 3 - 22.3MP Full Frame CMOS Digital SLR Camera ve «L» Serisi Lensler kullanıyoruz ve fotoğraf çekimi esnasında her zaman 2. yedeklerimiz mevcuttur çünkü böylesine önemli bir gününüzde kötü sürprizler elbette istemezsiniz.

Çekim ortalama 3 saat sürmektedir ve bu süreç içerisinde ortalama 500-600 adet fotoğraf çekmekteyiz. Çekilen bu fotoğraflar içerisinden dilediğiniz gibi rahat bir ortamda albümde olmasını istediğiniz fotoğrafları belirleyebilirsiniz. Ve albüm de seçtikten sonra ortalama 2 hafta sonra albümünüzü teslim ediyoruz.

Foto Renk olarak Kocaeli'de bulunuyoruz fakat fotoğraf çekimi için Türkiye'nin tüm illerine gidiyoruz. Türkiye'nin farklı illerinde çektiğimiz düğün fotoğraflarını kocaelidiscekim.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Düğün albümleriniz size özel deri,ahşap yada kristal düğün albümleri olarak hazırlanmaktadır tüm düğün albümleri panoramik tam sayfa baskılı albümlerden oluşur.

Adresimiz;

Güney Mh. Tuğrul Cd. No31/B
Körfez/Kocaeli (Kızılkaya Restoran Yanı)

Telefon: 0262 527 90 09
GSM: 0532 683 41 61

Kızlar aman diyim makinam şöyle diye hava atanlara bakmayın makina değil kaliteyi belirleyen fotoğraçınız unutmayın

Kızlar aman diyim makinam şöyle diye hava atanlara bakmayın makina değil kaliteyi belirleyen fotoğraçınız unutmayın
evet haklısın ama doğan arabayla yolculuğa cıkmakla , mercedesle cıkmak farklıdır tatlım, ufak bı arastırma yapınca kımın bu işlerı nasıl yapdığını ögrenıyosun zaten, yazılana cevap verdım, kımsenın kımseden beklentısı yok sonucda.

arkadasım o sekılde yapmam uygun olmaz çünkü kımsenin ekmegiyle oynamak istemem tatlım, ben memnun kaldıgım yeri yazdım herken kendi kararında özgür sonuçda

ben sana vermedim ki canım mail adresimi. diğer arkadaşa verdim bi konu görüşecektim.

ayrıca burda fotoğrafçıları övüyorsak, yermeyi de bilmeliyiz ki, başkalarının da parası boşa gitmesin. hem bütün arkadaşlar memnun kalmadıkları yerleri yazıyor. ayrıca, tavsiye ettiğin şu körfez'deki işletmeyi methetmek için hayali bir işletme uydurup kötülemediğini nerden bilelim? :)

Foto Necat mı? Aman allah korusun uzak durun derim. biz çok mağdur olduk foto necat'tan siz olmayın. örnek gösterdikleri albümlerle size hazırladıkları albümlerin hiç alakası yok. hala içimde uhdedir o dış çekim albümü. panoramik albüm parası alıp 10 yıl önceki yapıştırma albümlerinden farkı yoktu bize yaptığı albümün. ayrıca bize sormadan seçtiğimiz fotoğraflardan bazılarını çıkarmış albümden. sonrada basıldı artık yapabileceğim bir şey yok dedi. ben yandım siz yanmayın :(

yine hatırlatmak isterim kızlar.. bir arkadaş sormuş hangisiydi diye önceki yazıları okursanız görürsünüz

evet haklısın ama doğan arabayla yolculuğa cıkmakla , mercedesle cıkmak farklıdır tatlım, ufak bı arastırma yapınca kımın bu işlerı nasıl yapdığını ögrenıyosun zaten, yazılana cevap verdım, kımsenın kımseden beklentısı yok sonucda.

Fıstığım fotoğraf makinası araba gibi değildir, bunu sabit hoca söylüyor, 500px.com adresine gir bak bakalım adamlar d5000, 3000 ile neler yapıyorlar, tabiki ekipmanın iyiliği şart ama iş her zaman fotoğrafçıda bitiyor ve ps si iyiyse çok daha iyi oluyor, birçok arkadaşım bu yüzden pişman oldu ekipmanlarım şöyle böyle diyenlerin bir cacık olmadığını kötü bir şekilde tecrübe ettik 5-6 farklı olayda :)

makina önemli değil demek gerçekten haksızlık olur ancak bir o kadar da fotoğrafçılık önemli. yakalanan pozlar çok iyi olursa çok sırıtmaz fotoğraf makinası. fakat fotoğrafçıların önceden gösterdikleri albümlere güvenmeyin biz öyle yaptık aldandık :(
daha önce o fotoğrafçıda albüm yaptırmış çiftleri bulup danışmak en mantıklısı derim.

İLAHİ marulcuk sende bütün bayanlar gibi meraklısın , yazıcam neresi oldugunu tamam tatlım cok güldürdün beni:)

Back