- Konu Sahibi ceylin2011
Foto nejat var,fotograflarının üstüne fotograf yok diyebilirim,sanatsal ve ömürlük fotograflar, tavsiye ederim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klarkadaslar bende kocaelinde dis cekim icin fotografci arastirmasi yapiorm önerilerjnizi sizin vektjrmis oldugunuz fotogragcilari söyleyil banada yardimci olurmusunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelıkle sözümde ızmıtte bı fotoğrafçıya çektırdım, tam anlamıyla rezalet, dışardan güzel bı dükkan içerde hizmet 0 , bir sefer ekip profosyonel olmalı, para 2. etapda olmalı cok arastırdım.düğümde foto renk körfezde çekıldım, ınanın hem yarı fiyatınına çektirdim hemde cok memnun kaldım, şimdi ailece görüşüyoruz,güzler yüz ,hizmet, ilgi alaka fotografda eşsiz kareler,burdan ilhan beye ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum,erken davranmanızı tavsiye ederım bazen yoğunlukdan cevap veremıyor...
Foto nejat var,fotograflarının üstüne fotograf yok diyebilirim,sanatsal ve ömürlük fotograflar, tavsiye ederim...
kızılkayanın yanında körfez güney mahallesinde kolay bi yerde.hangi dükkan özelden yazabilir misin merak ettim. haberimiz olsun en azından :)
kızılkayanın yanında körfez güney mahallesinde kolay bi yerde.
bir arkadaş sormuş, geçen yıl çektirmiştik fotoğrafları. hala albüm aklıma gelince çıldırıyorum
arkadasım o sekılde yapmam uygun olmaz çünkü kımsenin ekmegiyle oynamak istemem tatlım, ben memnun kaldıgım yeri yazdım herken kendi kararında özgür sonuçdasoran bendim arkadaşım mailden ulaşabilir misin bana guzfoto@gmail.com
evet haklısın ama doğan arabayla yolculuğa cıkmakla , mercedesle cıkmak farklıdır tatlım, ufak bı arastırma yapınca kımın bu işlerı nasıl yapdığını ögrenıyosun zaten, yazılana cevap verdım, kımsenın kımseden beklentısı yok sonucda.Kızlar aman diyim makinam şöyle diye hava atanlara bakmayın makina değil kaliteyi belirleyen fotoğraçınız unutmayın
arkadasım o sekılde yapmam uygun olmaz çünkü kımsenin ekmegiyle oynamak istemem tatlım, ben memnun kaldıgım yeri yazdım herken kendi kararında özgür sonuçda
Foto Necat mı? Aman allah korusun uzak durun derim. biz çok mağdur olduk foto necat'tan siz olmayın. örnek gösterdikleri albümlerle size hazırladıkları albümlerin hiç alakası yok. hala içimde uhdedir o dış çekim albümü. panoramik albüm parası alıp 10 yıl önceki yapıştırma albümlerinden farkı yoktu bize yaptığı albümün. ayrıca bize sormadan seçtiğimiz fotoğraflardan bazılarını çıkarmış albümden. sonrada basıldı artık yapabileceğim bir şey yok dedi. ben yandım siz yanmayın
evet haklısın ama doğan arabayla yolculuğa cıkmakla , mercedesle cıkmak farklıdır tatlım, ufak bı arastırma yapınca kımın bu işlerı nasıl yapdığını ögrenıyosun zaten, yazılana cevap verdım, kımsenın kımseden beklentısı yok sonucda.